Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek milyen jövő vár...

Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?

Figyelt kérdés

Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.

Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.

Milyen jövő vár így ránk?

2023. júl. 12. 12:18
 81/105 anonim ***** válasza:
55%

Lepontozás már van, cáfoló link továbbra sem jön senkitől sem, abszolút semmire. Miért? Hol késnek a linkek? Most állsz neki keresni valamit kedves #79?

Kérdező! Elvégre ez a te kérdésed, szólj hozzá te is, lássuk neked mi az álláspontod.

2023. júl. 20. 00:21
 82/105 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer eleve nem támasztja alá semmi sem a képzelgéseid, azon nincs is mit cáfolni.
2023. júl. 20. 01:19
 83/105 anonim ***** válasza:
33%
Továbbra sem mellébeszélést kérek, hanem bizonyítékot. Komplett előadásokat tettem eléd, technológiai fejlődést, már elindult dolgokat stb. Valamit le kéne ám tenned neked is az asztalra, mert szóra nem adunk ugyebár. Bizonyítékot kérek. Egy nyamvadt forrásod sincs ellenem? Hát milyen vitapartner vagy te? Az nem érv semmire, hogy szerinted képzelgés van a videókban. Bizonyítanod kell, hogy másképp néz ki a világ, másfelé fejlődik, mint eléd tettem. Várom a linkeket.
2023. júl. 20. 09:37
 84/105 anonim ***** válasza:
100%

"Továbbra sem mellébeszélést kérek, hanem bizonyítékot."

Már ne haragudj: bizonyítanod neked kell az állításodat.

Jútyúk videó nem bizonyíték. Bizonyíték lehet pl. egy szaklapban megjelent tudományos cikk.

2023. júl. 20. 09:40
 85/105 anonim ***** válasza:
55%

Kaptál Matolcsy előadást, EU parlamentet, Global Future kongresszust, nemzetközi konferenciát, a világ és az iparágak felépülését, 4.ipari forradalom felépülését, Marc Van Ranst előadását és még egy csomó mindent, ami jóval komolyabb dolog az üres szavaidnál.

Állításod szerint a forrásaim mindegyike képzelgés. Namost ha állítassz valamit, azt bizonyítanod kell. Hol marad a bizonyítás részedről? Én sokkal, de sokkal többet letettem eléd, mint egy szaklap, te meg ezek közül egy picike dolog ellenkezőjét sem tudod bizonyítani? Miért nem?

2023. júl. 20. 09:54
 86/105 anonim ***** válasza:
100%

"Kaptál Matolcsy előadást, EU parlamentet, Global Future kongresszust, nemzetközi konferenciát, a világ és az iparágak felépülését, 4.ipari forradalom felépülését, Marc Van Ranst előadását és még egy csomó mindent"

Hányszor irjam még le, hogy eddig sem ezek voltak kétségbe vonva, hanem a mesék, amiket bizonyíték nélkül köréjük építettél? Mint pl hogy a WEF-nek hatalma lenne ezek felett, amit azóta sem sikerült bizonyítanod.

2023. júl. 20. 09:57
 87/105 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem vontad kétségbe a linkjeim hitelességét, akkor miért nem arról beszélgetünk, amit eléd tettem a linkekkel? Magyarázd el nekem és bizonyítsd forrásokkal alátámasztva, hogy adott link köré milyen "mesét szőttem".
2023. júl. 20. 10:06
 88/105 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy konkrét állításodra kértem bizonyítékot. Hogy mellébeszélésképp csak linkelgettél egy rakás videót, melyek közül egyik sem az említett állításod bizonyítja, ez épp arra enged következtetni, hogy az állításod hamis volt, és ezzel te is tisztában vagy. Avagy, egy hazug ember vagy, akinek nem lehet adni a szavára.
2023. júl. 20. 14:29
 89/105 anonim ***** válasza:
14%
A konkrét állításomat is bizonyítottam, meg megannyi mást is. Neked kellene cáfolni, hogy mégsem úgy van, ahogy a linkeken, előadásokon. Ha meg elismered a forrásaim hitelességét, akkor meg azt kellene bizonyítanod, hogy hol mibe mit látok esetlegesen bele és forrásokkal alátámasztanod, hogy nem úgy van, ahogy én képzelem. Erre kértelek és erre várok már jó ideje.
2023. júl. 20. 15:01
 90/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem nekünk kell cáfolni mindent, ami bárhol megjelenik, hanem neked kell bizonyítékot hozni az állításaidra. Ez az általános módszer minden értelmes helyen.

Jútyúk videó továbbra sem bizonyíték.

2023. júl. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!