Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy abszolút Béta hím?
Ha tényleg így van, akkor nagyon hitelesen alakítottad a szellemi fogyatékos, depresszív és élettelen karaktert, szóval gratulálok (viccen kívül írom, a hiteles színészkedés nem könnyű feladat :)), ebben az esetben pedig sok szerencsét a prezentációdhoz. :)
Ennek ellenére jókat mosolyogtam néha, és beszéltem már hasonló emberekkel, szóval nem volt újdonság, el tudtam képzelni minden reakciót a monitor mögött, szép munka volt. :D
Köszönöm szépen! :)
Néha kicsit erősnek, elhihetetlennek éreztem amiket a megjátszott karakterem állított, de úgy látszik mégis hihető volt.
Végül is ennek a fórumnak ehhez a témájához rengeteg kérdés érkezik, sok hasonló is, ezért eléggé hitelesnek látszó kérdés ez itt a többi hasonló mellett.
Nem csak ezen az oldalon találkoztam ilyennel.
A való életben is ugyanígy viselkedem a "bétákkal", ott is hasonlóan reagálnak, annyi a különbség, hogy nem anyáznak, de ez az interneten már megszokott dolog, itt nincsenek ránk nézve következményei az állításainknak. A téves arroganciából fakadó ideológiájuk például, miszerint többre képesek a felettük állóknál, ott is jellemző volt, a saját felőnyüket alátámasztani kívánó hazugságok is gyakoriak, szóval tényleg le a kalappal, nem tudom, hogy tapasztalat miatt sikerült, vagy csak így jött ki, de mindenesetre van hozzá érzéked, hogy el(ő)add magad. :)
Minden jót! :)
Köszönöm! :)
Én még sohasem találkoztam a való életben hasonló emberrel. Viszont megjegyezném hogy általában a nem jó külsejű, önakaraton kívül egyedülálló emberek nagy része habár sajnálja az "ügyeit", de nem ilyen támadó típusú, és nem néz le másokat általában. Ilyenekkel csak az interneten találkoztam még, viszont szerintem rendkívül kevés ilyen van, csak egy helyre "sűrűsödnek", így soknak tűnhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!