Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy abszolút Béta hím?

Figyelt kérdés
A lányok sírnak, hogy nincs normális pasi egy jól működő kapcsolat létesítésére, aztán mindig kikötnek a nagydarab vagy izmos,és jóképű alfáknál. Én nyomi vagyok, szemüveges, és nagyon vékony, na meg nem valami jóképű. Az edzés nem megy, jóképű pedig már nyilván sohasem leszek, maximum ha plasztikai sebészhez fordulnék. Én nem akarok feleség és gyerekek nélkül szomorúan és saját kéz által végső nyugalomra térni, mit tegyek?

2017. nov. 12. 21:15
 31/98 A kérdező kommentje:
Am valóban, ilyet szó szerint tényleg nen állított a válaszoló
2017. nov. 12. 23:27
 32/98 anonim ***** válasza:
96%
Na, jól van kérdező, ebből elég volt. Előre szólok, ha a kis lelked pátyolgatására vágysz, akkor ne is olvass tovább, mert én arra nem vagyok hajlandó. Akkor inkább sajnáltasd tovább magad, győzködd magad, hogy minden problémád a társadalom, de főként a nők hibája és te semmiről sem tehetsz. Először is, az alfa-béta elméleted úgy baromság, ahogy van. Minden lánynak megvannak a saját preferenciái, esetleg, ha nem csak egy típusú lány után csorgatnád a nyálad, ez is feltűnt volna. Attól, hogy valaki kigyúrt, még lehet a társadalmi ranglétra alján, sőt a mai világban sokkal inkább ez a jellemző. Másodszor, és ez szorosan összefügg az előzővel, annyira általánosítod a nőket, hogy az már nekem is sértő, és erre nem túl sok lány bukik. De persze, ezek után azért még elhisszük, hogy te vagy minden nő álma, már ami a belső tulajdonságaidat illeti. Csak azok a csúnya, gonosz lányok, ezt nem is nézik. Ugye? És el is értünk a harmadik pontomhoz, a nőknek a személyiség is fontos, ha nem fontosabb, mint a külső. Humor, intelligencia, törődés, figyelmesség, önbizalom. Ha ezekkel rendelkezel, a lányok felénél már van esélyed. De azt se szabad elfelejtened, hogy a lányok ugyanúgy emberek, mint te, és ha elutasítanak, akkor azt nem gonoszkodásból teszik (jobb esetben, biztos vannak gonoszkodó lányok is, de azért nem ez a jellemző), hanem mert egyszerűen nem vonzódnak hozzád sem külsőre, sem belsőre. Nyilván te sem vinzódsz minden lányhoz, nem? Szóval összegezve a dolgot, fejezd be az önsajnálatot és nézz magadba, mert belül keresendő a hiba. Példát szeretnél, hogy alátámasszam a mondandómat? Itt vagyok én. Sosem voltam egy adu ász, ha a külsőmet nézzük. (Szopott gombóc fejem van, szemüveges vagyok, vékony, és nem túl magas.) De jól érzem magam a bőrömben, és az önbizalom meglátszik. Önfényezéenek hathat, de művelt vagyok, nyitott, szeretek viccelni és igyekszem mindig nyitott lenni a fejlődésre. És csodák csodája, van is barátnőm, méghozzá egy csodálatos lány, akinél szebb, jobb, kedvesebb, okosabb, figyelmesebb, viccesebb barátnőt nem is kívánhatnék. Nézz magadba és változtass, amin kell! Ennyire egyszerű. Az önsajnálatot meg hagyd a francba, arra senki nem vevő. 19/f (20/l segítségével, mert a problémához jól jött egy nő véleménye is)
2017. nov. 13. 08:21
 33/98 anonim ***** válasza:
92%

látatlanba mondom hogy nálad sokkal nagyobb nyomiknak vannak nőik.. járj társaságba és mutasd meg mindenütt magad, persze ne párkeresési szándékkal mert az vércink..

a lényeg minél többen ismerjenek és a nagy számok törvénye alapján majd lesz valami

2017. nov. 13. 12:45
 34/98 A kérdező kommentje:
Nem csak egyféle nőre bukok. Szinte nincs olyan nő akit nem fogadnék el. Amúgy meg ez a humor is pl. akkora hülyeség van lány aki imádja a humporom és kedvesnek tart, sőt sok ilyen van. De mégsem akar egyik sem velem járni.
2017. nov. 13. 16:27
 35/98 anonim ***** válasza:
92%

Most néztem meg a Notre Dame-i toronyőr 2. részét,

SPOILER!

Quasimodonak lett barátnője!:)

2017. nov. 13. 16:30
 36/98 anonim ***** válasza:
94%
Ha árad belőled a keserűség miért akarnának veled járni? :D Ne nyafogjál, menj és tegyél érte, hogy valamit elérj.
2017. nov. 13. 18:32
 37/98 A kérdező kommentje:
Ez nem nyafogás, nem tehetek erről, az átlag férfi csuklóméret 18 cm, nekem meg 15. Az átlag férfi felkar 36-36 cm, nekem meg 32. Ennyi edzés után is bőven átlag alatti vagyok, egy genetikai selejt, elegem van már ebből.
2017. nov. 13. 21:28
 38/98 anonim ***** válasza:
91%
xDDDDDDDD Véknyabb vagyok, és nincs problémám szerelmi élet terén. :D Mondom hogy csak kifogásokat keresel, folytasd csak, hátha megunod egyszer. :P
2017. nov. 13. 21:43
 39/98 A kérdező kommentje:
100 százalék hogy nem vékonyabb a csuklód mint 15 cm
2017. nov. 13. 21:59
 40/98 anonim ***** válasza:
91%
Te se akarnál (egy általad leírt) nyomi, nagyon vékony, nem valami jóképű pasival kezdeni, ha csaj lennél. Mit nem értesz ezen... Amin tudsz, azon változtass, ha akarsz.. Ennyi.
2017. nov. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!