Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek milyen jövő vár...

Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?

Figyelt kérdés

Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.

Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.

Milyen jövő vár így ránk?

2023. júl. 12. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
70%

"De az nem bizonyíték hogy Schwab mit mond, tekintve hogy nem áll senki felett."

Ajajjajjj. Itt cseszted el mérhetetlenül azt a részt, hogy te komolyabban érted, mi is ez az egész. Hogy mekkora hatalma van Schwab-éknak, még a médiában is részletesen be van mutatva, adott linknek van bőven folytatása, plusz a doku is szépen levezeti az iparágak felépülését a kisebb dolgoktól a csúcsig, direkt, hogy lásd, nem kispályások Schwab-ék. Schwab állításod szerint nem áll senki felett, holott konkrétan az összes globális vezető atyja. Schwab az alapítója és elnöke a WEF-nek, aminek szinte a világ összes mindensége a támogató partnere. Nem kis semmiségről van ám szó, akik üres szavakkal dobálóznak, nagyonis komolyan kell őket venni. Ráadásul Schwab indította el a globális tervet, csak tudja mi hogyan lesz, ha ő áll mögötte, meg a diákjai, akik szintúgy fossák a szót a következő eseményekről, következményekről és indítják el a globális terv adott ágazatait. Jó pap is holtig tanul, vesd bele magad a linkekbe, mert te csak a felszínt kapargatod, ezzel pedig félrevezetsz másokat és hamis információkat terjesztessz.

"hogy van YGL, hogy ennek pl Orbán is volt egykor tagja, stb."

Orbánunk nyugdíjba vonult esetleg?! Lemaradtam valamiről? Bár már nem fiatal, de a Fiatal Globális Vezetők diákjaként (nem tag, mint te írod, hanem diák, mint ahogy Schwab is hivatkozik rájuk) globális vezető a mai napig, ahogy minden egyes YGL személy, tekintve pl. Putyint is, aki Schwab bácsi büszkesége. Költői kérdés. Fideszes vagy, hogy úgy látod jelenleg minden szép és jó és a globális vezetők jótét lelkek? Az egyik szétlopja az országot, európai szinten kiemelkedő inflációt produkál, mindig bűnbakot keres maga helyett, a másik háborúzik 1,5 éve, a többi emberkéről meg ne is beszéljünk... Ha eljátszod, hogy ezek jó emberek és köze sincs a globális vezetőképzőnek a globális vezetőkhöz, akkor ismét téves információkat terjesztessz.

Nincs semmisem hozzáköltve általam, tehát ismét téves információt próbálsz lenyomni mások torkán. Egy rakat globális vezető állítja ugyanazokat a dolgokat, amit én, én azt mondom, amit ők. Ezekszerint mindenki hülye, csak te vagy helikopter, jobban tudod mire épül a Great Reset és mivel jár, mint azok, akik elindították? Hogy van ez? 🙂 Hagyd ezt abba, felesleges. Bárki láthatja, aki megnézi a linkeket, hogy ezek az emberek nem jó emberek, de még megnézni sem feltétlen kell hozzá, csak körbenézni mi zajlik a világban. Ők őszinték pedig nagyon sok dologról, beszámolnak előre, ha figyelsz rájuk, nem fognak meglepetésként érni a dolgok. Meg kéne hallgatnod őket, felfogni, hogy teljesen átformálják a világot, magát az embert is, amit be is mutatnak, hogy hogyan és mivé. Pont azért "Great Reset" (nagy újraindítás) a projekt neve, mert globális szinten, gyökerestől változtatják meg a dolgokat. Mindent. De ezt ők is elmondják, bemutatják és konkrét tervezetek vannak mögötte, nem üres szavak. Értelme sincs az alaptalan belémkötésnek, ezzel nem engem találsz be, hanem a világ vezetőit kérdőjelezed meg. Az meg már egy olyan agyatlan szint, amihez nem tudok mit hozzáfűzni. Ennyiből velük vitatkozz, ne velem. Én amit állítottam, alátámasztottam többekközt felsőbb, legfelsőbb forrásokkal. Nem a saját fejemből pattantak ki a dolgok. Ha te ezt elutasítod, mindennel szembemész, nemcsak, hogy velem, hanem konkrétan Schwab-ékkal, a hatalmuk mértékével, az általuk közölt dolgokkal, az nem engem minősít. A téveszméiddel viszont félrevezetsz másokat. Nem kell játszani a Janit, inkább nézd végig a videókat és fogd fel, mi a szitu, mert ha tetszik, ha nem, ez van.

