Az evolúciócionistáknak van igazuk az egyedfejlődést és az evulúciót illetően? (a többi lent)
Miért nem fogadják el az emberek hogy az evolúcióra nincs bizonyíték?
Akik elfogadják azoknak rossz hírem van, mert ez nem egy olyan dolog, amit az határoz meg, hogy pl. milyen a kedvünk, nem az a fontos, hogy tetszik-e, avagy sem.
Gyakran hallom, még szakértőktől is, hogy "nem voltunk ott", így nehezen vagy egyáltalán nem bizonyítható.
Miért nem fejlődünk tovább? ez a folyamat már leállt?
Az emberi és állati evolúció ha vólt is egykor mára leállt.
Több tudós is bizonyította kutyákon hogy az evulúció mára nem játszik semmi szerepet sz életükben,ezért az leált vagy nem is volt,csak egyedfejlődés magában.
Ha már itt tartunk, nem értem, hogy evolucionisták, miért nem kapnak nagyobb szerepet a tudományos szaklapokban,talán a tudományos elit titkol valamit.
Azt titkolja hogy az evulúció egy hamis dolog és az evolúciónistáknak van igazuk?
A kulturált és normális válaszaikat előre is köszönöm.
D.v.
Olyan vagy mint a bűnözők, ha emberségesen szólok hozzád, rögtön gúnyolódni próbálsz. Elég gyenge dolog ez gyermek.
Sokat kell ahhoz még neked tanulnod hogy egyáltalán valami érdemi vitában részt tudj venni.
Már-ki
Nem, aki az evolúció folyamatát tagadja, az a teljes genetikát és biotechnológiát tagadja.
Tehát nincs JOGALAPJA hogy modern gyógyszereket vásároljon.
71% a fantáziád is szegényes a humorhoz. Veszélyes ember az, akinek nincs humorérzéke. Hát te egy ilyen veszélyes evolúzer vagy.
Már-ki
Én jókat nevetek rajtad/rajtatok :)
Még szerencse, hogy az evolúcióban nem kell hinni, akkor is működik és van.
A természetben bárki által megfigyelhető. A vizsgálatok elvégezhetőek egyszerű gimis laboreszközökkel.
Tehát csak arra kéne venni a fáradtságot hogy elvégzitek és meggyőződtök róla.
Mint a gravitáció tudományos elmélete... egy almát feldobsz. Leesik. Dobd fel 100x és jegyzeteld le.
#69: "Pombe, egyebek, a természettudományok oldalon próbálnak egyeduralkodni és provokátorok, ahogy ma mondják, trollok."
Kedves @kérdező!
Egyébként Már-ki és a hozzá hasonlóak provokátorok, egyeduralkodni akarnak, csak mi ezt nem hagyjuk. Amint látod az ilyenek még azt se értik, hogy mi a szlengben a troll szó jelentése, és szegénykék betegesen azt hiszik, hogy az a provokáció szinonímiája. A másik lehetőség még, hogy a provokátor szó jelentését se ismerik. Ez sem zárható ki amúgy. Már-ki barátunk többször igyekezett meggyőzni minket a vénember voltjáról (ugye, mi vagyunk szerinte a könnyen átverhető fiatal, ámde csintalan Darwin majmocskák), és mivel roppant meggyőzően keveri össze a legegyszerűbb szavak értelmét is, így azt mondom, ha másban nem is, de ebben hihetünk neki. És hát ha annyira szeretné, miért is tagadnánk meg tőle a kedvességünket, így hát nevezzük el őt Vén Csatalónak.
Már-ki!
Nem! Kedves Már-ki! Ne hálálkodj! Csak egyszerűen adósod voltam, én a Darwin majmocska. :) - és igen! Szeretném, ha mi állatok valahol mégis közös nevezőre tudnánk jutni. Persze te, mint büszke, bár vén ló, nálam sokkal nagyobb állat vagy, így nehezen veszel észre, de gondoltam talán csak sikerül hosszabb időre emlékezetessé tenni magam nálad e kissé negédesre sikeredett törleszkedéssel.
