Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelt kérdés
A lányok sírnak, hogy nincs normális pasi egy jól működő kapcsolat létesítésére, aztán mindig kikötnek a nagydarab vagy izmos,és jóképű alfáknál. Én nyomi vagyok, szemüveges, és nagyon vékony, na meg nem valami jóképű. Az edzés nem megy, jóképű pedig már nyilván sohasem leszek, maximum ha plasztikai sebészhez fordulnék. Én nem akarok feleség és gyerekek nélkül szomorúan és saját kéz által végső nyugalomra térni, mit tegyek?

2017. nov. 12. 21:15
 61/98 anonim ***** válasza:
94%

Nem béta hím vagy hanem VESZTES

es tudod mi tesz vesztessé?

A GONDOLKODÁSOD

2017. nov. 15. 22:11
 62/98 anonim ***** válasza:
46%

xDDDDDDDDD Végre kifakadt. :D

Na látjátok idetévedt olvasók, ezért nem szabad selejtekkel kezdeni, ha úgy érzik jobbak vagytok náluk (már pedig közel mindenkivel úgy érzik) a halálotokat kívánják. :DD

Bizony gonosz vagyok, az ilyenek ellen mint te büszkén vállalom, semmivel nem járulsz hozzá a társadalom vagy egyéni személyek fejlődéséhez, de még önmagadéhoz sem, sőt inkább visszafogod. Rákened másra a saját hibáid, képzelődsz, akinek egészséges önbecsülése van, és nem akarja minden percben felakasztani magát, az már egy gonosz nagyképű alfa. :D Ilyen idiótamód szürrealista világképpel csodálkozom, hogy a lélegzés nem okoz problémát.

Na ez vicces volt, köszönöm az élményt, szia!

2017. nov. 15. 22:20
 63/98 A kérdező kommentje:
Nekem normális munkám lesz, nem csak a gyerekcsinálással lehet hozzátenni vmit a társadalomhoz
2017. nov. 15. 22:26
 64/98 A kérdező kommentje:
Persze te ezt sosem fogod felfogni
2017. nov. 15. 22:27
 65/98 anonim ***** válasza:
38%

Ezeket te találod ki. Kérlek nézd vissza a kommenteket amiket írtál, mert teljesen olyan, mintha valaki másnak szánnád őket, tekintve, hogy meg sem említettem az általad felhozott témákat.

Normális munkád lehet, ettől még nem adsz hozzá a társadalmunkhoz semmit sem, látom gondok vannak a gondolkodással.

Kérlek ne hozz fel több fantáziádból kiugrott témát, mert már én érzem kellemetlenül magam a fogyatékosságod miatt. Szia.

2017. nov. 15. 22:45
 66/98 A kérdező kommentje:

A munkával ad hozzá az ember a társadalomhoz, aki nem dolgozik az annyit is ér.

Te viszont egy akkora fogyatékos vagy hogy remélem elviszi az aids azt az utcanőt aki megszült.

2017. nov. 15. 23:12
 67/98 A kérdező kommentje:
Csak a f,sszopó, elkényeztetett kis semmirekellő, munkakerülő arisztokrata porontyok nem becsülik meg a munkát
2017. nov. 15. 23:19
 68/98 anonim ***** válasza:
38%
xDDDDDDDDDDDDDD Standup show esküszöm :DDD Imádom a szánalmas embereket :DDD
2017. nov. 15. 23:28
 69/98 A kérdező kommentje:
Ezért vagy ilyen önimádó
2017. nov. 15. 23:34
 70/98 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobb jellemzőket találsz ki rám :DDD A végére már az életem is elképzeled :DDD Komolyan imádom ezt a kérdést :DDD
2017. nov. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!