Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?

Nem azért vagy hülye, mert kérdezel, hanem azért, mert csak konteós válaszokat akarsz hallani, az igazság nem érdekel.
Amúgy szíved joga, hogy hülye legyél - csak nem a tudomány kategóriában!

Annak, hogy a pontos igazságot nem tudjuk meg, semmi köze ahhoz, hogy itt te csak a konteós válaszokat akarod hallani.
Ezzel pedig fáradj át az ezotériára.
Mellesleg a pontos igazságot ott SEM fogod megtudni, sem kitalálni.
Ahogy itt is leírták neked: a közelében sem fogsz járni.
Viszont a tudományt nagyon nem illik telerakni azzal a szeméttel, amit te követsz itt el.
114
Minden választ meghallgattam.
Viszont azt nem értem, hogy te miért csak egy forgatókönyvet fogadsz el?

Nem azzal van gond, hogy mit hallgattál meg.
Nem tudom... hülyének írok?
Mint már mondtam: azzal van gond, hogy a tudományos igazságokat (volt ilyen válasz is) 𝐧𝐞𝐦 𝐟𝐨𝐠𝐚𝐝𝐨𝐝 𝐞𝐥, hanem csakis a konteós marhaságokat.
Akkor pedig tényleg érdekelne, hogy mit keresel a tudomány fórumon?
Miért jössz ide, ha pont a tudomány nem érdekel?

116
A tudomány érdekel.
A tudomány bizonyította azt, hogy nem az állatpiacról származik a vírus, azt is, hogy a nulladik páciens még a közelében sem járt az állatpiacnak és a pShuttle-SN szekvenciát ami csakis mesterséges eredetű lehet!
De ha te ezeket még csak el sem olvasod és válaszra sem méltatod, akkor hogyan merészeled magad a tudomány emberének nevezni, akik az igazságot keresik!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!