Persze, most mindenki fél a világvégétől! Azt mondják, hogy egyszer mindenki meghal és hogy a halál egy természetes dolog. De ha valóban az, akkor miért ez a nagy izgalom? Hát azért, mert nem azért születtünk meg hogy elpusztuljunk! Ha valóban fél valaki a haláltól meg a világvégétől, próbáljon meg jóban lenni Istennel, hátha megmenekül. Bezzeg azt inkább nem, akkor inkább meghalok, mi?
2010. jan. 6. 08:54
62/156 anonim válasza:
Nézzétek meg a 2012 c. filmet.. elvileg eről az ,,eseményről" készítettek ,,valós" másolatot, hogy mi fog bekövetkezni... A Maják megjósolták hogy 2012. dec. 21-én lesz a világ vége... (gondolom nem volt kedvük tovább írni a naptárt) De viszont... volt már ilyen, hogy egy -.nemtudom hogy kicsida pontosan- de megjósolta, hogy valami lesz, de csak ilyen kisebb dolgok jöttek össze... Azért... kitudja.. (senki se biztosan) lehet hogy össze jön... (én személy szerint nem hinném...) de azért végső esetre nemárt készülni... DE SZERINTEM NEM LESZ SEMMI, esetleg egy nagy hóesés, azt annyi... nézzetek utána neten hogy mit írnak erről, hogy mit írnak a tudósok... HANGSÚLYOZOM MÉGEGYSZER HOGY SZERINTEM NEM LESZ SEMMI!!!
2010. jan. 31. 11:32
63/156 anonim válasza:
bocsi... IGAZI tudósok...(én voltam az előző)
2010. jan. 31. 11:34
64/156 anonim válasza:
www.2012elmelet.mlap.hu ! itt minden megvan ami erről szól!
2010. febr. 2. 15:44
65/156 anonim válasza:
A tudósok 5-10 évet jósolnak a földnek. Az, hogy eljön a világvége, nem csak úgy eljön. Ennek az ember az oka!!!
Nem csak úgy: jaj belénk csapódik egy meteor!
Ha az ember nem lenne erkölcstelen, nem szennyezné a környezetét, akkor nem járnák itt,
hogy a tudósok azt mondják a földnek nincs már sok ideje.
Nem évmilliók meg stb.Nem ijesztgetni akarlak.
2010. febr. 24. 18:45
66/156 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy Istenhez kell fordulni. Ő mindig velünk van. És örök életet ígér nekünk.
2010. febr. 24. 18:48
67/156 anonim válasza:
Elfogyott a papírlapuk a Majáknak, nem tudták hova írni a 12.22 és társait...
2010. febr. 27. 23:12
68/156 anonim válasza:
bármikor lehet világvége! Amerikában is kisérleteznek vmi fekete lyuk képző valamivel! azt mondják, hogy keletkezhet egy olyan fekete lyuk ami nem szűnik meg azonnal hanem megeszi az egész földet. :)
2010. febr. 28. 20:51
69/156 anonim válasza:
Ez talán 2012. világvége előszele. Például Haitin, Chilénvolt és Japánban földrengés volt. Franciaországban, Spanyolországban és Portugáliában árvíz meg erős szél . Nálunk meg belvízveszély van. :S
2010. febr. 28. 21:35
70/156 anonim válasza:
[link] ezt olvassátok el elég elgondolkodtató. olvassátok ez elt eléggé elgondolkodtató
01-04 22:7-esnek és aki még kételkedik Nostradamusban annak nagyon ajánlom ezt is: [link]
én nem hiszek semmiben nem várom és nem is készülök a világvágáre. remélem ebből az egészből semmi sem igaz de nem zárhatjuk ki magunkat a körölöttünk folyó eseményekből. a legjobb amit tehetünk az, hogy imádkozunk és isten velünk lessz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!