Valahol nem érzem a konzisztenciát.
Ha evolúciótagadó vagy, akkor a genetikát sem érted.
Hiszen ha érted és elfogadod a genetikát, akkor az evolúció triviális. Legalább a fajok eredete, és a folyamat maga.
Már-ki
#69: "Csak rosszindulat van bennük és sajnos korlátoltak"
A korlátolt persze lehet igaz, de komolyra fordítva a szót. Miért tombol benned ez tömény gonoszság?
Neked elment az eszed? Miért lennék én rosszindulatú, ha azt gondolom, hogy nincs igazad az evolúció megtagadása terén?
Hol volt bármi olyan megjegyzésem irányodba, ahol rosszindulatú lettem volna? Már mielőtt ledarwinmajmocskáztál volna!
Kb. olyasmivel gyanúsítasz, mintha vitatkoznánk a fizikában az egyszerű emelőkről, és közölnéd, hogy mivel nem értek egyet veled, tehát rosszindulatú provokátor vagyok.
Nem is bántottalak soha, mielőtt nekem estél volna!
Szedned kellene valami gyógyszert, csak kiürült a patika? Vagy mi van veled?
Mi azon a rosszindulat, ha azt gondolom, hogy majmokból lettünk? Miért kell neked ezért a vitapartneredet gúnyolni, Darwin majmocskázni? Mit kellene gondolnom, hogy ne legyek rosszindulatú??? Oroszlánból lettünk? Az jó? Vagy Isten alkotott minket? Vagy az idegenek? Ha ezt hiszem, akkor jó emberré válok? És ha egyszerűen tévedek, akkor is rosszindulatú vagyok?
Komolyan! Nem kerülget téged a szélütés?
Tényleg, ha nem evolúció volt, akkor mi az alternatív elmélet?
Isten?
@Kérdező
Na, a troll - mint te is tudod - az valóban egyben provokál is, de ez csak része egy nagy halmaznak. Az nem troll, aki a kérdésben felvetett témához szól hozzá, és alátámasztja az érveit, és hivatkozik tényekre és autentikus helyekről hoz véleményeket. Ha ezt nagy üzemben teszi, akkor sem az.
Az ilyen csak egyszerűen vitatkozik, tisztességesen. A trollkodás az, amit te csinálsz, meg Már-ki. Demagógiázik, és amire a válasz egyszerűen az lehet csak, hogy a demagógiát fordított előjellel leírjuk. Pl. állítás: az evolúció elmélete marhaság. De érv nincs. Válasz: Az evolúcióval szemben csak marhaságokat tudnak hozni. Érv nincs. Ezt persze a kifulladásig lehet játszani oda vissza. Hamis! Nem hamis! stb. (gondolom, itt magadra ismertél).
Már-ki eszelős tombolása nem vitatható, nem vizsgálható, max. arra jó, hogy ugyanazt ellenkező előjellel visszaírjuk. Sem az állítás, sem annak tagadása nem bír semekkora vitaerővel, sem igazságtartalommal.
Te beírod ezt: "Több tudós is bizonyította kutyákon hogy az evulúció mára nem játszik semmi szerepet sz életükben,ezért az leált vagy nem is volt,csak egyedfejlődés magában."
Mint te is tudod, ez is trollkodás. Trollkodás, mert ezt szimplán az ujjadból szoptad ki, így magad is tudod, hogy hazugság, tehát témarombolás céljából hoztad ide, és nem azért hogy valamivel alá is támaszd (mint erre példával rámutattam, ez nem is lehetséges), de provokáció is egyben.
Amúgy, ha már olyannyira leragadtunk az elnevezősdibe, te sem maradhatsz ki! Megvan! Te leszel a hamis-kártyás! Tök jó, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!