Hintamanőverekkel újból és újból növelhető az űrhajó sebessége minimális energia felhasználásával?
Az űrhajó gyorsításban? Ott a rakéta. Ehhez kérsz tudományos forrást?
Vagy a dokkolásban?
Vagy az együtt haladásban?
Vagy a megfordulásban?
Amúgy amit leírtam az imént az általános iskolai tananyag. Ehhez nehogy már tudományos forrás kelljen. Vedd elő az iskolás fizika füzetedet.
Az egész koncepcióról. Ha nem a te ötleted, akkor nyilván meg tudod mondani kié, és pontosan hogy is képzelte ezt a megvalósíthatatlan dolgot.
Mert ez tuti, hogy te vagy troll vagy, vagy elképesztően hülye, és félreértetted a dolgot.
Ő találta ki:
Walter M. Hollister
Még mindig nem voltál képes egyetlen linket sem betenni erről a hintamanőveres bolygóközi utazásos dologról. Adtál egy nevet, erre 669.000 találat jött ki. Hadd ne nekünk kelljen végigbogarászni mindet, és kitalálni, hogy mire is gondolhatsz. Így arra kérlek, lepj már meg minket egy linkkel, amin megtalálható ez a dolog, amire gondolsz.
Ha már az elején adtál volna linket, akkor megspóroltunk volna kábé 7 oldalnyi egymás mellett történő elbeszélést és értetlenkedést.
A link nem tudományos hivatkozás.
A neten rengeteg zagyvaság kering. Válasszatok ki olyan oldalakat amiket tudományos forrásnak tekintetek s azokat olvasgassátok. nehogy már én döntsem el hogy nektek felel meg...
"A link nem tudományos hivatkozás. "
Valóban nem. Csupűán hivatkozás. Hogy tudományos-e, az a linkelt lap tartalmától függ, nem a linktől.
"A neten rengeteg zagyvaság kering."
Épp ezért kéne linket adnod, hogy tudjuk, melyikre gondolsz :)
"Válasszatok ki olyan oldalakat amiket tudományos forrásnak tekintetek"
Azzal van a baj, hogy úgy tűnik, Te olvastál valami nem tudományos oldalt, amit tudományosnak tekintesz, de nem akarod elárulni hogy melyiket. Így nem tudunk segíteni.
" nehogy már én döntsem el hogy nektek felel meg..."
Nem, Te azt döntötted el, hogy neked mi felel meg. De úgy tűnik, tudományosan megalapozatlan oldal mellett döntöttél, ahonnét hibás, nem valós információkat olvastál, és ezért beszélünk el egymás mellett immáron 90+ bejegyzés óta. Ezért írtam, hogy adj linket, hogy mi is lássuk, hol és mit olvastál. Mi hogyan találjuk meg 600ezer link közül azt, amelyikről Te beszélsz?
Szerencsétlen troll nyomorék. Figyelemhiányod van gondolom, azért játszod itt a pulyát.
Ha ez az illető neves tudós lenne, biztos kidobott volna komoly találatokat.
Egyedüli dolog egy MIT professzor, csak ő még él, vagyis nem 1900 körül élt, ráadásul nem is asztrofizikában járatos, és tudományos cikkeket se találtam tőle a témával kapcsolatban.
Vagyis elég nyilvánvaló, hogy Google-ba próbáltál összehozni valami nevet, csak még ehhez is hülye voltál.
Inkább lődd le magad.
1900-as évek nem 1900-at jelent. És akkor a hintamanővert találták ki nem pedig ezt az űrkompos dolgot.
A stílusod azonban már annyira minősíthetetlen hogy mentek a feljelentések. Holnapra kitakarítanak s minden rendben lesz. Amúgy meg mégis miféle segítségről beszéltek? Akit érdekel ez a téma utána olvas. Ennyi. Nincs itt szó semmiféle segítségről. Aki pedig valamivel nem ért egyet majd leírja a saját véleményét. De nem az ilyen "ez lehetetlen módon hanem mondjuk leírja azt is hogy mi a lehetetlen. Alapvetően érvényes itt is és minden fórumon: aki nem akar írni akinek teher az írás az ne írjon. Olvasni se kötelező, nemhogy írni. ha pedig akar írni eldöngeti hogy érveket ir e vagy személyeskedést. Ha az utóbbival trollkodik akkor meg majd kitörlik. nem az a troll aki leír egy elméletet hanem az aki érvek helyett kötekszik, személyeskedik. Oké te ebben nem hiszel. És akkor mi van?. Írtam hivatkozást: általános iskola fizika könyv. Ha abban se hiszel az már a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!