Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi értelme ezeknek a "tudomány...

Mi értelme ezeknek a "tudományoknak"?

Figyelt kérdés

kémia:-feltételezik, hogy az atomok gömb alakúak, és ezt kell megtanulni a diákoknak... MIÉRT? ha csak feltételezik? semmi bizonyíték nincs rá...

Miért istenítik ezt a Newtont? bebizonyították, hogy nagyon sok állítása egyszerűen hülyeség...

Miért hülyézik le a tanárok az embert ha nem tanulja meg az (a+b) a négyzetent meg a nevezetes azonosságokat? soha nem fogjuk alkalmazni az életben, de akkor is általános műveltség? igen ezeket ezek az emberek találják ki, hogy legyen munkájuk. Ennyi erővel az miért nem tartozik bele, hogy milyen fajok vannak a World of Warcraft ban hisz a világ egyik legnépszerűbb játéka ... ezekre kérek választ, köszönöm

2011. dec. 26. 21:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
0%

Igazából szerintem sincs ezeknek haszna mert gyakorlatilag a munkák 99%ához nem kell

ja és nem igaz hogy nem lehet megérteni a szavakból a mondatokat itt van egy példa

A cipő ötezer forintba kerül.

Cipó kerül ötezer forint.

Amikor ezt halljuk a kínaiban egyből megértjük :)

2011. dec. 28. 19:31
 92/126 anonim ***** válasza:
100%
Botorság egy angol nyelvre vonatkozó állításra magyar példát hozni. Egyik korábbi: Miért kell már megint zsidózni???
2011. dec. 28. 21:23
 93/126 anonim ***** válasza:
76%

Mivel angolul csak alap szinten tudok ezért hoztam magyar példát de akkor megpróbálok egy angolt.. :)

Yesterday i play football in the park with my friends.

(remélem nincs benne hiba. bár biztos lesz :( )

Yesterday i football with friends in park ( ebből is meg lehet érteni)

2011. dec. 28. 21:47
 94/126 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, vannak, amiket ki lehet következtetni, de itt azokról van szó, amelyeknél félreértések lehetnek. Nagyon nem mindegy a sorrend. Pl. It is ten past six./It is six past ten. Granny eats jam with her grandchildren./Granny eats her grandchildren with jam...
2011. dec. 29. 11:34
 95/126 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy csak az hiszi, hogy a mindennapi életben ezeknek a "fránya tudományoknak" semmi hasznuk nincs, akik annyira műveletlenek, hogy az alapokkal sincsenek tisztában. Nem véletlen, hogy a művelt és széles körben tájékozott emberek 90%-a sikeres és 10%-a csúszik csak le, míg a műveletlen, iskolázatlanoknak 70%-a előbb utóbb lecsúszik és 30%-uknak van csak mákjuk vagy élnek meg olyan körülmények között, amik nekik megfelelőek (de nekem pl. messze nem lenne az....)
2011. dec. 29. 11:38
 96/126 anonim ***** válasza:
100%

Egy-egy mondatot persze hogy meg lehet érteni. De próbálj már meg egyszer így beszélgetni valakivel. Egy perc nem kell hogy rádunjon.

Ilyen alapon hülyeség nyelveket tanulni, elég ha van nálam egy kínai-magyar szótár és rakom egymás után a szavakat, mert úgyis megértik, nem?!

Aki tisztában van azzal hogy mit jelent egy nyelvet tudni, annak egyértelmű hogy nem így működik a dolog.

2011. dec. 29. 12:05
 97/126 anonim ***** válasza:
100%

Én 37 éves vagyok de gőzöm sincs az ilyen feltételezős tudományokhoz mint pl a kémia egyszerűen nem tud érdekelni az amit csak feltételeznek és következtetnek

fizikából még annyit se tudok

a történelemben is csak a magyar történelemből tudom a legfontosabbakat ( ami egyébként szintén nem szükséges, de tudom, hisz ez a hazám)

2011. dec. 29. 17:52
 98/126 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, és hidd el, bárhol nyomom azt a diótörőt, annyi erő szinte mindenkiben van, hogy összetörjön egy diót :)"

Többet ésszel, mint erővel...de nekem amúgy édes mindegy, h. pl. h. töröd a diót, te bajod.

2011. dec. 29. 20:09
 99/126 anonim ***** válasza:
52%
Többet ésszel mint erővel? rendben... megtámad 3 ember az utcán és ki akar rabolni.. mivel mész többre az eszeddel vagy az erőddel? az erős ember lecsapja őket az okos ember elkezdi, hogy a világ atomokból áll ezért kérlek ne raboljatok ki.. XDDD :D
2011. dec. 29. 22:30
 100/126 anonim ***** válasza:
100%

Az okos embernek van pénze és nem sétálgat éjszaka egyedül a gettóban (illetve azért is, mert nem tök hülye...)

Mellesleg ahova én jártam edzeni évekig ott meglehetősen sok művelt harcművész is edzett és arányaiban kevés 2 bites IQ huszár. Hidd el, ők is meg tudják védeni magukat.

2011. dec. 29. 22:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!