Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy abszolút Béta hím?
Huh, nem is tudom hol kezdjem annak prezentálását, hogy milyen nagy mértékű idióta megnyilvánulásod volt összesen 4 sor felhasználásával. :D
Na akkor az elején:
"Gratulálok, be kell szólni annak akinek eleve is sz@r mi?"
Hát tesó, kb. 3 válaszban is adtam tanácsot arra, hogy hogy legyél kevésbé életképtelen, de te inkább másokra terheled a saját selejtséged, az ilyeneknek még szép, hogy beszólok.
"Inkább örülj a fejednek hogy te kellesz valakinek, te beképzelt kis senki."
Bizony kellek, mert képes vagyok racionálisan gondolkodni, neked is ennyire lenne szükséged, és nem lenne gond.
A beképzeltséget meg honnan szülted? Képzelődsz is? Lehet a halucinációid hitetik el veled, hogy a nők csak a gonoszakra buknak. :D A normális önbecsülés nem egyenlő a beképzeltséggel, csak úgy megsúgom.
"Majd amíg nekem normális keresetem lesz te r0hadsz majd a Mekiben remélhetőleg."
Először is, a Mekiben van a normális kereset, diákoknak van ahol 950 az órabér, felnőtteknek 750 is lehet, de megnyugodhatsz, nem ez az életcélom. :D Nem is tudom honnan vetted, mintha ismernél csak egy kicsit is, tudod hol és mit tanultam? Tudod hol fogok továbbtanulni? Tudod mennyire vagyok ambíciózus? Tudod milyen kapcsolataim vannak? Persze, nem tudod, ezért próbálsz a tippekbe kapaszkodni, és elhitetni önmagaddal, hogy rosszabb vagyok nálad... de el kell mondjam, addig amíg minden szavadból csak a fanyarúság árad, senki sem fog sem komolyan venni, sem támogatni, és így... valószínűleg te leszel a Mekiben dolgozó személy... de persze takarítóként, mert addigra már annyira megutálod a társadalmat, az "alfákat" és a nőket, hogy kiszolgálóként napi 2-szer is megütne a guta.
"Persze ha szeretnek a nők biztos jól esik neked azokon nevetni akiket nem, k'rva intelligens viselkedésmód mondhatom."
Ne keverd a szezont a fazonnal, nem azokon nevetek, akiket nem bírnak a hölgyek, egy pár ilyen személyen már segítettem is, hanem rajtad, mert ennyire vagy jó az eddigiek alapján. Ez a tett nem hinném, hogy az intelligenciát bármi mód jellemezné, de gondolom már a dühkitörésedben nem tudtál mit írni, és azt hitted ezzel majd megmutatod ki a faxagyerek. :D
Na én ezt meguntam, azért ha lesz még valami intelligensnek mondható hozzáfűzésed, arra reagálok, másképp nem. Szió.
Mintha te tudnád hogy én hogy tanulok :D
Mindent meg fogok tenni a jó munkáért és el is fogom érni, ez csak a kemény munka kérdése hogy mi lesz veled
De ha neked a nők az öledbe hullanak, akkor nem fogsz rászokni a kemyény éa kitartó munkára
Hmmm... tudom, hogy azt mondtam, hogy csak akkor válaszolok újra, hogy ha intelligencia jelét mutató kommentet írsz, de most van időm az ellentétes esetre is.
Nem is említettem a tanulásod, nem tudom honnan vetted ezt is, de feltételezem, hogy az iskolában leadott tananyag bemagolása kimeríti nálad a szó fogalmát... ha az élet leckéit fogná fel a pici agyad, rájönnél, hogy kemény munkával nem igazán lesz pénzed. :D Ész kell hozzá, de az nálad a látottak alapján a hanyagolható kategóriába tartozik.
Egyébként nem tudom, hogy hogy kapcsolódik össze a barátnő és a kemény munka, dolgoztam már fakitermelőnél vagy gyárban is úgy, hogy volt barátnőm. De helyes, nem is akarok hozzászokni a robotoláshoz, ugyanis abból semmi hasznom sem lesz. :D
Látod kicsi béta, az olyanok dolgoznak keményen, mint te, akiknek meg van eszük nevetnek egy jót és felétek mennek a ranglétrán, ez nem a mi hibánk, csak a tiétek amiért megelégedtek azzal ami jut.
Egyre érdekesebbeket írsz, mesélj még.
Valóban nem, de az meghatározó tényező, hogy sírsz-e miatta, teszel-e érte, vagy azt mondod neked nem kell barátnő, tudod ennek szemlélése is egyfajta módja problémamegoldási készség (IQ) nem számbéli meghatározásának. És te sírsz miatta, inkább magadba roskadsz, phosnak gondolod magad, míg a többi embert hibáztatod a saját hibáit miatt, ez az ami nem a "zsenialitásodról" árulkodik.
Tudtommal bárki jelentkezhet emelt faktra, nem tudom ezzel mit szeretnél bizonyítani, de próbálkozz még nyugodtan, egyre kevesebb bűntudatot és egyre több ítéleti jogot érzek a veled szembeni arroganciám miatt.
Nem fogod fel a cseppnyi agyaddal hogy az akit hetente visszautasítanak bizony elég szarul érzi magát?
Azt se tudod miről beszélsz mert nem vagy a helyzetemben, úgyhogy ha csak nagyképűsködni tudsz inkább fogd be a pofádat
Elegem van már bőven a gonosz alfákból akik csak beszélnek, könnyű neked ha nők akarnak téged, meg jól nézel ki, és nem néznek le ennél fogva az emberek.
Engem nem érdekel ha alfa vagy, de te egy GONOSZ alfa vagy és nem is érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!