Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy abszolút Béta hím?
Nem béta hím vagy hanem VESZTES
es tudod mi tesz vesztessé?
A GONDOLKODÁSOD
xDDDDDDDDD Végre kifakadt. :D
Na látjátok idetévedt olvasók, ezért nem szabad selejtekkel kezdeni, ha úgy érzik jobbak vagytok náluk (már pedig közel mindenkivel úgy érzik) a halálotokat kívánják. :DD
Bizony gonosz vagyok, az ilyenek ellen mint te büszkén vállalom, semmivel nem járulsz hozzá a társadalom vagy egyéni személyek fejlődéséhez, de még önmagadéhoz sem, sőt inkább visszafogod. Rákened másra a saját hibáid, képzelődsz, akinek egészséges önbecsülése van, és nem akarja minden percben felakasztani magát, az már egy gonosz nagyképű alfa. :D Ilyen idiótamód szürrealista világképpel csodálkozom, hogy a lélegzés nem okoz problémát.
Na ez vicces volt, köszönöm az élményt, szia!
Ezeket te találod ki. Kérlek nézd vissza a kommenteket amiket írtál, mert teljesen olyan, mintha valaki másnak szánnád őket, tekintve, hogy meg sem említettem az általad felhozott témákat.
Normális munkád lehet, ettől még nem adsz hozzá a társadalmunkhoz semmit sem, látom gondok vannak a gondolkodással.
Kérlek ne hozz fel több fantáziádból kiugrott témát, mert már én érzem kellemetlenül magam a fogyatékosságod miatt. Szia.
A munkával ad hozzá az ember a társadalomhoz, aki nem dolgozik az annyit is ér.
Te viszont egy akkora fogyatékos vagy hogy remélem elviszi az aids azt az utcanőt aki megszült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!