Mi értelme ezeknek a "tudományoknak"?
kémia:-feltételezik, hogy az atomok gömb alakúak, és ezt kell megtanulni a diákoknak... MIÉRT? ha csak feltételezik? semmi bizonyíték nincs rá...
Miért istenítik ezt a Newtont? bebizonyították, hogy nagyon sok állítása egyszerűen hülyeség...
Miért hülyézik le a tanárok az embert ha nem tanulja meg az (a+b) a négyzetent meg a nevezetes azonosságokat? soha nem fogjuk alkalmazni az életben, de akkor is általános műveltség? igen ezeket ezek az emberek találják ki, hogy legyen munkájuk. Ennyi erővel az miért nem tartozik bele, hogy milyen fajok vannak a World of Warcraft ban hisz a világ egyik legnépszerűbb játéka ... ezekre kérek választ, köszönöm
Tudod kedves kérdező, hogy erősen emlékeztetsz valakire? Tudod, arra az egyszeri gyerekre, akitől megkérdezték
- Öcsi, láttál már elefántot? -
-Nem, de a bátyám már majdnem látott... -
Nos így vagy te a tudománnyal...
dellfil
"a haszontalan,felesleges pedig az hogy: a víz= H2O"
Na az ilyen retardáltak öntik össze WC pucolás közben a hipót a vízkőoldóval aztán meghalnak a képződő mérgező gázban.
De igazad van, ezt neked felesleges tudni...
Kérdező, te az evolúcióhoz is hülye vagy, de ezen mondjuk nem csodálkozunk. Mit is várhatnánk attól, aki még tanulni is lusta, mint hogy képzetlen fatuskó lesz... akinek viszont sziklaszilárd véleménye van mindenkiről: kezdve a nála 20-szor képzettebb emberekkel, akik itt írnak neki vagy tanítani akarják - bezárva a "csöves" tudósokkal, akik csak hülyeségeket mondanak. Nem is értem, hogyan találták fel közben a tranzisztort?
Az a helyzet, hogy te még egy kisbolthoz is hülye vagy. Szerintem még azt sem fogod fel, miért nem szabad a földre tenni az árut (le is teszed majd, ugye), vagy miért kell kezet mosni wc után. Elvégre a középkorban ezt sem csinálták. A középkori építészek mosdót sem raktak a lakásokba.
Írd majd meg, ha boltod lesz, hogy hova ne menjünk!
Bár nem hiszem, hogy sokáig ott leszel.
Ha annyival képzettebbnek érzed megad mentálisan gyere egy stratégiai játékban ellenem 1v1-et pl starcraft-ot oda csak ész kell és taktikai érzék...
Vagy CoD-ot oda sem kell az észen kívül semmi más...
és mindig ez a hülye példa, hogy nem szabad ezt meg azt a mosószert összekeverni mert meghalsz pfff azért járjon mindenki kémiára, hogy nehogy összekeverjen két löttyöt?
veszek a boltban 1 mosószert és akkor nem lesz mivel összekeverni... -.- meg azt alapból mindenki tudja, hogy mit mivel nem szabad összekeverni amiket alapból ezek a csöves kémikusok találtak fel -.- nélkülük nem is lehetne összekeverni -.-
ÉS HA OLYAN OKOSOK VAGYTOK MONDJATOK CSAK 10 PÉLDÁT AMIRE AZ ÉLETBEN A FIZIKÁT VAGY A KÉMIÁT FOGJA HASZNÁLNI EGY ÁTLAG EMBER csak 10 et
Eddig nem tudtam mi az a COD, de amit találtam róla ez egy lövöldözős játék... Hol van abban a logika?!
Apukám a SAKK az logikai játék, a COD ezek szerint nem...
hát figyelj ha ők azt mondják,hogy a kémia kell hogy nehogy összekeverjünk ilyen anyagokat
akkor én is mondhatom hogy a codban kell az ész hogy nem megyünk ki nagyobb helyekre, map közepére shotival meg kispisztollyal -.-
Azért nehezen hiszem, hogy te nem érted meg, hogy egy kémiai reakció elemzéséhez VALÓBAN kémiai tudás szükséges állítás egyenértékű azzal, hogy egy lövöldözős játékban bármiféle logika kéne ahhoz, hogy nyerj...
De mindegy nekem végülis, legyél boltos és kész, ne tanulj, maradj hülye, egyel több vagy kevesebb nem számít.
kémiai reakció elemzése? pfff
még azt se tudják hogy néz ki.. ezek csak találgatnak megnézik mi történik és valami kamu mesét találnak ki hogy mi történ az anyagok részecskéivel -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!