2012-világvége? Igaz?
vándor001 válasza:
"Emberek. Megnyugtatásul közlöm, hogy lesz világvége. Csak nem "12-ben. Csak azt az Oroszok és a törökök kezdik majd, lerohanják egy sor másik állammal Izraelt, ahol 1 nagyon véres háború lesz, amiben valahogy a zsidók jönnek ki élve, és a vége béke lesz az arabokkal. Persze ehez kell egy profi, tényleg profi, mondhatnám, "ördögien zseni" diplomata, és onnan már csak 7 év van... legfeljebb... Hogy mikor indulnak a csapatok? Nemsoká... még néhány év max szerintem, nézzétek akülföldi politikát..."
Köszönöm válaszod!
Honnan veszed hogy onnan már csak 7 év legfeljebb?????
Az utolsó komment nem vándor001 válasza hanem az enyém!!!!!
A vadászt nem tettem "" jelbe!!!!!
A Kérdésem viszont vándor001-hez szólt!
Én olyat olvastam, hogy kilépünk a 10.000 évig tartó sötétségből, és belépünk a 2.000 évig tartó világosságba, és akkor mindenhol világos lesz, és az emberek megváltoznak...
Bővebben: [link] (állítólag a cikk 1981-ben íródott)
Várom már 2012 decemberét...
Egyébként lehet,hogy a Koreai háborúkból lesz a világvége..
vagy pont Magyarország miatt lesz 3.vh,mivel a cigányok elszaporodnak és nálunk belháború lesz,aztán abból meg világháború
3.lehetőség:Izrael és Afganisztáni háborúkból lesz atomháború és a föld 70% kihal
Ez eddig legnagyobb marhaság amit hallottam, "világvége"..már hogy pusztulhatna el az egész világ?!?!
Az hogy az emberiség kihal az egy dolog, de a világot nem lehet elpusztítani.
2012- ez is csak egy hülye találta ki...csak rázza a rongyot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!