Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szerintetek milyen jövő vár...

Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?

Figyelt kérdés

Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.

Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.

Milyen jövő vár így ránk?

2023. júl. 12. 12:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
18%
Tévedésben vagy. Először jössz azzal, hogy minden linkem gagyi szar. Aztán elismered, hogy oké, a források jók, de bele képzelek olyat, ami nincs is ott. Mikor megkérlek, hogy akkor vesézzük ki a forrásaimat és mutasd meg, szerinted hol mibe látok mást, mint ami elhangzik, akkor meg már ismét gagyi forrásaim vannak. Ne a kifogásokat keresd. Én állítottam valamit, forrásokkal alátámasztottam. Te állítassz valamit és mást sem látni, csak az üres szavaidat. Ez hol bizonyíték bármire is? Hol vannak a te forrásaid, vagy miért nem tudsz megmukkanni, hogy melyik forrásba mit látok bele, ami nincs ott?
2023. júl. 20. 15:18
 92/105 anonim ***** válasza:
100%

" konkrét állításomat is bizonyítottam"

Mégis mivel? Sehol egyetlen hozzászólasodban nem szerepel bizonyíték az említett állításodra.

2023. júl. 20. 15:55
 93/105 anonim ***** válasza:
33%
Dehogynem. Ha valakiknek nagy terve van, ahhoz szövetségesek kellenek. Schwab szövetségesei a saját YGL diákjai. Erről még a médiában is beszélnek (linkeltem), annyi kivétellel, hogy Orbánt úgy állítják be, mintha más YGL-ekkel szembe menne és ő jó ember lenne. De hát tudod hogy van ez, le is fejeznék őket, ha egy rossz szót is mernének szólni Orbánról. A YGL-ek a világ vezetői, az iparágak élén is ők vannak, az iparágak és a személyek be vannak mutatva, erre kaptál egy rohadtul szemléltető dokut, ami pont arra ösztönöz, hogy ne azt hidd el, amit mutat, hanem vedd a kezedbe a dolgot és kövesd le nyugodtan, hogy valóban így épül fel a világunk. Nincs benne semmi trükk, semmi beleképzelés, le tudod ellenőrizni, pont ezért ajánlgatom, mert úgy a teljes a bizonyítás, ha te is utána nézel és a saját szemeddel látod. Azt csak tudod, hogy Orbánék kezében van pl a magyar média. Na, ugyanez a szitu, csak ezt képzeld el nagyban és ne csak a médiával. Minden fel lett vásárolva az évek során, minden magánkézben van lassan. Külön megkaptad a YGL diákok listáját is, ahol utánanézhetsz adott személyek életének, hogy teljes képet kapj róluk, ne csak pár random nevet. Meg kaptál még ezen felül is linkeket, hogy könnyebben megértsd és utána nézhess dolgoknak. Egyet sem néztél meg ezekből. Mit akarsz még tőlem? Nem magamnak linkelgettem, hanem neked.
2023. júl. 20. 17:31
 94/105 anonim ***** válasza:
100%

Szövetséges =/= hatalma van felette.

Részt vett pár YGL konferencián =/= szövetséges.

Szóval ez eddig megint két önkényes belemagyarázás, képzelgés. Bizonyíték sehol. Milyen meglepő...

2023. júl. 20. 17:34
 95/105 anonim ***** válasza:
100%

"A YGL-ek a világ vezetői, az iparágak élén is ők vannak, az iparágak és a személyek be vannak mutatva, erre kaptál egy rohadtul szemléltető dokut, ami pont arra ösztönöz, hogy ne azt hidd el, amit mutat, hanem vedd a kezedbe a dolgot és kövesd le nyugodtan, hogy valóban így épül fel a világunk"

Az meg pláne röhejes hogy még amikre folyton hivatkozni próbálsz, azokról is csak ilyen hamis képzelgéseid vannak, fogalmad sincs róluk, hogy működnek. Nem a YGL-ből lesznek a világ vezetői. Pont fordítva, akik már elértek igen komoly eredményeket, azok kapnak meghívót a YGL fórum előadásaira.

