Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?
90
Oké. Akkor pontosítok.
Attól függ milyen területen kutató. És függ magától az embertől is, illetve a lehetőségeitől, körülményeitől. Nyilván nem minden kutató kerül olyan pozícióba ahol dönthet, hogy ártson vagy ne ártson az embereknek. Sok esetben lehet közvetetten árt csupán.
De elég ha csak 20 %-ra érvényes a kutatóknak amit írtam, hogy súlyos legyen a helyzet.
"A tudósok vallomása: minden tudományos eredményért áldozatot kell hozni. Ez nyilván magába foglalja akár az emberi életeket is. Számukra föbbet ér a tudományuk mint az emberi élet."
Hú. Ebben a gondolatmenetben elég bizarr a gondolatmenet. Áldozatokat kell a tudományos eredményekért hozni, ebből következik, hogy embereket is feláldoznak??? Ezzel az erővel akik azt mondják, hogy áldozatokat kell hozni a lakásvásárlásért vagy a továbbtanulásért, azok azok is feláldoznának embereket??? Emellett ezt így sikerült általánosságban kijelenteni a tudományos kutatókról. Tehát szerinted minden egyes tudományos kutató embereket áldozna fel??? Egyébként hányszor találkoztál eddig életedben tudományos kutatóval?
"Tudod miért dobták le a második atombombát Japánra (miután Japán kapitulált)? Egyet találhatsz"
Azért, mert a politikai-katonai vezetőség így döntött. Na jó, a bizottságban, ami az atombombák bevetésének pontos módjáról döntött, több tudományos vezető is volt, egész pontosan a 3 a 8 tagból.
Egyébként csak finoman jelzem, Japán augusztus 15-én kapitulált, 6 nappal azután, hogy Nagaszakira ledobták a második bombát...
"Nyilván nem minden kutató kerül olyan pozícióba ahol dönthet, hogy ártson vagy ne ártson az embereknek."
Tehát szerinted a kutatók mind embereket gyilkolásznának szívük szerint, ha meglenne rá a lehetőségük?????
"Sok esetben lehet közvetetten árt csupán."
Mégis mit árt? Szerinted a kutatók reggel felkelnek, bemennek a laborba és gonoszkodnak? Te honnan veszed a kutatókkal kapcsolatos ismereteidet? A Frankeinstein történetből?
Nyilván voltak/vannak olyan kutatók, akik akár embereket is feláldoztak a kutatáshoz. Mengele elég közismert példa. De ebből a néhány esetből általánosítani olyan ordas nagy hazugság, hogy én meg sem bírom érteni.
93
Nem mind, de volt sok ilyenre példa.
94
Tuskegee kísérlet egy példa. De rengeteg titkos kísérlet volt amiről jobb inkább ne tudni
Most hoztál egyetlen példát annak alátámasztására, hogy rengeteg emberéleteket követelő kísérlet volt? Ez jó alapos alátámasztás. Egyébként ha alaposan elolvasod a válaszomat, feltűnhet, hogy azt én sem állítom, hogy nem voltak ilyenek (és nagyon valószínű, vannak is sajnos.) És félreértés ne essék, ezeket én is mélységesen ellenzem. De a tudományos kutatások elenyésző része ilyen.
96
Figyelj a kínai lakosság nagyon kemény elöregedési folymaton fog átmenni. Az egykézés következtében képtelen lesz eltartani a fiatal lakosság a nyugdíjasakat. Ez tény. Vajon milyen alternatív megoldások vannak erre?
Oké, ha csak ezt a hármat vesszük akkor Kína.
De ott is öregszik a lakosság, tény.
A világon mindenhol problémát jelent az öregedő lakosság. Afrikát, Indiát, muszlim államokat kivéve.
#80-ra még mindig nem reagáltál.
Miért vannak más koronavírusokban is azok a "HIV-szerű" indel mutációk? Azokba is kézzel rakták bele gonosz kutatók, vagy csak a COVID-19-be rakták kézzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!