"De az nem bizonyíték hogy Schwab mit mond, tekintve hogy nem áll senki felett."

Ezt megint kiemelem így a végére. Tanulj-tanulj-tanulj, mielőtt megszólalsz, mert irdatlan nagy baromságot állítottál, szemléltetve, hogy valójában mennyire nem vagy képben semmivel.

2023. júl. 14. 16:02
 32/105 anonim ***** válasza:
70%
@31 Jó, tehát neked Schwab az új Isten, megértettük.
2023. júl. 14. 16:22
 33/105 anonim ***** válasza:
31%

"Nincs semmisem hozzáköltve általam"

Ehhez képest:

"Hogy mekkora hatalma van Schwab-éknak"

"indította el a globális tervet"

"ő áll mögötte, meg a diákjai"

"nem tag, hanem diák"

"globális vezető a mai napig,"

És még sorolhatnám. Gyakorlatilag minden, ami csak alátámasztaná a képzelgéseidet, csak mese, amiket csak te költöttél hozza olyan tényekhez, mint hogy létezett olyan tanulmány, hogy Great Reset vagy épp a YGL.

2023. júl. 14. 16:26
 34/105 anonim ***** válasza:
14%

"Hogy mekkora hatalma van Schwab-éknak"

Azt a doku, illetve a média is szépen, szemléltetően és alaposan lehozza, ehhez én nem tettem hozzá semmit, mert nem is kell, minden ott van az orrod előtt.

"indította el a globális tervet"

Kiállt ország-világ elé a kamerák keresztűzébe 3 évvel ezelőtt, podcast, újságok, média, minden lehozta, videókban meg is találod. Ehhez mit kellene hozzákötni? Játszuk el, hogy nem történt meg?

"ő áll mögötte, meg a diákjai"

Amit sem ő, sem a diákjai nem tagadnak. Vagy hazudik mindenki, mert neked úgy szimpi?

"nem tag, hanem diák"

Schwab intézménye, Schwab hivatkozása, hogy ők a diákjai. Ismét tény, nem hozzákötés. Te kötötted hozzá, hogy tag, te ferdítettél. Az intézmény mai napig aktív egyébként.

"globális vezető a mai napig,"

Ezen meg végképp nem értem, mit és hol lehet beleképzelni. A Fiatal Globális Vezetők diákok globális vezetők. Vagy tán (maradva a 2 példánál) Orbán meg Putyin nem miniszterelnökök, hanem gyári munkások? 🙂

Te konkrétan tanulmánynak nevezel meg egy globális ország-világ előtt elindított projektet. Eközben mindenki tök nyíltan beszél körülötted évek óta, parlamentekben, médiában is, mindenhol. Ha állításod szerint hazudnak Schwab-ék, hazudik minden egyes linkben szereplő ember, a média, a parlamentek, politikusok, kongresszusok, konferenciák, messzemenőkig szemléltető dokuk, én meg beleképzelek mindenbe mindent (wtf?!), minden és mindenki hazudik szerinted, akkor nálad a Föld is lapos. De azért játszod a szakértőt, annak ellenére, hogy abszolút mindennel és mindenkivel szembemész. Aki meg ennyire elmeroggyant (már bocsánat), azzal nem lehet mit kezdeni, ha a fejem tetejére állok se. Szóval békén is hagylak, van neked elég bajod így is. Minden jót.

2023. júl. 14. 17:18
 35/105 anonim ***** válasza:
31%
Akkor kezdjük az elején. Mekkora hatalma van Schwabnak? A Világgazdasági Fórum feje, ennyi. Attól, hogy ő kitalál valamit, egyetlen ország egyetlen kormánya sem lesz köteles ez ügyben bármit is tenni. Tehát hol az a hatalom? Bizonyítsd!
2023. júl. 14. 17:43
 36/105 anonim ***** válasza:
14%

#35 "Attól, hogy ő kitalál valamit, egyetlen ország egyetlen kormánya sem lesz köteles ez ügyben bármit is tenni."

Mondod te, aki a Great Reset-et tanulmánynak gondolja.

Kezdjük előről, de utoljára!

