Elképzelhető, hogy a koronavírus laboratóriumban lett kifejlesztve, azok után, hogy egyes ország kutatói kimutatták a hasonlóságait a HIV-hez?
20
De ez nem sci-fi. Ez egy feltételezés. Lehet, hogy valószínűtlen, de csak a feltevés kedvéért gondoljunk már bele. Hagynák ezt kiderülni? Vagy mindent megtennének, hogy elkerüljék a pánikot amely súlyos globális problémákhoz, zavargásokhoz vezethetne?
Ez politika igaz, de egy tudós is elgondolkodhat rajta, nincs megtiltva.
Már leírták, hogy ez a vírus katonai fejlesztésnek értéktelen, rossz hatásfokú.
Ilyet értelmetlen lenne laborban buzerálni, már fejlesztésre kiindulásnak is ezer jobb van.
Ja, kapásból tudnék ezerszer hatásosabb és szelektívebb kórról.
Biofegyvernek inkább olyat tudnék elképzelni, ami évekig lappang, és mondjuk beültet és elterjeszr a populációban egy gene drive-ot, észrevétlenül. Ami mondjuk meddőséget okoz.
Most már nekem lenne egy kérdésem.
Mostanra kiderült, hogy te nem kérdezni akarsz, hanem kérdésnek álcázva osztod a hülyeségeidet.
Mosanra kiderült, hogy a világképed ostobaság, hogy úgy képzeled a a világ vezető tudósait, mint valami egységes masszát, akik egymással forró dróton értekezik meg, hogy mit kell eltitkolni; hogy úgy képzeled a HIV-et, mint valami mesterséges homoszexualitás elleni fegyvert.
Mostanra kiderült, hogy bár ez a koronavírus nem fegyver, nem is hasonlít a HIV-re, te mégis egyre jobban kötöd az ebet a karóhoz, egyre kreténebb feltevésekkel próbálod védeni a védhetetlent.
Értelmes ember ilyet nem csinál. Egy értelmes ember rájött volna, hogy minden érve meg van döntve, megköszönte volna a tájékoztatást, nem pedig a dezinformációt darálná újra és újra. Szerinem tehát te egy idegen hatalom által fizetett ügynök vagy, akinek az a célja, hogy mindenféle dezinformációval pánikot keltsen egy stabil országban.
Az én kérdésem tehát az, hogy melyik ország fizeti az aktivitásodat. Tippre az oroszok, de kíváncsi vagyok.
Oké.
Akkor tegyük fel, hogy olyan hatóanyag szabadul ki amelyik valóban gyorsan végezne sok emberrel.
Akkor törekednének az eltussolásra vagy nyiltan bevallanák?
24
Ez már súlyos paranoia.
Én csak ártatlan kérdéseket teszek fel ártatlan, amatőr fórumon.
Remélem szabadjára lehet egy ilyen felületen a fantáziádat engedni és nem kell korlátok közé szorítani azt. Én nem olyan vagyok aki konkrét, tradicionális és konformista keretek között képes gondolkodni. A gondolatoknak nem szabad határt szabni mert rab maradsz. A gondolatokat szabadon szállni kell hagyni!
"Akkor tegyük fel, hogy olyan hatóanyag szabadul ki amelyik valóban gyorsan végezne sok emberrel.
Akkor törekednének az eltussolásra vagy nyiltan bevallanák?"
Nem vallanák be.
Egyrészt, mert hivatalosan tilos ezzel kísérletezni, másrészt mert nekik lenne helyzeti előnyük vakcinát létrehozni, neadjisten már lenne is készen, azt be lehet jelenteni nagy csinnadrattával, hogy ők a leggyorsabb kifejlesztők és indulhat a biznisz.
De nyomatékosan hozzátenném:
Az, hogy nem vallanák be, nem hogy nem bizonyíték, de még csak nem is utal arra, hogy az aktuális eset ilyen.
Ha elveszted a telódat, az, hogy ha ellopták volna, a tolvaj nem mondaná meg, nem bizonyíték arra, hogy nem elhagytad, hanem ellopták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!