Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?
Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.
Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.
Milyen jövő vár így ránk?
Az én válaszom: 15:05
A tiéd 15:09.
"Ezek egyikéből sem következik..."
Szerinted ki veszi be, hogy 4 perc alatt végignéztél minden egyes linket?! Senki. Sorozatosan félrevezetsz másokat ez alatt a kérdés alatt! Eddig sem néztél meg semmit, nem is akartad megnézni és nem is fogod nyilván. De semmi gond, ha téged nem is érdekel, az ittlévők közül gyanítom vannak értelmesebb emberek is, mint te, akik naprakész információk tudatában akarnak lenni. Minden jót mindenkinek.
Nem is kellett, egy "Hogyan működik a népirtás" című videó nyilvánvalóan nem arról szól, amire bizonyítékot kértem, az még mindig a WEF általad képzelt hatalma volt. A wikispooks linked szintén semmiféle bizonyítékot nem mutatott fel ilyen állítás mellett.
Tehát, tudsz végre a WEF hatalmára bizonyítékot felmutatni? Vagy kijelenthetjük hogy már megint csak hazudtál, és ezért olyasmiket linkelgetsz csak, mellébeszélésből, amiknek köze sincs az említett állításod bizonyításához?
"nyilvánvalóan nem arról szól, amire bizonyítékot kértem, az még mindig a WEF általad képzelt hatalma volt."
Nyilvánvalóan csak segítség volt, mint írtam is:
"Ehhez kapcsolódóan a WEF és a YGL diákok értelmezéséhez segítségként:"
Ehhez kapcsolódóan pedig meg a wikis linkkel kaptál jópár nevet, önéletrajjzal mindenennel együtt, mind Schwab diákja és globális vezetők.
Egyébként nagyon örülök neki, hogy végre valahára talán megnéztél valamit abból, amit linkeltem. #21-es válaszom linkjei is ott vannak ám, plusz az #59-esben még 2 link, amit gyanítom nem néztél meg. Hát akkor hajrá és utána beszélgethetünk. Írom mégegyszer, akár felfogod ezeket a dolgokat, akár nem, élesben megy már évek óta! Minden fontosabbat linkeltem ahhoz, hogy ezt meg lehessen érteni. Csak meg kell nézni a videókat, leellenőrizni az iparágak felépülését, megérteni mi a terv és hol tartunk benne jelenleg. Ne kezdjük előlről a felesleges, több oldalas értelmetlen "vitát". Ha érdekel a téma, nézd meg a videókat. Ha nem, akkor zárjuk le a beszélgetést. Asszem nem kérek sokat.
És mit kezdjek a nevekkel? Attól, hogy valaki volt YGL diák, pont ugyanúgy nem lesz felette semmiféle hatalma a WEF-nek, ahogy a korábbi példáid esetében sem volt.
Szóval hiába sorolsz közismert tényeket, jelen esetben YGL tagokat, ha egyszer sosem az volt a kérdés, hogy XY volt-e YGL tag. A kérdés az önkényesen mögé épített meséd volt, hogy ez bármiféle WEF hatalmat jelentene.
Te magad beszéltél a WEF hatalmáról, én a TE állításodra kértem bizonyítékot. Nem mellébeszélést, nem videókat, hanem konkrét alátámasztást egy konkrét állításodra. Ha igaz lenne mindaz, amiket leírsz, akkor nem lehetne nehéz ilyesmit felmutatnod. Így viszont...
Meg kéne nézni, meg kéne hallgatni a YGL-eket is talán, meg iparágakat ellenőrizni. Ott van minden, rád várnak a linkek.
"jelen esetben YGL tagokat, ha egyszer sosem az volt a kérdés, hogy XY volt-e YGL tag.
Nem tagok, mint ahogy te hívod őket, DIÁKOK, mint ahogy Schwab is hivatkozik rájuk. Irtó nagy különbség! Alapvető dolog lenne felfogni, hogy Schwab intézménye, nyilván csak jobban tudja, hogy diákjai vannak-e vagy tagjai az intézménynek... Ne játszd a szakértőt, ha a fejesekkel is szembemész.
Én feladom, sok mindent kaptál, cseszed megnézni. Nem tudok érted többet tenni. Minden jót.
Még mindig várom a bizonyítékokat. Te hiába képzelsz önkényesen valamiféle mágikus alárendeltséget iparágak, emberek mögé, és látod emiatt hamisan bizonyítéknak őket. Nekem nincsenek ilyen képzelgéseim, így én hiába látom ezeket az embereket, az iparágakat, én csak akkor fogom elfogadni hogy a WEF-nek hatalma van felettük, ha ezt bizonyítod is.
Ezzel viszont eddig csúfosan felsültél, mostmár sokadszorra...
#66 Élesben mennek a dolgok évek óta és ezen nem változtat az, hogy te nem akarod felfogni. Ki előtt és mire fel akarsz engem még mindig hülyének beállítani?!
"csak akkor fogom elfogadni hogy a WEF-nek hatalma van felettük, ha ezt bizonyítod is."
Te meg bizonyítsd be, hogy értelmes ember vagy. Felesleges mellébeszélés helyett talán állj neki a videóknak. Kifogást látok kifogás hátán. Mitől félsz ennyire? Baromira nem kértem pedig nagy dolgot tőled, csak pár link megnézését, hitelességének esetleges leellenőrzését.
Még mindig várom a bizonyítékokat. Te hiába képzelsz önkényesen valamiféle mágikus alárendeltséget iparágak, emberek mögé, és látod emiatt hamisan bizonyítéknak őket. Nekem nincsenek ilyen képzelgéseim, így én hiába látom ezeket az embereket, az iparágakat, én csak akkor fogom elfogadni hogy a WEF-nek hatalma van felettük, ha ezt bizonyítod is.
Ezzel viszont eddig csúfosan felsültél, mostmár sokadszorra...
"Mi nem megy neked?"
Az alaptalan képzelgés. Lásd a 68. kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!