Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelt kérdés
A lányok sírnak, hogy nincs normális pasi egy jól működő kapcsolat létesítésére, aztán mindig kikötnek a nagydarab vagy izmos,és jóképű alfáknál. Én nyomi vagyok, szemüveges, és nagyon vékony, na meg nem valami jóképű. Az edzés nem megy, jóképű pedig már nyilván sohasem leszek, maximum ha plasztikai sebészhez fordulnék. Én nem akarok feleség és gyerekek nélkül szomorúan és saját kéz által végső nyugalomra térni, mit tegyek?

2017. nov. 12. 21:15
 11/98 A kérdező kommentje:

Figyelj én nagyon sok lánynál próbálkoztam/próbálkozom, az iskolában is, utcán is, eseményeken is.

Mégis mindegyik elutasít. Azért mert nyomi vagyok és vékony. Az ilyenek mint én örökké nyomik és magányosak maradnak. Ez a természetes kiválasztódás, nem is szabadna léteznem.

2017. nov. 12. 21:40
 12/98 anonim ***** válasza:
94%
178-ra nekem ne mondd, hogy alacsony vagy, én 173 vagyok, de még így is magasabb a legtöbb lánynál és ez soha semmilyen gondot nem jelentett.
2017. nov. 12. 21:42
 13/98 A kérdező kommentje:

Privát üzenetekre pedig nem szoktam válaszolni, és nem is várom őket, szóval nem hinném.

Itt a jó nyíltan vitatkozni, nem privátban üzengetve.

2017. nov. 12. 21:42
 14/98 anonim ***** válasza:
83%
Ez így a legnagyobb hülyeség. Inkább mond el mi az igazi problémád. Ha akarod akár privátban is. Mert itt inkább lelki dolog a baj mintsem a külsőd
2017. nov. 12. 21:43
 15/98 anonim ***** válasza:
91%
Hát, innentől nincs sok közöd hozzá, de valakit sikerült arról meggyőzni, hogy a valódi probléma a gondolkodása és nem a külseje, és privátban elmesélte nekem a problémáit, nem olyan felszínesen, mint te itt...
2017. nov. 12. 21:46
 16/98 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy eleget éltem már Bétaként, szeretném végre megtapasztalni a fényűző Alfa életmódot, amikor a nők felnéznek rád.

A legnagyobb baj pedig hogy senki sem érti meg miről beszélek, a sok szép ember nem lát bele ebbe a rendszerbe, mivel a hierarchia tetején van.

2017. nov. 12. 21:47
 17/98 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha valaki akkor én pont bele látok. Világ életembe különc voltam.

De nem csak külső hanem belső miatt egyaránt.

És soha nem rajongtak körbe... Mégis megállom a helyem a társadalomban ugyan úgy volt már barátom ésmeg tudtam oldani.

Esetleg kis önbizalomszerzés nem árthat és ha annyira zavar a tested akkor nyomás edzeni és legyél izomagyú bunkó. Ha szerinted arra buknak a lányok akkor hajrá....

2017. nov. 12. 21:50
 18/98 anonim ***** válasza:

Megértelek, én is béta vagyok.

A nőknek csak a helyes kigyúrt magas gazdag fuckoboyok kellenek.

Te legalább a tanulásban tudsz eredményt mutatni, javaslom, tanulj sokat és sz ard le a nőket. Ha pénzed lesz, akkor ők másznak majd Rád.

Én vezetésből vagyok jó, de a szülimnek gyenge kocsijaik vannak, ráadásul az egyik dízeles is. Tehát én már eleve OFF vagyok, de Neked, még lehet esélyed.

2017. nov. 12. 21:52
 19/98 A kérdező kommentje:

Te lány vagy, egy lánynak mindig lesz pasija, még ha különc is.

De egy Béta férfi az más eset, de te ezt nem fogod megérteni, mert nő vagy, nem pedig Béta férfi.

2017. nov. 12. 21:55
 20/98 anonim válasza:
92%

"Csak 178 vagyok..." Akkor én mit mondjak a 162 centimmel? Mégis volt már kapcsolatom. Minden a kisugárzáson és az önbizalmon múlik. Ha rinyálsz állandóan meg mondod ezt a bétás baromságot akkor jóhogy nem lesz kapcsolatod.

18/f

2017. nov. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!