Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy abszolút Béta hím?
Lol, csak a kedvedért megmértem, mondom hátha igazad van, és igen, mert nem kisebb, hanem ugyanannyi a csuklóm, ha nagyon hitetlenkedsz képet is küldök. :D
A karom meg 30-31 körül lehet, tekintve, hogy amikor megterhelésnek voltam kitéve, akkor volt 33, aminek már jó pár hónapja. :DD
Keresed a kifogásokat, és semmibe nézed a nőket... ha tényleg kinézed belőlük, hogy elhagynának külső hatásra, akkor meg is érdemled a magányt, látod okkal vannak a lányok az "alfákkal" (akik az értelmezésed szerint azok, akik jobbak nálad, így valljuk be, elég gyakori jelenségről beszélünk :D).
Mivel befogadásképtelen az értetlen agyad, így már nem tanácsolom, hanem ajánlom, hogy menj le az internetről, mivel a hasznos tanácsokat nem fogadod meg, de az értelmesebbek agysejtjeit gőzerővel rombolod.
Na ez az. Ráadásul neken pl. A hátam kerülete a hónom alatt mérve nincs 90 cm!!!
Ilyen r0hadt vékonynak lenni már beteges.
Még jó hogy nem értem, mert ahelyett, hogy depressziós-önsajnáltatós gyíkot játszanék, kimegyek, és szerzek nőt ha akarok, de általában nem akarok, szóval legtöbbször akkor van, amikor ők jönnek, olyankor persze élek a lehetőséggel.
Alfa és béta közt mi van? Mert alfa 100%, hogy nem vagyok, de ilyen sem mint ti, nem mentek kicsit hátrébb az ABC-ben?
Gratulálok, be kell szólni annak akinek eleve is sz@r mi?
Inkább örülj a fejednek hogy te kellesz valakinek, te beképzelt kis senki. Majd amíg nekem normális keresetem lesz te r0hadsz majd a Mekiben remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!