Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az evolúciócionistáknak van...

Az evolúciócionistáknak van igazuk az egyedfejlődést és az evulúciót illetően? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Miért nem fogadják el az emberek hogy az evolúcióra nincs bizonyíték?

Akik elfogadják azoknak rossz hírem van, mert ez nem egy olyan dolog, amit az határoz meg, hogy pl. milyen a kedvünk, nem az a fontos, hogy tetszik-e, avagy sem.

Gyakran hallom, még szakértőktől is, hogy "nem voltunk ott", így nehezen vagy egyáltalán nem bizonyítható.

Miért nem fejlődünk tovább? ez a folyamat már leállt?

Az emberi és állati evolúció ha vólt is egykor mára leállt.

Több tudós is bizonyította kutyákon hogy az evulúció mára nem játszik semmi szerepet sz életükben,ezért az leált vagy nem is volt,csak egyedfejlődés magában.

Ha már itt tartunk, nem értem, hogy evolucionisták, miért nem kapnak nagyobb szerepet a tudományos szaklapokban,talán a tudományos elit titkol valamit.

Azt titkolja hogy az evulúció egy hamis dolog és az evolúciónistáknak van igazuk?

A kulturált és normális válaszaikat előre is köszönöm.

D.v.

2020. jan. 29. 23:49
 121/131 Tevenyereggyarto ***** válasza:
92%
Áh, Már-ki-tól szerintem ne várjatok sokat. Böngészgettem kérdéseket s felugrott pár 2008, 2011 stb évjáratú kérdés és mit látok ? Az utolsó előtti pl 2013- as válasz, utána pár napos válasz a szokásos üres böfögéssel a végén vírít a “Már-ki” ..... Szerintem hagyjuk, tőle ne számítsunk sok jóra. Nem lennék meglepve ha ő lenne pl az a 32%-os ugyan ilyen ember. Ő már eldöntötte ,hogy márpedig ő idősebb mint bárki ezen az oldalon tehát ő mindent mindenkinél jobban tud. Ő maga írta ,hogy már akkor benne volt a témában mikor mi meg se voltunk születve (bár amiket ír szerintem még Darwin se volt megszületve, de amiket írt mondjuk genetikáról tuti ,hogy még Mendel is csak pajzán gondolat volt az ő korában). Az persze nem érdekli ,hogy lehet történt egy s más azóta...
2020. febr. 4. 18:48
 122/131 anonim ***** válasza:
80%

"Arisztokrata" barátunk nevével én is többször találkoztam hasonló kérdések hasonlóan "intelligens" válaszaiban.

Igazad lehet, utolsó hozzászóló: bejelentkezett más néven, mert a végén már 17% lett az általa adott válaszok eredménye.

És hiába törjük itt magunkat, ha egyszer valamit a fejébe vett, ezer link vagy könyv vagy tudományos bizonyítás nem lövi ki onnan.

Azonban az, hogy valaki ostoba vagy sem, nem a kortól függ... (És csak azért használtam az "ostoba" szót, mert jólnevelt vagyok.)

2020. febr. 4. 20:26
 123/131 anonim ***** válasza:
11%
A ti logikátok szerint, a zebra egy átmeneti faj, a szamár és a ló között. Gratulálok!
2020. febr. 4. 21:11
 124/131 anonim ***** válasza:
88%

"A ti logikátok szerint, a zebra egy átmeneti faj, a szamár és a ló között."

Tévedsz, 17%-os válaszoló!

A mi logikánk szerint ez az átmeneti faj nem a zebra. Ez te vagy.

2020. febr. 4. 22:48
 125/131 Pombe ***** válasza:
91%

@123

Írod:"A ti logikátok szerint, a zebra egy átmeneti faj, a szamár és a ló között. Gratulálok!"

Huuu. Leblokkoltam. Még jó, hogy te itt vagy nekem tartaléknak, ha gondolkodni kell.

Mi is lenne ez ügyben az én logikám?

Miért pont a zebra? Miért nem átmenet mondjuk a ló?

Zebra? Nem inkább a női pizsamák átmenetével akartál foglalkozni?

2020. febr. 5. 08:21
 126/131 Tislerics Máté ***** válasza:
91%

#119! Kedves Pombe!

Igazad lehet! Talán tényleg túl "elnéző" voltam Már-ki-vel kapcsolatban. Csak az utolsó kommentjét olvastam el, a többihez egyszerűen nem volt türelmem...

2020. febr. 5. 08:35
 127/131 anonim ***** válasza:
29%
Hogy mi? Azért zebra, mert az úttesten is átmenetet képvisel. Ha még ez sem esett le, akkor mit kérdezzük a többit? Már ki is jól szórakozik szerintem...
2020. febr. 5. 17:03
 128/131 Pombe ***** válasza:
85%

@127

Írod: "Hogy mi? Azért zebra, mert az úttesten is átmenetet képvisel. Ha még ez sem esett le, akkor mit kérdezzük a többit? Már ki is jól szórakozik szerintem..."

:D

O.K. Erre valóban nem gondoltam.

Ezen nem csak Már-ki szórakozott jól, hanem én is. El nem tudtam volna képzelni, hogy egy kreacosnak van humorérzéke, sőt, ha összeszedi magát, még szellemes is tud lenni (ment a zöld pracli neked!). :)

Ezek szerint te nem vagy olyan butuska, mint képzeltem, de azért itt most nem a humor szekcióban vagyunk... ugye, azért az megvan?

És az is megvan, ugye, hogy a vitatott témában ezzel az amúgy poénos riposzttal az égvilágon semmit se segítettél se magadon, se Már-ki-n, se a hittársaidon?

2020. febr. 5. 17:14
 129/131 Pombe ***** válasza:

#126: "Talán tényleg túl "elnéző" voltam Már-ki-vel kapcsolatban."

No, csak szerintem. Amúgy ki ő valójában?

Te úgy írod, hogy "Már-ki-vel".

De ha ő rangot társít magának, akkor Már-ki-val... Na, ebben mindenképpen neki lesz igaza. Az egyetlen álláspontja lesz, amit hitelesként fogadhatunk el...

2020. febr. 5. 17:20
 130/131 Pombe ***** válasza:
82%

#121: "bár amiket ír szerintem még Darwin se volt megszületve..."

2020. febr. 6. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!