A Great Reset egy globális, 2020-ban, ország-világ előtt elindított, igen nagy volumenű projekt, a Világgazdasági Fórum, azon belül Schwab indította el, ezzel a névvel. Nem véletlenül ez a neve. Volt előzménye, 2016-ban tette fel a WEF az első "promóvideót", amit évről évre feltettek újra, több nyelven, megosztotta a királyi család is stb. Ez a videó azzal kezdődik, hogy " Nem lesz semmid, de boldog leszel...." Rá tudsz keresni te is, ha az én linkeim nem érdekelnek, fent van a WEF Fb oldalán is, Youtube oldalán is. Ennek a tervnek az elindítása és a részletek meg főleg. A WEF komoly hátterű, nem kis pici szar, ennek az új világrendnek az előkészületek évtizedek óta zajlottak, annyi hogy ez 2020-ban lett elindítva olyan szinten, hogy az átlagember is tudomást szerezhessen róla, tájékozódhasson róla. Az ENSZ-től kezdve, a magyar városokon át, minden ország kormányának oldala lehozza a fő változtatási tervek ágait, 2030-ig szól a terv, PDF-ben letölthető, átolvashatod, ott is leírják, hogy az országok és a világ vezetői együttműködnek ebben teljes mértékben, 2016 óta egész pontosan, ha jól emlékszem, legalábbis ez van közzétéve... Agenda 2030 néven fut egyébként. Keress rá nyugodtan, én már nem linkelek, minek, ha úgysem nézed meg...

Példákat hozok a fő változásokra, hogy megértsd.

1.A Great Reset/Agenda 2030/új világrend/NWO projekt egyik ága a fosszilis energia kivezetése. Ez a "Fit for 55" nevet viseli, szintúgy megtalálod az európai kormányzati oldalakon is, még Orbán is beszélt már róla, nem túl jó dolgokkal jár ez sem. Ez egy tervezet, aminek célja, hogy 2030-ig 55%-kal szorítsák vissza a károsanyag kibocsátást, később pedig, 2050-re klímasemlegessé teszik a Földet. A fosszilis energia helyét pedig megújuló energia veszi át. Nem választható és nem egy országot érintő al projekt, nyugodtan keress rá, elindult ez is.

2. "Fenntartható" életmód. Biztosan hallottad már, szinte minden ágazatban tolják az ember képébe a "fenntartható" szót. Ez az alapja az egésznek. Vegyük alapul az élelmet. Ebben a formában nem fenntartható, ahogy most van. Műhúst vezetnek be helyette, mint ahogy Amerikában (is) pl már elkezdték, génmódosított, laborban előállított cuccokat dobni a piacra. Zöldség, gyümölcs, gabona stb mindenre vonatkozik majd. Teljesen felváltja 2030-ig az igazi élelmet a mesterséges élelem. Ezt pedig együttesen meg tudják csinálni az egész világon fokozatosan, mivel az iparágak nem annyira szerteágazóak, mint az ember gondolná, illetve a világ vezetői együttműködnek, amit fel is vállalnak. A fenntartható életmód másik része a magántulajdon eltörlése, amit a promóvideón felül az EU parlament, de Matolcsy új világrendes előadása is szemléltet. Ez is globális és ezt is elkezdték már bizonyos dolgokkal, főként külföldön, mint ahogy az EU parlamentes linken láthatod. Nyisd meg a Google-t, írd be, hogy "fenntartható" és nézd meg mennyi mindenre kiterjed.

3. Global Pandemic Treety (globális járványegyezmény). 3 fázisú al projekt 2024-ben teljesül be teljesen. A nevében is benne van, globális járványkezelés lesz, a következő pandémiánál már teljes mértékben érvényben lesz. A következő pandémiát meg már régóta hangoztatják, azt is lehet tudni, hogy nem olyan jellegű lesz, mint a covid volt, ezt is közölték a YGL-ek. 2024-25-re várható, szigorú intézkedések, globálisan mindenki beoltása, erőszakkal, digitális azonosító bevezetése. A járványügyi előkészületek is zajlanak már egy ideje.

4. Digitalizáció. Ebben benne van példának okáért a digitális azonosító, a digitális valuta, kp kiveuetése, ezekről szintúgy olvadhatsz kormányzati oldalakon is, szintén globális és elkezdték a bevezetési fázisokat.

