Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok 2012-ről? Mi...

Mit gondoltok 2012-ről? Mi lesz akkor? Tényleg világvége?

Figyelt kérdés
Annyit mindent hallani mostanában erről, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
2010. márc. 2. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
hogy ki volt előbb ?? hát nem a Föld.. hanem Isten( mivel örökkévaló). A Föld és az ég pedig elmúlik, de Isten beszéde örökké megmarad.. erre a kérdésre a Biblia ad sztem legtisztább magyarázatot. ez egy páraszült világ :P
2010. márc. 3. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
2012? Lengyelország – Ukrajna közös rendezésű foci eb :D
2010. márc. 3. 13:34
 13/14 anonim válasza:

megis mi lenne? vilagvege mar 2000-ben is volt egy, na es? kb ugyanolyan lehet akkor is...

valamibol a medianak meg a hokuszpokusz jovendomondoknak is meg kell elni..

Biblianak: es a vilagvalsagnak mar reg vege, csak ugybelevertek az emberek fejebe h mainapig sem veszi eszre senki h mar elmult, maskulonben is jo mert mindenre ra lehet fogni h csak a valsag miatt van, holnap, holnaputan a foldrengesek is csak azert lesznek mert vilagvalsag van, ha meteorit talalna becsapodni is csak a vilagvalsag kovetkezmenye lehetne... jah s ha nem lenne vilagvalsag az is lehet h 2012 se lenne, azt az evet atugranank

2010. márc. 3. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:

NEM lesz világvége,98%! a majákat nem szidni,ők nem mondtak egy árva mukkot sem,csak a buta emberek nem értik a naptárt..

VÁLTOZÁS lesz,méghozzá ahogy látom elég látványos,de nem úgy,hogy 20.-án semmi,és 21.-én 12:00-kor egyszercsak minden megváltozik,hanem ez egy folyamat,ami arra a bizonyos napra fog tetözni.hogy miféle fajta változás,azt még én sem tudom,lehet lelki,lehet,fizikai,lehet mindkettő,vagy épp egyik sem..lehet hogy telepátiával kezdünk kommunikálni(nem hiszem)vagy telekinézis lesz,de leginkább megerősödik a hatodik érzékünk(ezt még el lehet képzelni)a megérzések pontosabbak lesznek az embereknek...de semminek nem lesz vége,az fix!csak egy sz*r korszaknak..

2010. márc. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!