Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelt kérdés
A lányok sírnak, hogy nincs normális pasi egy jól működő kapcsolat létesítésére, aztán mindig kikötnek a nagydarab vagy izmos,és jóképű alfáknál. Én nyomi vagyok, szemüveges, és nagyon vékony, na meg nem valami jóképű. Az edzés nem megy, jóképű pedig már nyilván sohasem leszek, maximum ha plasztikai sebészhez fordulnék. Én nem akarok feleség és gyerekek nélkül szomorúan és saját kéz által végső nyugalomra térni, mit tegyek?

2017. nov. 12. 21:15
 21/98 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi idiótát egy rakáson! Gőzötök sincs arról, hogy mi az a szerelem, csak birtokolni akartok egy lányt, akinek jó a teste... Meg is érdemlitek a sorsotokat.
2017. nov. 12. 22:01
 22/98 anonim ***** válasza:
89%

Azta k*va.... Oké... Ez a női nemmel szemben is kissé sértő de rendben.

Akárhogy próbállak nem tudlak meggyőzni de ezek után nem is akarlak.

Mindenesetre maradok annál az álláspontnál hogy igenis lehetne barátnőd.

Csak annyi önbecsülésed sincs mint egy... Nem is tudom mi az aminek nincs is...

Szedj össze egy kis ,,egót"

Még az is jobb mint ez

2017. nov. 12. 22:01
 23/98 anonim ***** válasza:
92%
Miért foglalkoznak ennyien az ilyen láthatóan agykárosultakkal?
2017. nov. 12. 22:36
 24/98 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit megsérteni de az egyik nem honnan tudná hogy mikyen a másiknak? Amúgy meg ez a baj itt hogy ti akik értékesek vagytok a mai társadalom szempontjai szerint, nem tudjátok hogy milyen egy értéktelennek lenni, mint nekem
2017. nov. 12. 22:44
 25/98 anonim ***** válasza:
0%

24 látod Kérdező, ilyen a béták élete.

Mi dögöljünk meg, mert létezni merünk, mert nem nézünk ki jól, mert kedvesek vagyunk a nőkkel, mert nem csalnánk meg őket soha, mert szüzek vagyunk, stb...

2017. nov. 12. 22:49
 26/98 A kérdező kommentje:
Amúgy meg senkit nem akarnék birtokolni, csak jó lenne ha végre rám is emberként tekintenének a nők
2017. nov. 12. 22:58
 27/98 anonim ***** válasza:
94%
Akinek van egy cseppnyi sütnivalója is, és nem sajnáltatja magát veletek együtt, az már nem tud rendesen bánni a nőkkel? Össze-vissza beszéltek, és sz*rral dobálóztok. Törlöm a kérdést a figyelt kérdések közül, mert elegem van ebből a gyökérségből.
2017. nov. 12. 23:03
 28/98 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam ilyet, ezt az egyik válaszoló mondta. És most nen is erről van szó hanem hogy a nők mindig csak lerondáznak engen vagy azt a válaszolót, aztán meg csodálkoznak ha szomorúak és elkeseredwttek leszünk emiatt
2017. nov. 12. 23:08
 29/98 anonim ***** válasza:
0%
27 egyetalán nem mondtam ilyet.
2017. nov. 12. 23:17
 30/98 anonim ***** válasza:
92%
Engem is rondáztak már le, mégsem keseredtem meg. Senki sem akar egy önsajnáltató hisztizős kakidarabbal együtt lenni, szóval vagy fejezd ezt be, vagy köttesd ki a netet magadnál, mert felfordul a gyomrom ennyi szánalom után.
2017. nov. 12. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!