5. 4.ipari forradalom. Ezt bemutatja az első link, az egyik doku is és az utolsó 2 link. Ez maga a technológiai fejlődés, ami szintén globális és tagadhatatlan. Ezt az ipari forradalmat leginkább a mesterséges intelligencia jellemzi. Már Magyarországon is van eladó nélküli bolt stb, ez ki fog terjedni minden szektorba. Az MI/AI és az ember lassan egybe forr, így lesz az emberből "kiborg", amit Musk sem tagad pl. a Neuralink (agyba ültethető egység) találmányával, mivel az gyakorlatilag is kiborg, ha az emberben van valami nem emberi. De még ezen felül is vannak érdekes dolgok, direkt linkeltem a Globális Future 2045 kongresszust is, a honlappal együtt, hogy át tudd nézni. Ez is globális, mint ahogy a nevében is benne van és azért is érdekes, mert 2012-es a kongresszus, tehát már akkor ezen a technológián dolgoztak.

6. Népírtás. Kényesebb téma tudom, de miért ne beszélhetnénk róla, ha ők is beszélnek róla pl. nemzetközi konferenciákon? Linkeltem. Szintúgy globális, lassan induló része a tervnek.

3 évvel később vagyunk már a projekt elindításától. Ott tartunk jelenleg, hogy giga infláció, státusztörvény, migráns kvóta, megtakarítások megadóztatása... És ez csak Magyarország és csak a 3.év a 10-ből. Nem elég szemléltető, hogy ott rúgnak belénk, ahol érnek? Ez csak a kezdet, semmi ahhoz képest, amit még tenni fognak.

Minden globálisan zajlik, Schwab globális vezetőinek tudtával és együttműködésével. A globális vezetők előadásaival, esetleges direktben tolt elszólásaival. Ezekből a dolgokból meg nincs hiány és lazán tudhatsz te is róla, ha tájékozódsz. Ha meg nem akarsz tájékozódni, előbb-utóbb úgyis rájössz, mert meg fogod tapasztalni a saját bőrödön, évről-évre egyre szarabb lesz minden. Szóval én itt be is fejezem, ha most nem is fogod fel, később úgyis megérted. Minden jót kívánok, vigyázz magadra és a családodra. ❤

2023. júl. 14. 23:43
 37/105 Mojjo ***** válasza:
74%
@36: Tulajdonképpen akkor te azért kezdtél el hinni ilyesmikben, mert egyre rosszabb az életed, és így van mire fogni? Így már érthető.
2023. júl. 14. 23:54
 38/105 anonim ***** válasza:
14%
#37 Ha a világ felsőbb és legfelsőbb vezetői tök őszinték abban, hogy tönkre fognak tenni minket, átalakítanak "új emberré", megölnek, miért kellene mást hinnem? Hisz ők őszinték és nyíltan beszélnek ezekről a dolgokról. Pláne amennyit én ide letettem, ti ezzek szemben semmit, csak a monoton üres beszólás, így kissé vicces, hogy úgy állítod be a dolgot, mintha semmi sem létezne, senki sem beszélne ezekről a dolgokról és a Föld is lapos. Én legalább nem élek porcukor hintette álomvilágban, hogy minden rendben van és minden rendben lesz. Realista vagyok.
2023. júl. 15. 00:05
 39/105 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy egy dolgot jegyezz meg kedves Mojjo. Támadsz, lekezelően szólsz hozzám, próbálsz lejáratni, mögötte meg semmi sincs. Ezzel meg tudod mi a baj? Pont azt mutatod, mennyire gyenge vagy és baromira nem tudsz érdemben hozzászólni a dolgokhoz, sem cáfolni, sem odaböfögni valamit, amire legalább reagálni lehetne. Semmihez semmit nem fűzöl hozzá, amit írtam, linkeltem, pedig volt benne bőven olyan, ami politikai vonal, média is fullban nyomja, vagy olyan, amire azért átlagban szoktak némileg reagálni az emberek. Te nem. Akkor ki van jobban képben, aki létező, bárki számára megtekinthető dolgokat mutat és közöl, vagy akinek nincs más "fegyvere", csak az üres szavak, meg a trollkodás? Na vajon kinek az élete szarabb...
2023. júl. 15. 00:21
 40/105 anonim ***** válasza:
31%
Ne beszélj mellé! Schwab hatalmáról beszéltél. Bizonyítsd!
2023. júl. 15. 06:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!