Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?
130
Oké, tehát a többség hülye mert azt gondolta, modern technológiával és fejlett orvostudománnyal azért nem terjedhetne el globálisan egy járvány.
De ennek pont az ellenkezője történt, meglepve az egész emberiséget néhány kivétellel, mint te meg Bill Gates.
Egyébként most elkezdhetjük okolni a globalizált világunk (amelyet minden más esetben feldicsőítünk) a járvány terjedéséért, de arról ugye megfeledkezünk, hogy milyen tökéletes a vírus.
Lappangó, tünetmentesen terjesztik, nagyon fertöző, felületeken négy napig elél vidáman, egyes friss tanulmányok szerint a levegőben 3 óráig is kimutatható. Egyszerűen szinte nincs is opció elkerülni a megfertőződést.
Úgy néz ki a technológiával a vírusok is fejlődnek, okosodnak.
"Oké, tehát a többség hülye mert azt gondolta, modern technológiával és fejlett orvostudománnyal azért nem terjedhetne el globálisan egy járvány."
A többség általában hülye.
"De ennek pont az ellenkezője történt, meglepve az egész emberiséget néhány kivétellel, mint te meg Bill Gates."
Én 2001-ben kezdtem biológusként, és már nekünk is alapvetés volt immunológiából, hogy egy világjárvány bekövetkezése csakis idő kérdése. Ez soha nem volt titkos információ, csak Kiss Jakab átlagos szakmunkás nem nagyon akart foglalkozni vele, inkább átkapcsolt a Való Világra.
"de arról ugye megfeledkezünk, hogy milyen tökéletes a vírus."
Egyáltalán nem tökéletes, csak mi emberek vagyunk kicsit elszokva attól, hogy mi van odakint. Egy csomó sokkal "tökéletesebb" dög van odaint, nagyobb mortalitással, nagyobb R0 értékkel.
"Lappangó, tünetmentesen terjesztik, nagyon fertöző, felületeken négy napig elél vidáman, egyes friss tanulmányok szerint a levegőben 3 óráig is kimutatható. Egyszerűen szinte nincs is opció elkerülni a megfertőződést."
Ez a lista csak akkor lenne releváns, ha más vírusok nem lennének lappangóak, nem lenne köztük ferőzőbb, sokáig élő, stb stb. Nyilván anno a Ladát tartottuk a legjobb kocsinak, mert még nem láttunk Porschét. Ha egy kicsit is értenél a vírusokhoz, nem hinnéd, hogy ez valami akkora nagy szám, van olyan, ami minden versenyszámban veri a koronát, pl a himlő magasabb R0, 30% halálozási arány, hónapokig is stabil kórokozó, és még a túlélőket is elcsúfítja, a két hét lappangás itt is megvan. De a korona a tökéletes, aha, húzd már ki a fejed a seggedből.
Persze kellemetlen meg minden, de egy nagy szám vírus 30-40% mortalitással aratna, nem ilyen vacak 5%-kal. (Nyilván annak aki belehal annak nem vacak, de most komolyan, milyen fegyver az, ami leginkább azokat viszi el, akik jövőre maguktól is meghaltak volna?)
"Úgy néz ki a technológiával a vírusok is fejlődnek, okosodnak."
Anno a HIV volt a "tökéletes" és "nyilván mesterséges" vírus a hülyék szerint. Csak az a baj, hogy ez az úgynevezett Texasi Mesterlövész nevezetű érvelési hiba, amikor nem előre határozod meg, hogy mi az ami tökéletes, hanem felsorolod a tulajdonságait és ráfogod, hogy hát mindig is ez volt a tökéletesség kritériuma. Ha ki akarom hozni az almát tökéletes gyümölcsnek, akkor elég csak azt mondanom, hogy nézzük meg milyen szép piros, és a piros mennyivel tökéletesebb szín, mint az a vacak sárga citrom.
De ez nem így megy. Tessék szépen előre megmodnani, hogy mit tekintünk tökéletesnek és miért nem pedig utólag ráfogni.
133
Persze-aki azt állítja, hogy természetes úton jött létre azt elfogadjuk, ha valaki meg a mesterséges létrejötte mellett foglal állást azt elítéljük.
Lássuk be, már e kutatás előtt "tudtuk", hogy nem mesterséges. Akkor meg minek kellett ez a kutatás?
A magadféléknek.
Hátha magatokhoz tértek.
135
De te miért kajáltad be ilyen hamar ezt a cikket?
Megvizsgáltad? Tudod kik készítették a kutatást? Tudod, hol készítették, ki pénzelte meg ilyenek?
Vagy egyből elhitted amit ír?
"Tudod kik készítették a kutatást?"
Kristian G. Andersen, Andrew Rambaut, W. Ian Lipkin, Edward C. Holmes és Robert F. Garry
"Tudod, hol készítették, ki pénzelte meg ilyenek?"
Mivel ők amerikai, angol és ausztrál egyetemek kutatói (illetve az első szerző egy kutató intézeté), feltételezem, a megfelelő egyetemek, illetve rajtuk keresztül az államok. A világ egyik legelismertebb szaklapjában publikálták az eredményt.
Ellenben én nagyon kíváncsi lennék olyan (nem megcáfolt) kutatásra, ami amellett foglal állást, hogy az új koronavírus mesterséges eredetű. Mert ilyenről sajnos nem tudok.
Bocsánat, azt nem írtam be, hogy a forrásom az eredeti cikk volt. (Szabadon hozzáférhető mindenkinek.)
Tessék akár ennek is hihetünk ezzel az erővel.
Vagy az, hogy kínai tudósok állították már meg is kérdőjelezi hitelességét?
"Persze-aki azt állítja, hogy természetes úton jött létre azt elfogadjuk, "
Mondod te, aki bemondásra elhiszed, hogy a covid19-ben benne van a pShuttle-SN. Megmutatnád, kérlek? (Mert én egyébként megcsináltam az illesztést, és NINCS benne, ergo hazudtál.)
A különbség kettőnk közt az, hogy én elolvastam, és értem amit a Nature cikkben leírtak, és a szakmai ismereteim alapján az az önálló véleményem, hogy nem tévedtek. Te el tudod olvasni és meg tudod mutatni, hogy hol tévedtek?
Amúgy elolvastam és értettem az indiaiak cikkét is, és meg is tudtam mutatni, hogy hol tévedtek.
Te csak szajkózod, amit valaki a szádba adott, vagy a saját szakértelmed alapján, értő olvasás után saját véleményt tudsz róla kialakítani?
Akkor ki is az, aki vakon elfogad dolgokat?
(Amúgy meg, azért bizonyították be, hogy nem mesterséges, mert eddig az ment, hogy minden hülye felhozott egy érvet arra, hogy mesterséges, és azokat egyesével kellett cáfolni. Nincs benne HIV. Nincs benne pShuttle-SN. Most a másik térfélen a labda, mutasd meg, hogy hol téved ez a cikk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!