Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek milyen jövő vár...

Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?

Figyelt kérdés

Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.

Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.

Milyen jövő vár így ránk?

2023. júl. 12. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
52%

#20 Nem az én hibám, ha valaki minimum 3 évvel le van maradva... Mivel ez egy többrétegű dolog, több mindenre is kapsz linket. Jó szórakozást hozzá.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(Ha nem tudsz angolul, 15:50-től magyar felirattal.)

[link]

2023. júl. 13. 21:16
 22/105 anonim ***** válasza:
80%
És ezen videókban konkrétan mit említenek bizonyítékként például arra az állításodra, hogy 3 éve elindult az a bizonyos folyamat?
2023. júl. 13. 21:22
 23/105 anonim ***** válasza:
16%
#22 A videókban megismerheted azokat az embereket, akik elindították ezt 3 éve. Meghallgathatod őket a saját tervükről, a kimenetelekről, illetve adott vonalakon láthatsz előzményt és következményt egyaránt.
2023. júl. 13. 21:44
 24/105 anonim ***** válasza:
36%

Nagy különbség van aközött, hog a világgazdasági fórum hazudik, vagy nem értjük meg a mondanivalóját.

De amint a válaszokat olvasgatom, hajlok arra, hogy a kérdezőnek egy szóval válaszoljak. Rettenetes. Mert azt hinni hogy elvették, pedig mindössze nem érteni hozzá, hát az elég rettenetes.

2023. júl. 13. 22:32
 25/105 anonim ***** válasza:
71%

A Great reset tervezetet ismerem, de ahogy nézem, ez ennyi is. Egy tervezet egy feltételezhetően fenntarthatóbb jövőért.

Ha te azt állítod, hogy ez már egy 3 éve folyamatban lévő dolog, meg hogy amik az elmúlt években történtek, azok ennek a részei, azt igen konkrét bizonyítékokkal kéne alátámasztanod. Mert hiába mitogatod a Great resetet, ha egyszer senki nem azt vonja kétségbe, hanem mindazt amit önkényesen hozzáköltöttél. Nos, menni fog?

2023. júl. 13. 22:41
 26/105 anonim ***** válasza:
13%
#25 Ha ismered, az szuper. Ennek vannak előzményei és következményei. Lebontva a dolgokat nem olyan szép, mint amilyennek hangzik. De nézd meg a videókat és jöjj rá magad, hogy semmi sincs hozzáköltve, mivel maga a WEF és a YGL-ek is igen őszinték tudnak lenni ebben. Max egy picikét kell használni a fejed, ennyi az egész. Menni fog? Akkor légyszíves ne tegyél fel felesleges kérdéseket addig, amíg nem nézted meg az összes videót. Linket kértél, kaptál jópárat. Erre mit csinálsz? Már gyanúsítgatsz, hogy hozzáképzelek dolgokat, mikor meg se nézted mi van a videókban. Mire értelme van ennek?!
2023. júl. 13. 23:11
 27/105 anonim ***** válasza:
31%
Ha a videókban bemutatnak bizonyítékot, akkor írd le, mutasd be konkrétan, mi az! Ha nem tudsz ilyet bemutatni, akkor meg minek nézném meg feleslegesen a nulla bizonyítékot felmutató videókat?
2023. júl. 13. 23:14
 28/105 anonim ***** válasza:
13%
#27 Én bemutattam a videók által, hogy az adott emberek, akik ezt elindították, mint mondanak a SAJÁT tervükről (csak tudják, mi lesz, ha ők tervezték és indították el), a YGL-ek mit mondanak, akik Schwab diákjai. Hogy épül fel ez az egész, mik az előzmények és következmények, ágazatok, mire épül a 4.ipari forradalom, mi a terv később ésatöbbi. Elég sok konkrét bizonyítékot letettem. Kihangsúlyozom mégegyszer, linket kértél, kaptál jópárat. De itt ezekszerint nem az volt a lényeg, hogy alátámasszam az állításaimat (amit bőőőven megtettem, többekközt legeslegfelsőbb forrásokkal), hanem az, hogy indokolatlanul belém köss, keresd a gyenge pontomat. Hát nekem meg olyan nincs, ilyen források mellet. Bocsi. Ebben a gyerekes szórakozásodban meg nem veszek részt, még a hülyének is leesik, hogy direkt elakarod kerülni, hogy tájékozódnod kelljen, helyette engem próbálsz hülyének beállítani, amit azzal kezdtél, hogy linkelni sem tudok. Nem én csináltam segget a számból...
2023. júl. 13. 23:40
 29/105 anonim ***** válasza:
31%
Az lett volna a lényeg, hogy bizonyítsd az állításaid. De az nem bizonyíték hogy Schwab mit mond, tekintve hogy nem áll senki felett. Tehát hogy megvannak a maga elképzelései, attól az nem lesz valami 3 éve folyamatban lévő globális folyamat, ahogy te itt hamisan megpróbáltad előadni.
2023. júl. 14. 07:39
 30/105 anonim ***** válasza:
31%
Meg amúgy ajánlan figyelmedbe ismét a 25. kommentet. Én direkt előre szóltam hogy nem azt kell bizonyítani, hogy van Great reset, egyúttal nem is olyasmit hogy van Schwab, hogy van YGL, hogy ennek pl Orbán is volt egykor tagja, stb. Sosem ezeket kérdőjeleztem meg, hanem a meséidet, amiket hozzá költöttél. Ezeket kéne alátámasztanod. Vajon miért van az, hogy ezeket meg sem kísérled?
2023. júl. 14. 07:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!