Mi értelme ezeknek a "tudományoknak"?
kémia:-feltételezik, hogy az atomok gömb alakúak, és ezt kell megtanulni a diákoknak... MIÉRT? ha csak feltételezik? semmi bizonyíték nincs rá...
Miért istenítik ezt a Newtont? bebizonyították, hogy nagyon sok állítása egyszerűen hülyeség...
Miért hülyézik le a tanárok az embert ha nem tanulja meg az (a+b) a négyzetent meg a nevezetes azonosságokat? soha nem fogjuk alkalmazni az életben, de akkor is általános műveltség? igen ezeket ezek az emberek találják ki, hogy legyen munkájuk. Ennyi erővel az miért nem tartozik bele, hogy milyen fajok vannak a World of Warcraft ban hisz a világ egyik legnépszerűbb játéka ... ezekre kérek választ, köszönöm
utolsó te kinek szólsz be? egy kőműves vagy egy autószerelő is fontosabb egy fizikusnál -.- ló sz*rt nem érsz ha tudod a fizikát mert megfagysz kint a hidegben mert nincs házad, vagy 3 órát kel tömegközlekedéssel menned mert nincs autószerelő aki meg javítaná a kocsidat
És amúgy is több kárt okozott eddig mint hasznot több millió ember halt meg a fizikusok miatt mert nekik kell a pénz és csinálnak jó kis fegyvereket amivel kiirthatják a világot és megszedhetik magukat
Vannak emberek akik olyan elmaradottak, hogy nem is tudnak a káros gépekről. (amiket köszönhetünk a fizikusoknak -.- )
Na ezek az emberek átlagban 80 évesn halnak meg szóval mit akarsz te az "életmentő" gépeddel ha neked a puska,gépfegyver, ágyú, rakéta életmentő akkor gratulálok
Na jó de nézzük a dolgot semleges szemszögből...
Elüt egy részeg sofőr jönnek a mentők és lélegeztetnek, megmentik az életemet. Ez tényleg életmentő LENNE ha azt a kocsit sem az a fizikus csinálta volna aki azt a lélegeztető gépet...
Azt viszont elismerem hogy a fizikának vannak hasznos oldalai is ( én pl áldom azokat az embereket akik feltalálták a számítógépet,internetet TV-t) de közel sem a leghasznosabb. Egy kőműves,villanyszerelő, rendőr,tűzoltó,mentő milliószor hasznosabb. De gondolom te hiszel ebben a tudományban mert a tanárok ezzel tömik a fejedet, hogy jajj ez milyen hasznos de életem során voltam már segédmunkás utána kőműves majd lettem vízszerelő egy barátommal és most jelenleg szakács vagyok ( ez utóbbi szintén nem hasznos de legalább nem hangoztatjuk, hogy nélkülünk semmit ne mérne az emberiség) mert a szakács csak leveszi az emberek válláról a terhet jó pénzért természetesen :)
És eddig mindig megéltem elég szépen. Volt pénzem új ruhákra, elektronikai cikkekre, nem volt tartozásom. A párommal élek elég jó színvonalon. (elnézést a helyesírási hibákért de siettem)
Volt pár napja valami "Melyik a leghasznosabb munka" szerű kérdés, kéretik oda átfáradni!
G.
Maradjunk annyiban, hogy ha ezek a hülye tudósok nem lennének, akkor századennyi ember sem élhetne a Földön.
Te se születtél volna meg, kérdező, vagy meghaltál volna pár évesen torokgyíkban, vagy éhen egy rosszabb évben, vagy még a szüléskor, anyáddal együtt.
# 114/
Ja tökjó, ha nem lennének buta tudósok akkor még mindig a szavannánk kergenénk a gazellákat. Milyen is jó volna az!
Hogy legyen egy 88.-ik válasz is:
http://www.youtube.com/watch?v=MSeeD34aJK8&feature=related
boldog új..... mindent kívánok!
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!