Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelt kérdés
A lányok sírnak, hogy nincs normális pasi egy jól működő kapcsolat létesítésére, aztán mindig kikötnek a nagydarab vagy izmos,és jóképű alfáknál. Én nyomi vagyok, szemüveges, és nagyon vékony, na meg nem valami jóképű. Az edzés nem megy, jóképű pedig már nyilván sohasem leszek, maximum ha plasztikai sebészhez fordulnék. Én nem akarok feleség és gyerekek nélkül szomorúan és saját kéz által végső nyugalomra térni, mit tegyek?

2017. nov. 12. 21:15
 71/98 A kérdező kommentje:

Lehet hogy neked sok gyereked lesz, de én egy tudományosan kvalifikált, művelt ember leszek, te pedig csak egy átlagember.

Tudom hogy ez az ami fáj neked, nem mindenki olvas, tanul, művelődik.

Én viszont igen, én erre fektetem a hangsúlyt veled ellentétben.

2017. nov. 15. 23:56
 72/98 anonim ***** válasza:
15%

Ne vitatkozzatok mert szájon vágok mindenkit kis parasztok...itt szavam nekem van

Amugy béta hím kérdező...vissza tudsz szólni és harcias vagy...kicsit harmatosan de ez mar valami...igy kellene az életben es a csajozasban is

2017. nov. 15. 23:56
 73/98 anonim ***** válasza:
92%

Na jó, ez már tényleg komédia.

Először is, ötletem sincs honnan vetted a gyerekesdit, de már 1 oldalon keresztül szajkóztad, szóval elárulom, hogy 0 vagy 2 körüli létszámban akarok gyereket, ez nem tudom melyik univerzumban számít soknak, lehet nem neked való az az emelt matek, nem gondolod?

Másodszor, már megint úgy beszélsz, hogy semmit sem tudsz, nem mégy biztosra, csak tapogatózol a sötétben, ezért nem leszel előrébb sem a vitában (amit te mindenáron vitatkozássá alakítanál, de nem hagyom, mert szeretek érvelni, még így is, hogy most csak ilyen alpári minőségben adsz nekem teret), sem az életben, mint én, vagy bármely gondolkodó ember. Honnan veszed, hogy nem művelődök? :D Honnan veszed, hogy fáj bármi is? :D Én most komolyan csak nevetek, a nevetés meg nem fájdalmas, de azok a lelki sérelmek, amik benned vannak azok... de persze viccesek is, mert nem tudlak sajnálni. :D Egy vicc vagy, nem gondolkozol, egy megkeseredett ótvar xar ember vagy, aki mások halálát kívánja amiért azt kívánják, hogy életképes legyen... undorító vagy.

Egyébként most magyarázd már el, hogy hogy fektetsz a művelődésre és a kemény munkára is hangsúlyt? :D Mert a kettő együtt nem járhat, vagy egész nap fát pakolsz, vagy egész nap olvasol, ha csak 3-3 óráig csinálod őket, akkor nem nevezheted sem kemény munkának, sem olyan nagymértékű művelődésnek, hogy azt hidd okosabb vagy egy idegennél. :DDD

Szabályosan látom az indulatokat kitörni belőled, ahogy mérgesen ütögeted a billentyűket, biztos zavar, hogy az interneten is ugyanúgy alulmaradsz az emberekkel szemben mint az életben.

2017. nov. 16. 00:13
 74/98 A kérdező kommentje:
Hol maradtam alul? Mondod itt a sok hülyeségedet, mintha ismernél. Az életben sok bajom, harcom van. De volt pl. akit úgy megvertem hogy kórházba került. Ilyen ponton már szarráverte
2017. nov. 16. 00:19
 75/98 A kérdező kommentje:

Szarrávertem volna a pofád*

10 év küzdőharc után, hidd el

2017. nov. 16. 00:20
 76/98 anonim ***** válasza:

Na és most ki beszélt a harcról? Én a vitáról beszéltem, meg úgy általánosságban az életről. Mondom én, hogy hülye vagy, az értelmezéssel is gondok vannak. :D

Nagyon agresszív kis huncutka lehetsz. :DDD 10 év küzdőharc után megtanultad volna, hogy senkit sem szabad alábecsülni, főként nem egy idegent, szóval itt érzek egy kis sumákolást. Meg ugye az önbizalmat is ad az embernek, ami neked egy csepp sincs, csak neten megy a szájkarate, érvelés nuku. :/ Talán pont ez a fajta butaságod tesz nevetségessé és szánalmassá. De most már a kemény munka és a művelődés mellé bejött a küzdőharc is, esküszöm terminátor vagy, aludni azért szoktál néha? :DDD

Jajjj azt már meg sem kéne említenem, hogyha a küzdőharc nem az esti hokit jelentené számodra, akkor nem a kórházas történeted lenne a legdicsőbb dolog, tekintve hogy akármelyik mezei cigány elintézi, hogy valaki az intenzívre kerüljön. :DD

Sosem értettem mi értelme anonimitás alatt hazudni és random beszólni az embereknek. :/ Elmagyarázhatnád.

2017. nov. 16. 00:35
 77/98 A kérdező kommentje:
Csak te vagy aki beszólogat. Azt hiszed vmi istenség vagy játszod itt az agyad. És én nem idióta filozófiákat sajátítottam el, hanen eljártan és verekedni tanultunk. Másrészt ki mindta hogy dolgozom? Senki. Azt majd fogok, de még tanulok. És kiskoromtól küzdősportolzam nen tudom mi olyan hihetetlen abban ha vki szetet vmit, és sokáig csinálja
2017. nov. 16. 00:42
 78/98 A kérdező kommentje:
De ne félj, vannak akik nem szórakoznak, a fajtád irtása már megkezdődött (amerikai béták mészároltak embereket), és ki tudja még mi lesz a magyar társaiddal. Csak szólok
2017. nov. 16. 00:47
 79/98 A kérdező kommentje:

Na mindegy felesleges veled veszekedni, úgyis csak egy nagyképű köcs.g vagy aki lenézi a másikat.

Üdvözletem anyádnak

2017. nov. 16. 01:11
 80/98 anonim ***** válasza:
15%
71es ne vergődj már itt xD
2017. nov. 16. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!