Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek milyen jövő vár...

Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?

Figyelt kérdés

Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.

Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.

Milyen jövő vár így ránk?

2023. júl. 12. 12:18
 51/105 anonim ***** válasza:
25%
#50 A WEF hatalmához az iparágakon keresztül vezet az út. Pici dolgoktól a nagyokig. Amit állítottam, bizonyítottam. Az egész világ iparági felépülését fel tudom neked mutatni (konkrétan fel is mutattam) a te semmis szavad ellen. Azért nem emelek ki semmit, mert ez kompletten ott van a videóban, amit mint már ezerszer írtam, le tudsz követni, ellenőrizni saját magad is, mert a saját szemednek kell hinned, nem a videónak. Pont ez a lényege! Nem bemesélés, nem belemagyarázás, arra ösztönöz, hogy megnyisd a Google-t és te magad rákeress adott dolgokra. Az alapoktól a csúcsig mindent megtalálsz benne, kövesd végig. Ha kiemelek valamit, azzal nem fogod megérteni a komplett iparágak felépülését, sem a WEF hatalmát, mert nyilván összetettebb, mint egyetlen kiemelt dolog. Lebutítva: Adott itt Gyakorin egy kérdés. Elolvasol belőle mindössze 1 szót. Érteni fogod a komplett kérdést és tudsz rá érdemben és hozzáértően válaszolni? Nem, mert semmi sem derül ki abból az egy szóból, el kell hozzá olvasod az egész kérdést. A "kérdés" adott, te vagy az, aki értetlenkedik olvasás helyett. Míg én felhoztam a Great Reset-et/Agenda 2030-at/új világrendet/nwo-t, hozzáteszem, ez mind egy és ugyanaz, amit lehoz a világ összes kormányzata, a média, a parlamentek, konkrét nemzetközi konferenciák épülnek erre, WEF oldala dugig van vele, felhoztam ennek az al projektjeit, mint a Global Pandemic Treaty, a Fit for 55, a 4.ipari forradalom, erről szintén egy rakás dolgot lehoz a WEF is. Te semmire sem reagáltál. Mintha semmi sem létezne, mintha az egész világ hazudna egyedül neked, mivel mindenki más körülötted régóta nyíltan beszél róla, beleértve a WEF-et, meg cakk-pakk mindent. Én nem vesztegetem tovább az időm egy "analfabétára", bocsi, ennek nincs értelme. Minden jót.
2023. júl. 15. 14:19
 52/105 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy ugyanazokat az általad költött meséket mantrázod, még nem lesz igaz. Továbbra is, bizonyíték kéne. És továbbra is, az, hogy valamiről valaki beszél egy videóban, az nem lesz igaz.

Példaképp, a WEF nem tulajdonosa semmiféle iparágnak, csak mert te ezt állítod. Bizonyítsd! És nem, a "valaki aszonta egy videjóban" továbbra sem bizonyíték.

2023. júl. 15. 15:23
 53/105 anonim ***** válasza:
26%
#52 Tényleg nevetséges vagy. Ott van egy rakás link, köztük olyan doku, ami gyönyörűen vezeti fel a kis dolgoktól a nagy dolgokig a világot. Ezt te magad le tudod ellenőrizni, írtam már, nem a videónak kell hinni. Nem "valaki aszonta a videóban", hanem fogod magad és ellenőrzöd az iparágak és a WEF lekövethetőségét, hatalmát. Pont ez az, hogy ebben abszolút semmi mese sincs, mivel a WEF oldalát és hasonló oldalakat kell felkeresni, ezt vezeti le neked a doku, te meg csináld utána, ha neki nem hiszel. Ott a bizonyíték az orrod előtt. Ennyi.
2023. júl. 15. 15:31
 54/105 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is, ha a videó valós bizonyítékon alapul, akkor az a bizonyíték létezik a videón kívül is.

Ha nem létezik ilyen bizonyíték, akkor meg minek nézzek meg egy videót ami nem egy valós bizonyítékra alapul? Akkor nyilvánvalóan semmi más értelme nincs a videónak, csak a konteós agyzsibbasztás.

Tehát, mi a bizonyíték?

2023. júl. 15. 15:37
 55/105 anonim ***** válasza:
70%

#54 Vajon létezik a dokuban bemutatott WEF hivatalos weboldal, betűrendbe szedve a partnereket? 🤔 Medzsik! 😱

[link]

2023. júl. 15. 18:36
 56/105 anonim ***** válasza:
100%

Partner =/= hatalmam van felette.

Eddig epic fail. Egyéb bizonyítási kísérlet?

2023. júl. 15. 18:42
 57/105 anonim ***** válasza:
28%

#56 Támogató partnerek, így van, nagyon ügyes vagy. Jár a taps! Azért, hogy lásd, nem kis semmiség a WEF, hanem minden ágazat a támogatója, partnere a WEF-nek, a Tiktok-tól kezdve, az autó márkákig minden, csak le kell nyitogatni a kis fülecskéket és máris meglátod. Ez meg a dokuban is látható és csak egy kis részlete az egész történetnek. Hol írtam olyat, hogy felettük áll a WEF? Rögtön ugrassz is nekem, forgatod is ki a válaszom és játszod szakértőt, hogy hú, most beégtél. Hol könyörgöm? Hol??? Azzal, hogy neked linkelek és magyarázok mindent, hogy végre felfogj, vagy megnézz belőle legalább egy pici valamit 50+ válasz után? Meg sem tudsz mukkanni semmiről, szerinted az Agenda is csak egy tanulmány. Nem én írtam le magamat, nem én állítom, hogy minden és mindenki hazudik körülöttem. Ilyet, amit te, a laposföldes konteósok csinálnak, a téveszméidben élsz, szent meggyőződésed, hogy mindenki hülye körülötted, csak te vagy helikopter. Ezt bizonyítottad be ez alatt a kérdés alatt. Hát akkor legyen így. Nekem most volt ebből tényleg elég. Minden jót.

Kérdező!

Elnézést kérek, amiért szétcsesztük a kérdésed.

2023. júl. 15. 20:05
 58/105 anonim ***** válasza:
100%

Támogató szintén =/= hatalmam van felette.

Te pedig a WEF hatalmáról hazudoztál. Tudsz végre olyat is felmutatni ami alá is támasztja az állításaid, vagy csak a levegőbe beszéltél?

2023. júl. 15. 22:33
 59/105 anonim ***** válasza:
70%

Ezt mégegyszer:

[link]

Ehhez kapcsolódóan a WEF és a YGL diákok értelmezéséhez segítségként:

[link]

Ezt meg azért, hogy lásd akár felfogod, akár nem, élesben mennek a dolgok évek óta. Szedd össze magad vége.

[link]

[link]

2023. júl. 19. 15:05
 60/105 anonim ***** válasza:
100%
Ezek egyikéből sem következik, hogy a WEF-nek hatalma lenne bárki felett is. Ez így akkor továbbra is csak egy általad mögé képzelt vágyálom.
2023. júl. 19. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!