2023. júl. 20. 17:37
 96/105 anonim ***** válasza:
16%
Azért vannak a linkek, hogy megértsd. Nem fogok 6000 linket betenni ide, meg feleslegesen magyarázni mindent hozzá, hogy aztán ugyanezt csináld, mint a már belinkelt forrásokkal. Ha nem nézed meg, mi értelme? Bizonyítékot kértél egy dologra, én bizonyítékot adtam sok dologra, mert ez komplett dolog, nem lehet 1 dologgal bemutatni. Amiről szó volt, a WEF hatalma azt meg aztán főleg eléd tettem, több linkben is. Az a röhejes, hogy szerinted a világ felépülése (amit sk le tudsz ellenőrizni Google segítségével), meg a média stb, mind hazudik, csak te látod jól a dolgot, mindezt úgy, hogy 1 nyamvadt linked nem volt semmire. Amit állítassz, bizonyítanod kell. Az üres szavaid mögött szépen mutatod, hogy nincs se forrás, se tudás. Ha írok egy dolgot, szinte vérszemet kapsz, kiemeled és 0 forrás alátámasztással állítod a magad elképzeléseit. Külön röhej, hogy még Schwabbal is szembemész, hiába állítja, hogy a YGL-ek a diákjai, jössz a tévhiteddel, hogy csak tagok az illetők. Ilyen szinten ferdíted el az információkat és vezetsz félre másokat. Mire jó ez? Egó? Tudod, a föld nem lapos, a világ felépülése leellenőrizhető, a világ vezetői létező személyek, van egy globális terv (Great Reset/Agenda 2030/új világrend/nwo, kinek hogy tetszik, ez mind egy és ugyanaz), ennek tudni az al projektjeit is, a lépéseit is és bezony ez már élesben is megy évek óta. Te ezeket a dolgokat tagadod, és úgyfest, laposföldes konteós akarsz maradni. Legyen így. Minden jót kívánok, vigyázz magadra és a családodra.
2023. júl. 20. 18:19
 97/105 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet 1 dologgal bemutatni. "

Ha nem csak egy ócska hazugság lenne, be lehetett volna. Ráadásul mindezt az után, hogy konkrétan most estél pofára, hogy még a YGL működéséről is csak tévképzeteid vannak :D

Na ennyit rólad!

2023. júl. 20. 18:23
 98/105 anonim ***** válasza:
27%
Még egy kérdésem lenne, mielőtt lezárjuk a beszélgetést. A Great Reset szerinted csak egy tanulmány. Ezt nekünk el kéne hinni annak ellenére, hogy te abszolút nem bizonyítottad. Mi a helyzet akkor az Agenda 2030-al, új világrenddel? Micsodák ezek a dolgok és mit foglalnak magukba?
2023. júl. 20. 18:35
 99/105 A kérdező kommentje:

"Kérdező! Elvégre ez a te kérdésed, szólj hozzá te is, lássuk neked mi az álláspontod."

Én nem pontoztam le senkit, mert nem igazán tudok állást foglalni! Nem tudom, hogy mi az igazság, csak némán olvasgatok!

2023. júl. 21. 07:49
 100/105 anonim ***** válasza:
27%
Te sem nézted meg a linkekek? Na szép! Engem rohadtul nem érdekel a pontozás, ha érdekelne, már rég annyiban hagytam volna a dolgot. Nem is a saját büszkeségem vagy mim érdekel. Az érdekel, hogy más miért cseszik ezekre a fontos dolgokra. Csúnyán hangzik, de nekem az illető egy "tesztalany". Próbálom megérteni, felmérni az emberek azon részét, akiket nem érdekel a saját jövőjük, sem az embertársaik élete/halála.
2023. júl. 21. 11:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!