Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Elképzelhető, hogy a koronavír...

Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?

Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 10:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/158 Wadmalac ***** válasza:
67%

"Mi kell ahhoz, hogy egy kutató ne Blikk kategória legyen?"

A linkelt oldal és a linkben szereplő TV-show is bulvármédia. Szóval itt a hitelesség a FORRÁS miatt kérdéses.

2020. márc. 6. 14:31
 82/158 Wadmalac ***** válasza:
67%

"azt már kiderítették, hogy a koronavírus NEM A WUHANI HALCIACRÓL származik. Akkor honnan?..."

A vírusra nincs ráírva, hol mutálódott.

A járványkitörési pont úgy-ahogy behatárolható, de ennyi.

Éppen az úgy-ahogy miatt derült ki az is, hogy mégse a piac. Nincs ebben semmi misztikum meg rejtély.

2020. márc. 6. 14:33
 83/158 A kérdező kommentje:

79

Tehát nem tudjuk miért lett levéve. Rejtélyes körülmények között eltűnt. Hirtelen a hivatalos állásponttal szembenőt állító tudós/kutató visszavon mindent illetve cáfol mindent amit korábban állított. Ez egy nagyon ismerős forgatókönyv. Sok esetben előfordult már. Nagyon kevesen vannak akik meg “merészelnek” valamit kiszivárogtatni mert nagy kockázatokkal jár. Lásd például Julian Assange esete. A Földön egyszerűen nem szabad az információt szabadon áramoltatni. Szólás- és sajtószabadság van, de ez egy féligazság.

Tehát szerintem ez pánik elkerülés, illetve megfélemlítés gyanus eset. Akár az indiai.

2020. márc. 6. 15:17
 84/158 anonim ***** válasza:
92%

"azt már kiderítették, hogy a koronavírus NEM A WUHANI HALCIACRÓL származik."

Az még simán lehet, hogy ez egy elhamarkodott mondás volt. A piacot az alapján zárták ki, hogy néhány korai beteg nem járt a piacon. Viszont jelenleg úgy néz ki hogy akár 80% is lehet a tünetmentesek száma, azaz valójában minden betegre juthat aká 4 olyan, aki fertőz, de nem beteg.

Azaz lehet hogy néhány korai beteg nem járt a piacon, de olyantól kapta, aki tünetmentes volt (azt hitték nem beteg), de fertőzött.

2020. márc. 6. 15:28
 85/158 anonim ***** válasza:

"Hirtelen a hivatalos állásponttal szembenőt állító tudós/kutató visszavon mindent illetve cáfol mindent amit korábban állított."

Minden évben kb 1000 cikket vonnak vissza. Ezek általában tévedések, vagy valaki direkt hazudott és kiderült. Tényleg mindet elhiszed, mert gyanús, hogy visszavonták ezeket?

2020. márc. 6. 15:33
 86/158 A kérdező kommentje:

85

Nem mindent. Csak annyit állítok, hogy gyanús illetve érdekes.

Tényként csak akkor fogom kezelni ha bizonyított tény lesz.

De ha ilyen esetek elfojtása zajlik a háttérben mennyi esély van, hogy valaha bizonyított tény lesz egy ilyesmi, még ha meg is történt?

2020. márc. 6. 15:36
 87/158 A kérdező kommentje:

”Mert mit tettek?“

A tudósok vallomása: minden tudományos eredményért áldozatot kell hozni. Ez nyilván magába foglalja akár az emberi életeket is. Számukra föbbet ér a tudományuk mint az emberi élet.

Tudod miért dobták le a második atombombát Japánra (miután Japán kapitulált)? Egyet találhatsz

2020. márc. 6. 15:42
 88/158 anonim ***** válasza:
100%

"A tudósok vallomása: minden tudományos eredményért áldozatot kell hozni. Ez nyilván magába foglalja akár az emberi életeket is. Számukra föbbet ér a tudományuk mint az emberi élet."

Én is kutató vagyok. Szerinted én emberéleteket áldozok? Hülye vagy te?

2020. márc. 6. 16:23
 89/158 A kérdező kommentje:

88

Az Isten szerelmére. Rólad beszéltem? Olvasd el a példát amit felhoztam. A Földön nem te vagy az egyedüli kutató.

2020. márc. 6. 16:26
 90/158 anonim ***** válasza:
Általánosan mondtad, nem konkrétan valakire. Abba én is beletartozo.
2020. márc. 6. 16:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!