Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy abszolút Béta hím?
Figyelt kérdés
A lányok sírnak, hogy nincs normális pasi egy jól működő kapcsolat létesítésére, aztán mindig kikötnek a nagydarab vagy izmos,és jóképű alfáknál. Én nyomi vagyok, szemüveges, és nagyon vékony, na meg nem valami jóképű. Az edzés nem megy, jóképű pedig már nyilván sohasem leszek, maximum ha plasztikai sebészhez fordulnék. Én nem akarok feleség és gyerekek nélkül szomorúan és saját kéz által végső nyugalomra térni, mit tegyek?2017. nov. 12. 21:15
82/98 anonim válasza:
Anyadnak volt nagy élmény amikor 9 hónap után kifosott :D
83/98 anonim válasza:
Repkednek a műveltséget tükröző kommentek :3 :DD
84/98 anonim válasza:
Úgy szállnak, ahogy a hugodhoz az ügyfelek :D
85/98 anonim válasza:
Nincs húgom, ez elég gyenge volt, majd legközelebb. :/
86/98 anonim válasza:
Ha esetleg lenne, szólj nyugodtan :D
87/98 anonim válasza:
Nála sem lenne esélyed, ugyanúgy ahogy a létező lányoknál sincs, szomorú az élet. :c
88/98 anonim válasza:
De jó, hogy képben vagy a szexuális életemmel :D
Több nővel voltam mint te életedben valaha is leszel :D
89/98 anonim válasza:
Aha, milyen büszke vagy rá, hogy trófeaként tekintesz a nőkre. Gratulálok. :)
90/98 anonim válasza:
91 milyen kedves tőled, hogy nyomorékként tekintesz a kérdezőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!