Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az evolúciócionistáknak van...

Az evolúciócionistáknak van igazuk az egyedfejlődést és az evulúciót illetően? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Miért nem fogadják el az emberek hogy az evolúcióra nincs bizonyíték?

Akik elfogadják azoknak rossz hírem van, mert ez nem egy olyan dolog, amit az határoz meg, hogy pl. milyen a kedvünk, nem az a fontos, hogy tetszik-e, avagy sem.

Gyakran hallom, még szakértőktől is, hogy "nem voltunk ott", így nehezen vagy egyáltalán nem bizonyítható.

Miért nem fejlődünk tovább? ez a folyamat már leállt?

Az emberi és állati evolúció ha vólt is egykor mára leállt.

Több tudós is bizonyította kutyákon hogy az evulúció mára nem játszik semmi szerepet sz életükben,ezért az leált vagy nem is volt,csak egyedfejlődés magában.

Ha már itt tartunk, nem értem, hogy evolucionisták, miért nem kapnak nagyobb szerepet a tudományos szaklapokban,talán a tudományos elit titkol valamit.

Azt titkolja hogy az evulúció egy hamis dolog és az evolúciónistáknak van igazuk?

A kulturált és normális válaszaikat előre is köszönöm.

D.v.

2020. jan. 29. 23:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/131 Pombe ***** válasza:
94%

@Kedves Kérdező!

Írod(#38): "Az hogy két "tudós„ azt a hazugságot terjeszti hogy ez evolúció,attól még nem az."

Oh! Remek riposzt! Ahogy az egy nem agyhalott el is várható! ... papírforma.

De megint kissé összezavarodtam... Hiába, nem nőttem még fel az ilyen magasröptű eszmecseréhez.

Ezt írod nyitásként: "Több tudós is bizonyította kutyákon hogy az evulúció mára nem játszik semmi szerepet sz életükben,ezért az leált vagy nem is volt,csak egyedfejlődés magában."

És erre miért nem mondhatjuk, ugyanazt, amit te az én idézetemre?: "Az hogy két "tudós„ ezt a hazugságot terjeszti, attól ez az állításod még nem igaz.

Tudomásom szerint minden az összes szakértő és gyakorló tudós az általam idézettek állítja, és ráadásul az összes iskolában is ezt tanítják. Azt nem, hogy ez hazugság lenne.

De bármi is, azért azzal még adós maradtál, hogy mégis mi a fene változtatta át a vaddisznót a házisertéssé? És a nagy farkaskutyából hogy lett ez az oroszlán-medveszerű kutya?

[link]

Vázolnád nekem, hogy melyik tenyésztő faragta át a bicskájával ilyen alakúra ezt a jószágot? Vagy mit mondanak erre a te nem hazug tudósaid? Mégis mi a fittyfene folyamat változtatta el ennyire ezt a kutyát? És mi ennek a fittyfene folyamatnak a neve?

2020. jan. 31. 16:53
 42/131 Pombe ***** válasza:
88%

Téged is idegesítenek a trollok?

Na, végre most nem vagyok zavarban.

Szóval!: Honnan lehet tudni, hogy nem a te tudósaid hazudnak?

Honnan lehet tudni, hogy nem a te tanáraid beszélnek butaságokat?

Eszerint a te tanárod nem Hitler volt. De akkor megmondanád, hogy ki volt, aki állítja, hogy ma már nincs semmilyen evolúció? Mert akit utálsz, azok neveit remekül ismered, de valahogy fukarkodsz a forrásaid megnevezésével.

Mit mondanak a te tanáraid arról, hogy mitől változott át az a kutya oroszlán-medvévé? Egyáltalán milyen okból képes a szerkezete csak úgy magában így átalakulni?

Nekem mindegy, hogy ki-mit tanít erről, csak mondjad már, hogy a te felvilágosult tanáraidnak erről mi a véleményük. Csak kell valamit tanítani erre az evolúció helyett. Nem?

2020. jan. 31. 17:08
 43/131 Pombe ***** válasza:
85%

@Kedves Kérdező!

Írod: "A sok idegyűlő troll felidegesít."

Pontosan milyen kérdéseket vársz el tőlünk, vagy mit állítsunk?

Azt írtad, hogy nem látszik az evolúció, tehát nem bizonyítható.

Erre megkérdeztem tőled, hogy akkor a hópehely kialakulás se bizonyítható?

Má' bocsáss meg, de ha te ezt troll kérdésnek tartod, akkor a magadét miért nem?

Te mi a szösznek írtad ki ezt a kérdést? Minek vagy te itt? Létezik olyan kérdés, vagy állítás evolúcióból ami nem fog téged idegesíteni?

Kissé kezdek érted aggódni... felteszem, mindannyiunk nevében beszélek! :(

2020. jan. 31. 17:11
 44/131 A kérdező kommentje:
Foglalkozzon a saját gondjaival.
2020. jan. 31. 17:27
 45/131 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező:

Ezt figyeld, a saját szemeddel is megfigyelheted az evolúciót!

Nem kell semmi zsidó gyíkember liberálrobot cion tudósoknak hinned.

A saját szemednek csak hiszel, nem?

2020. jan. 31. 17:32
 46/131 anonim ***** válasza:
95%

A linket lehagytam:

[link]

2020. jan. 31. 17:32
 47/131 A kérdező kommentje:
Hamis
2020. jan. 31. 17:33
 48/131 anonim ***** válasza:
83%

Mi hamis rajta? Ezt a kitet te is meg tudod rendelni.

A folyamatot lejátszhatod és megfigyelheted te is...

2020. jan. 31. 17:34
 49/131 Pombe ***** válasza:
82%

@Kedves Kérdező!

Írod: "Foglalkozzon a saját gondjaival."

Ohhh... @Kérdező! Elég sokat teszel azért, hogy te mindannyiunk gondja legyél...

Pl. tőled: "Hamis" (nem vagy egy szószátyár gyerek, rögtön a lényegre térsz...)

stbstb.

No, de megnyugtathatlak! Kedves teher vagy te nékünk... :)

Itt van ez pl.: [link]

Itt a laborosok azt állítják, hogy a szemünk láttára evolúció zajlik, és egy addig sosemvolt megoldást dolgoz ki az evolúció a baciban. És még dögivel lehetne ilyeneket...

Gondolom ez is hamis. Természetesen rengeteg laborban megfordultál, és megírtad a disszertációdat is, hogy hol és mennyiben hazudnak akár itt is a tudósok.

A legegyszerűbb lenne, ha belinkelnéd a kritikus szemléletmódod vegykonyhájában szintetizált értekezésedet...

Bár sejtem, hogy mi lesz az első oldalon: Hamis

2. oldal: Hamis

3. oldal...stbstb. Mivel alapos embernek ismertelek meg, bizonyos, hogy meg fogja ütni a leleplezésed a 200 oldalt is ... Ha nem többet!

Valahol az is ki lesz azért fejtve benne, hogy miért nem magától alakul ki a hópehely? Persze, imigyen: Látta valaki? - Hamis!

Evolúciós folyamat alakította át a farkaskutyát medve-oroszlánformájú kutyává?: Látta valaki? - Hamis!; Evolúció volt? - Hamis!; Akkor mi volt? - Hamis!; Mi hamis??? - Hamis!; Na, elmész te a...! - Hamis!; Te normális vagy?! - Hamis!.... stbstb

2020. jan. 31. 18:32
 50/131 A kérdező kommentje:
Ezek sem bizonyítékok
2020. jan. 31. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!