Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Elképzelhető, hogy a koronavír...

Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?

Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 10:06
 111/158 anonim ***** válasza:

Nem azért vagy hülye, mert kérdezel, hanem azért, mert csak konteós válaszokat akarsz hallani, az igazság nem érdekel.

Amúgy szíved joga, hogy hülye legyél - csak nem a tudomány kategóriában!

2020. márc. 15. 22:12
 112/158 anonim ***** válasza:
48%
inkább te vagy hulye utolso, ha azt hiszed erről mostanában meg fogja tundni a pontos igazságot a köznép
2020. márc. 15. 22:23
 113/158 A kérdező kommentje:
Nagyon naiv vagy ha mindent elhiszel ami a médiában megy
2020. márc. 15. 22:28
 114/158 anonim ***** válasza:

Annak, hogy a pontos igazságot nem tudjuk meg, semmi köze ahhoz, hogy itt te csak a konteós válaszokat akarod hallani.

Ezzel pedig fáradj át az ezotériára.

Mellesleg a pontos igazságot ott SEM fogod megtudni, sem kitalálni.

Ahogy itt is leírták neked: a közelében sem fogsz járni.

Viszont a tudományt nagyon nem illik telerakni azzal a szeméttel, amit te követsz itt el.

2020. márc. 15. 22:39
 115/158 A kérdező kommentje:

114

Minden választ meghallgattam.

Viszont azt nem értem, hogy te miért csak egy forgatókönyvet fogadsz el?

2020. márc. 15. 22:44
 116/158 anonim ***** válasza:

Nem azzal van gond, hogy mit hallgattál meg.

Nem tudom... hülyének írok?

Mint már mondtam: azzal van gond, hogy a tudományos igazságokat (volt ilyen válasz is) 𝐧𝐞𝐦 𝐟𝐨𝐠𝐚𝐝𝐨𝐝 𝐞𝐥, hanem csakis a konteós marhaságokat.

Akkor pedig tényleg érdekelne, hogy mit keresel a tudomány fórumon?

Miért jössz ide, ha pont a tudomány nem érdekel?

2020. márc. 15. 22:47
 117/158 anonim ***** válasza:
48%
engem is jobban érdekelnek az érdekes konteok mint az unalmas hazugságok
2020. márc. 15. 23:03
 118/158 A kérdező kommentje:

116

A tudomány érdekel.

A tudomány bizonyította azt, hogy nem az állatpiacról származik a vírus, azt is, hogy a nulladik páciens még a közelében sem járt az állatpiacnak és a pShuttle-SN szekvenciát ami csakis mesterséges eredetű lehet!

De ha te ezeket még csak el sem olvasod és válaszra sem méltatod, akkor hogyan merészeled magad a tudomány emberének nevezni, akik az igazságot keresik!

2020. márc. 15. 23:04
 119/158 anonim ***** válasza:
48%
lehet az igazságot nem keresni hanem gyártani probálja
2020. márc. 16. 00:39
 120/158 anonim ***** válasza:
100%
Annyire könnyen utána tudnál járni ennek a hazugságnak, ahelyett hogy itt szajkózod. A pShuttle-SN szekvenciája is publikus, a COVID19-é is publikus, légy szíves mutasd már meg, hogy hol van pShuttle-SN a koronavírusban.
2020. márc. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!