2012-világvége? Igaz?
Előző vagyok csak véletlen elküldtem!
Na szóval Nostradamus 2010-re a III. világháború kitörését jósolja(atom és vegyi fegyver).És szörnyű szenvedéseket jósol! És eddig minden be jött neki! Na én ettől félek nem 2012től.
ne haragudjatok már de Nostradamus-nak mi jött be?? ki mondja hogy neki minden bejött?? mert aki azt állítja valószínűleg semmit nem tud az egészről... -.-'
nem lesz világvége, ill. lesz egyszer, de nem lehet megjósolni, nostradamusba belemagyarázzák a dolgokat, teljesen értelmetlenül.. meg a múltba könnyű is magyarázni a jövőt sose mondják konkrétan csak találgatnak..
a másik hogy Nostradamus sosem írt konkrét dátumokat, ráadásul 2000be is belemagyarázták a világvégét és ahogy látom élsz akkor most mi minden jött be neki?? -.-' idióták..
Az tény hogy kinőtte az emberiség a Földet, az is igaz hogy technikai újítás sincs már sok. (valamelyik fogyatékos írta az időutazást és teleportálást - nos ezek nem technikai újítások, ezek lehetetlenek, fizikailag képtelenség időutazni, összeomlana minden ha lehetséges lenne, ráadásul nem gondol bele senki hogy ha lehetne akkor már viszajött volna valaki szólni?? nem jött senki, ezek szerint több millió végtelen év múlva sem lehet időutazni.baromság., teleportálás - te jó ég, mennyi filmet néznek ezek.. ilyen nincs, nem lesz, lehetetlen egy embert atomjaira szétszedni és máshol összerakni, de ha lehetséges is lenne belehalna az ember) én azt nevezném még újításnak hogy vízzel gázzal vagy szeméttel menjenek a járműveink, de ezt sem nevezhetem, mert már van ilyen csak a világ összeomlana ha nem vennénk kőolajat épp ezért az újítások megvannak, csak el vannak nyomva.. majd ha elfogy a tartalék életbelépnek és ugye kőolaj már nem sok van 30-40 évnyi kb. ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!