Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hintamanőverekkel újból és...

Hintamanőverekkel újból és újból növelhető az űrhajó sebessége minimális energia felhasználásával?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 08:46
 131/164 anonim ***** válasza:
Én adtam minden válaszra egy pluszt, legalább erre jó volt ez a szerencsétlen pulya meg az idióta ötlete. Összes válaszoló megérdemli, mivel volt erejük erre a féregre pazarolni az idejüket, van aki többször is.
2013. aug. 28. 11:07
 132/164 A kérdező kommentje:
:))) Atomok gerjesztése? Mi a neve a drognak amit beszedtél? Én is akarok belőle!!!!
2013. aug. 28. 11:09
 133/164 A kérdező kommentje:

Nem az én ötletem s ezt is leirtam sokszor. Mire jó ujra és ujra az összes olvasó szemébe hazudni? És senki sem kényszeritet titeket arra hogy idejöjjetek s hülyeségeket hordjatok össze. Feltettem egy kérdést. Külön szólni kellett volna hogy csak az válaszoljon aki akar?

Majd ha jön valaki aki értelmesen szól hozzá akkor lesz értelmes beszélgetés is. Most komolyan azért panaszkodtok nekem mert irtatok ide? Mi vagyok én a nevelőtök? Felnőtt emberek vagytok nem? Vagy a névtelen azért pulyázik mert ő maga pulya?

2013. aug. 28. 11:12
 134/164 A kérdező kommentje:

Kedves Wadmalac! El tudják ők dönteni hogy akarnak e írni vagy sem. Nem kell utasítgatnod őket. Hidd el. Mégha neked annyira nehezedre is esik nem írni hogy inkább ignorálsz.

Ahogy azt is el tudja dönteni mindenki hogy értelmes dolgokat ír e vagy pedig a szemébe hazudik mindenkinek aki olvassa amiket itt ír.

2013. aug. 28. 11:15
 135/164 A kérdező kommentje:
Én miután a kérdező vagyok mindenkivel beszélgetek aki ír. Ez is alapvető dolog amit mindenkinek meg kellene értenie. Aki nem akarja hogy reagáljak a kérdésemre adott válaszra, az ne válaszoljon. Ilyen egyszerű az egész.
2013. aug. 28. 11:17
 136/164 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik a kérdés, tegyetek fel nektek tetsző kérdést s ott csináljátok a műsort. Nem kötelező itt rinyálni.
2013. aug. 28. 11:18
 137/164 anonim ***** válasza:

"Mire jó ujra és ujra az összes olvasó szemébe hazudni?"

No látod csak, éppen ezt nem értjük mi sem. Miért is jó ez neked?

"Majd ha jön valaki aki értelmesen szól hozzá akkor lesz értelmes beszélgetés is."

Megeszem a bal bokám kétszer egymás után, ha veled itt bárki is értelmes beszélgetést hoz össze. Te erre gyárilag képtelen vagy.

2013. aug. 28. 12:15
 138/164 A kérdező kommentje:
Most is te vagy az aki nem értelmesen beszél. El kellene döntened miért is vagy itt tulajdonképpen. Ennek amit most műveltél szintén nem volt semmi értelme. De hát te tudod. Tedd ha nincs jobb dolgod.
2013. aug. 28. 12:21
 139/164 anonim ***** válasza:
Most is te vagy az aki nem értelmesen beszél. El kellene döntened miért is vagy itt tulajdonképpen. Ennek amit most műveltél szintén nem volt semmi értelme. De hát te tudod. Tedd ha nincs jobb dolgod.
2013. aug. 28. 12:22
 140/164 A kérdező kommentje:
Csakhogy én most nem műveltem semmit. Még papagájt se reggeliztem, ahogy te.
2013. aug. 28. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!