Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek milyen jövő vár...

Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?

Figyelt kérdés

Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.

Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.

Milyen jövő vár így ránk?

2023. júl. 12. 12:18
 71/105 anonim ***** válasza:
16%
#70 Lássuk csak. Te azt állítod, hogy a YGL-ek tagok, nem diákok, tehát Schwab-bal és az ő (mai napig létező) intézményével mész szembe. Szerinted az Agenda tanulmány nem globális terv, a világ összes kormányával, ENSZ stb-vel mész szembe. Szerinted hazudik a média, a magyar parlament, EU parlament, kongresszusok, konferenciák, a világ összes kormánya stb, tehát még a józan paraszti ésszel is szembemész. Szerinted az iparágak sem úgy épülnek fel, ahogy Google segítségével is lazán le lehet ellenőrizni, tehát a Google is hazudik, meg az iparágak is egy áltad elképzelt módon épülnek fel, nem úgy, ahogy valójában. A világ sem változik, nincs 4.ipari forradalom sem, tehát már a tudománnyal is szembemész. Tudománytagadó laposföldes konteósnak lenni meg elég buta dolog. Jelen esetben pedig neked kellene bizonyítanod, hogy minden és mindenki hazudik a világon, hiszen te lényegében ezzel jössz, egy állítást meg bizonyítani kell, mert anélkül csak üres szó ugyebár.
2023. júl. 19. 19:40
 72/105 anonim ***** válasza:
100%

"Tudománytagadó laposföldes konteósnak lenni meg elég buta dolog."

Ha ezt tudod is, akkor miert csinalod? Szeretsz butanak latszani?

2023. júl. 19. 19:48
 73/105 anonim ***** válasza:
12%
Itt az a gond, hogy te tagadod a tudományt, nem én. Én bizonyítottam minden állításomat, mert ugye így illik, különben csak üres szavak. Most te jössz. Fordítsuk meg, amit én mutattam, annak neked az ellenkezőjét kell bemutatnod. Bizonyítsd, hogy minden és mindenki hazudik a világon, beleértve a médiát, parlamenteket, kongresszusokat, konferenciákat, a technológiai fejlődés a béka segge alatt van, nem létezik a mesterséges intelligencia sem, nincsenek gonosz emberek a világon, az alprojektek nem léteznek, az Agenda csak egy tanulmány, Orbánunk és Putyin jó ember... Bizonyítsd.
2023. júl. 19. 19:56
 74/105 anonim ***** válasza:
100%

"Én bizonyítottam minden állításomat"

Azok után, hogy egyetlen állításod bizonyítását kértem, és azzal az eggyel is folyamatosan felsülsz már vagy 30 kommenten keresztül, ez elég szánalmas hazugság volt :D

2023. júl. 19. 20:07
 75/105 anonim ***** válasza:
70%

"hogy minden és mindenki hazudik a világon"

Miért kéne ilyesmit bizonyítanom, ha egyszer soha életemben nem állítottam ilyesmit? Felfogod egyáltalán, amit mások kommentjeiben olvasol? Vagy komolyan csak ennyire futja, hogy még random internetes kommentek mögé is konteókat képzelsz?

2023. júl. 19. 20:09
 76/105 anonim ***** válasza:
30%
Ne beszélj mellé, nem erre vagyok kíváncsi. Kezd el bizonyítani, hogy amit én forrásokkal eléd tettem, az mind kamu.
2023. júl. 19. 20:41
 77/105 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt tettem. Fogtam a legelső állításod, és megkértelek, bizonyítsd. Erre te napok óta hisztizel, mellébeszélsz, hazudozol, terelsz, vádaskodsz, csak pont bizonyítani nem sikerült amit kértem. Ezen a ponton tehát már bőven kijelenthető, hogy amit állítottál, kamu volt.
2023. júl. 19. 21:03
 78/105 anonim ***** válasza:
0%
Ha kamu minden, amit forrással alátámasztottam, akkor forrással be kell bizonyítanod, hogy valóban kamu. Ez így működik, szóra nem adunk. Tetszés szerint kezdteted bármelyik forrásommal, elég színes a paletta. Tessék.
2023. júl. 19. 21:15
 79/105 anonim ***** válasza:
61%
A konteós meséid közül semmit nem támasztottál alá. Már nem egyszer leírtam, hogy a tények köré költött meséiddel van a probléma. Lásd például a 64. kommentet!
2023. júl. 19. 21:21
 80/105 anonim ***** válasza:
15%
Talán nincs egy forrásod sem, amivel megcáfolj legalább egy dolgot a sok közül, amit én eléd tettem? Ha állítassz valamit, bizonyítanod kell. Nem mellébeszélést kérek, hanem az általam linkelt dolgokra cáfoló forrást részedről. Meddig kell még várni a linkekre? Érdekes, én kapásból küldtem forrást, mikor megkértél rá.
2023. júl. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!