Szerintetek milyen jövő vár az emberiségre, ha az intelligens robotok elveszik a munkát?
Állítólag Japánban már csak 500 Dollár egy intelligens robot bérlésének a havi díja. Azt hiszem, recepciós.
Ennyiért nem talál ugyan olyan fejlett, gyors, precíz munkaerőt, aki nem betegszik meg, nem kér fizetésemelést, 0-24-ben hajlandó dolgozni.
Milyen jövő vár így ránk?
" konkrét állításomat is bizonyítottam"
Mégis mivel? Sehol egyetlen hozzászólasodban nem szerepel bizonyíték az említett állításodra.
Szövetséges =/= hatalma van felette.
Részt vett pár YGL konferencián =/= szövetséges.
Szóval ez eddig megint két önkényes belemagyarázás, képzelgés. Bizonyíték sehol. Milyen meglepő...
"A YGL-ek a világ vezetői, az iparágak élén is ők vannak, az iparágak és a személyek be vannak mutatva, erre kaptál egy rohadtul szemléltető dokut, ami pont arra ösztönöz, hogy ne azt hidd el, amit mutat, hanem vedd a kezedbe a dolgot és kövesd le nyugodtan, hogy valóban így épül fel a világunk"
Az meg pláne röhejes hogy még amikre folyton hivatkozni próbálsz, azokról is csak ilyen hamis képzelgéseid vannak, fogalmad sincs róluk, hogy működnek. Nem a YGL-ből lesznek a világ vezetői. Pont fordítva, akik már elértek igen komoly eredményeket, azok kapnak meghívót a YGL fórum előadásaira.
"nem lehet 1 dologgal bemutatni. "
Ha nem csak egy ócska hazugság lenne, be lehetett volna. Ráadásul mindezt az után, hogy konkrétan most estél pofára, hogy még a YGL működéséről is csak tévképzeteid vannak :D
Na ennyit rólad!
"Kérdező! Elvégre ez a te kérdésed, szólj hozzá te is, lássuk neked mi az álláspontod."
Én nem pontoztam le senkit, mert nem igazán tudok állást foglalni! Nem tudom, hogy mi az igazság, csak némán olvasgatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!