Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Elképzelhető, hogy a koronavír...

Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?

Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 10:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/158 sadam87 ***** válasza:
100%

"Akkor minek újabb kutatás, ha úgyis megcáfolják."

Hát ez egy roppant jó kérdés! Nyilván olyan dolgot, amit már megcáfoltak, semmi értelme nincs kutatni. (Persze hacsak nem azt ellenőrzik, hogy a cáfolat helyes volt-e.) Nos, mivel egyetlen bizonyítékot sem tudtál hozni a koronavírus mesterséges eredetére, ellenben van rá cáfolat, ezért ezt is nyugodtan behelyezhetjük ebbe a kategóriába.

2020. márc. 21. 14:22
 152/158 A kérdező kommentje:

151

Mondom, hogy a tudomány is nagyon politizált.

Amit most nyilván szándékosan nem fogsz beismerni. Miért is politizált? Azért mert:

1. A tudósok is emberek és mint olyan pont olyan gyarlók tudnak lenni mint a politikusok, üzletemberek stb

2. Úgy működik a világunk, hogy senki nem játszik tisztán. Ez alapszabály a versenyben maradáshoz

3. A tudósok nem függetlenek, pénz kell a működésükhöz és nyilván úgy cselekednek ahogy a pénzelő ezt elvárja. Ez valamennyire logikus is.

4. A tudósok is féltik az életüket. Hány olyan esetről tudunk amikor eltűntek, öngyilkosok lettek váratlanul olyan tudósok akik nem épp a mainstream szerint kutattak. És hány olyan eset lehet amiről nem tudunk.

A fentieket egybevetve simán lehet, hogy az összes kutató aki a mesterséges eredetről publikált anélkül hogy az AMERIKAI peer review-on átesett volna, meg lettek félemlítve és ezért vontak vissza mindent és nem tettek további nyilatkozatokat.

2020. márc. 21. 14:44
 153/158 sadam87 ***** válasza:
100%

Az 1. ponttal egyet értek.

2. Örülök, hogy te ezt kivétel nélkül mind a hétmilliárd emberről tudod.

3. Az tény, hogy pénz kell a működésükhöz, és az is tény, hogy ezáltal befolyásolhatják a viselkedésüket. De azért ez nem jelenti azt, hogy mindig úgy viselkednek, ahogy a finanszírozó elvárja. (Bár sokszor nyilván igen.) Plusz a tudományban az a szép, hogy lehet ellenőrizni az eredményeket, és ha valaki csalt, előbb-utóbb kiderül.

4. "Hány olyan esetről tudunk amikor eltűntek, öngyilkosok lettek váratlanul olyan tudósok akik nem épp a mainstream szerint kutattak."

Te hányról tudsz? Mert nekem hirtelen nem nagyon jut eszembe. (Jó, Kínában vagy Észak-Koreában biztos lehet pár példát találni, de azért elég sok más ország van a világon.)

"A fentieket egybevetve simán lehet [...]"

Mondjuk erről sem hoztál semmi bizonyítékot, csak spekulálsz. Plusz többször is leírtuk, hogy például az Indiai kutatók azért vonták vissza a cikküket, mert MEGCÁFOLTÁK azt. Bebizonyították, hogy amit leírtak, az nem igaz. Ezen a tényen még az sem változtat, ha esetleg valaki megpróbálta volna megfélemlíteni őket, bár ennek egyrészt semmi nyoma, másrészt az értelmét sem látom.

Szóval nem, továbbra sincs semmi bizonyíték a vírus mesterséges eredetére. (Cserébe az ellenkezőjére egyre több.)

2020. márc. 21. 14:56
 154/158 A kérdező kommentje:

Jaj annyira szeretem az ilyen hozzáállást.

Ott van Kína egyetlen laboratóriuma amelyben biofegyvereket fejlesztenek, köztudotton koronavírussal is foglalkoznak és pont mellett tör ki a járvány de a naiv emberek azt gondolják hogy a laboratóriumtól 5 km-re lévő állatpiacról származik, mintha nem lenne ezer állatpiac Kínában és nem ettek volna denevért meg vadhúst emberemlékezet óta.

2020. márc. 21. 17:19
 155/158 sadam87 ***** válasza:
100%

"Ott van Kína egyetlen laboratóriuma amelyben biofegyvereket fejlesztenek"

Aha, ehhez is adhatnál valami forrást is. Amerikai (!) szakértők szerint ugyanis a wuhani virológiai intézet alkalmatlan biofegyver fejlesztésre.

[link]

2020. márc. 21. 17:30
 156/158 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem láttuk a pShuttle-SN-t és/vagy a HIV-et COVID19 vírusában. Légy szíves a további vitatkozás előtt, a szavahihetőséged érdekében mutasd meg.
2020. márc. 22. 19:27
 157/158 A kérdező kommentje:

156

Mit kell bizonyítanom. Le van írva számos helyen, számos kutató már bizonyította. De ugye meg lett "cáfolva".

Ilyen a tudomány...ami nem passzol a mainstream tudósok álláspontjaival azt megcáfoljuk.

Nagyon szomorú, hogy így működik világunk.

2020. márc. 22. 23:01
 158/158 anonim ***** válasza:
100%

"Mit kell bizonyítanom. Le van írva számos helyen, számos kutató már bizonyította"

Én megnéztem a saját szememmel, és nincs ott. Nézd meg a saját szemeddel te is, mielőtt vakon elhiszel valamit.

Szóval hol van a HIV meg a pShuttle-SN a koronavírusunkban? Csináld meg a keresést saját magad ahogy én is megcsináltam, és győződj meg a saját szemeddel.

Csak azért hiszel a kamunak, mert neked az az eredmény tetszik? És akkor minket vádolsz azzal, hogy csak a nekünk tetsző dolgokat fogadjuk el?

Ott van az adat, csináld meg az összehasonlítást saját magad, ahogy én is megcsináltam. Addig azonban, lássuk be, hazudsz amikor azt mondod, hogy tudod mi van ott.

2020. márc. 22. 23:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!