Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hintamanőverekkel újból és...

Hintamanőverekkel újból és újból növelhető az űrhajó sebessége minimális energia felhasználásával?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 08:46
 111/164 Wadmalac ***** válasza:
90%

Itt a másik csodálatos kreálmánya:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudoma..

Remélem, iskolakezdéstől nem fogsz ráérni itt szórni a trágyádat.

2013. aug. 28. 09:07
 112/164 A kérdező kommentje:
Esetleg olvass utána annak a témának is mielőtt képtelenségeket írsz oda is. Ott is alapvető fizikai és matematikai ismereteid hiányát mutattad be ahogyan itt is. (A kádja felülről lefele töltődik fel vízzel, nem pedig alulról felfele mint más hétköznapi embernek és ráadásul eközben nyomás alá helyezi azt a víztömeget ami ott sincs alatta. Olvassa csak el akit érdekel miket zagyvált ott össze néhány perce)
2013. aug. 28. 09:30
 113/164 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy meg azon kívül, hogy a kérdező egy primitív féreg, egész hasznos lehet egy ilyen kérdés, mert legalább jól ki van vesézve.

Az öntéses kérdésen is jót röhögtem.

2013. aug. 28. 09:41
 114/164 A kérdező kommentje:
Az öntés megint csak olyan ami ki van próbálva. Azonban nem nevezném kivesézésnek kipróbált dolgok tagadását.
2013. aug. 28. 09:42
 115/164 A kérdező kommentje:
Ti élvezitek azt hogy olyasmiket tagadtok le amiknek utána lehet járni. A youtube is tele van öntéses videókkal. Az itteni témát is az első néhány találat után kiadja. Nem hiszem hogy ennyire bénák lennétek hogy ezeket nem találjátok meg, egyszerűen csak élvezitek a trollkodást. Bárki pillanatok alatt utána járhat ezeknek.
2013. aug. 28. 09:46
 116/164 anonim ***** válasza:

Te élvezed azt, hogy mindenféle hülyeséget hordasz össze, meghazudtolsz, hülyének próbálsz beállítani másokat, aztán ugyanezt letagadod, majd ha szóvá teszik, akkor megint ferdítesz a dolgokon, tereled a témát, és ezen élvezkedsz.

Szegénykém, milyen elb...ott szerencsétlen életed lehet, ha csak ebben találsz örömet...

Asszem, erre szokták mondani: Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

2013. aug. 28. 10:11
 117/164 A kérdező kommentje:

Mindenki visszaolvashatja hogy nem ez történt. Ti irtatok képtelenségeket nem én. Ezen végkép kár vitázni. ezzel max. ilyeneket tudtok megtéveszteni mint ez a névtelen szerencsétlen aki bekapcsolódott a beszélgetésbe anélkül hogy az elejét elolvasta volna s képtelen baromságokat talált ki. Na de nektek se kell a szomszédba menni a hülyeségért.

Azt pl. te találtad ki hogy lehetetlen egy űrhajó irányát módosítani nem pedig én.

2013. aug. 28. 10:22
 118/164 anonim ***** válasza:

Ez megint amolyan tipikus troll beszólás, és magadat égeted vele; én sehol nem írtam ilyet, hogy "nem lehet az űrhajó irányát módosítani". Annál is inkább nem, mivel nem az űrhajónak, hanem az űrhajó mozgásának van iránya :)

Ezért nem lehet veled emberi módon vitázni, mert értelmezni is képtelen vagy azt, amit írunk neked.

2013. aug. 28. 10:26
 119/164 anonim ***** válasza:

Mindenki visszaolvashatja, hogy nem ez történt. Te írtál képtelenségeket, nem mi. Ezen végképp kár vitázni. Ezzel senkit sem tudsz megtéveszteni, még ezt a névtelen szerencsétlent sem, aki bekapcsolódott a beszélgetésbe, miután végigolvasta válaszokat s rájött, hogy milyen ostoba vagy. Neked tényleg nem kell a szomszédba menni a hülyeségért.

Ráadásul még helyesen sem tudsz írni, te félanalfabéta pondró.

2013. aug. 28. 10:27
 120/164 A kérdező kommentje:
Tehát már a szavakba is belekötsz mert másba nem tusz. Nem mindegy hogy űrhajó vagy űrhajó sebességének iránya miközben azzal se vagy tisztában hogy módosítható? Leírtad hogy az a probléma hogy módosítani kell miközben ez nem probléma. Már rég megoldották. Akkor a sebesség és irány szavakba kötöttél bele úgy mintha összekevertem volna. Azóta hirtelen megtanultál olvasni s látom most nagyon büszke vagy erre. De sajnos ez még mindig kevésnek bizonyul. Olvasni s értelmezni azt amit olvasunk két külön dolog.
2013. aug. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!