Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk tényleg ennyire csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg ennyire csak a külső számít nektek?

Figyelt kérdés
Husis lány lennék,és amíg képet nem küldök valakinek addig minden rendben van.De van olyan amikor meglátják a testalkatom és elkezdenek piszkálni vagy nem írnak vissza.Vannak nálam sokkal husisabbak is.De attól még,hogy a vékonyak az esetei nem kéne piszkálni a husisabbakat nem?Tudom számít egy kicsit a külső is de ha már kedvelitek a belsőjét egy pici husitól miért riadnak vissza? Volt már barátom nem itt akarok ismerkedni csak érdekel a téma.!
2016. jan. 26. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim válasza:
Részemről ez úgy néz ki,hogy meglátok egy lányt megpróbálok vele megismerkedni, ha az adott szituáció olyan, és ha már beszelltem vele egy pár mondatot akkor eldöntöm, hogy valahogy találkozni kéne vele, majd ha tudon pl.: Melyik iskolába jár vagy éppen hol dolgozik akkor "véletlen" összefutok vele, amennyiben ez nem megoldható annyiban FB-n megkeresem bejelolom és elkezdek vele beszélni és kiderittem az előzőleg leírtakat... Lényeg a lényeg, hogy nekem teljesen mindegy, hogy duci vagy sovány (persze extrém eseteket kivéve) ha megtetszik akkor küzdök érte! Sok sikert a továbbiakban! 18/F
2016. jan. 28. 01:18
 62/62 anonim ***** válasza:
Ennyi idiótát egy helyen istenem. :) Láttátok akár egyetlen egyszer is a kérdezőt, ismeritek őt? nem. Akkor mégis milyen alapon gondoljátok azt, hogy egy "dagadt disznó"? A 'husis' és az 'anyakoca' között van egy apró különbség, de ti aztán gondolom mind ideális testsúllyal rendelkeztek és olyan rohadt nagy élettapasztalatotok van, hogy nyugodtan kijelenthetitek, hogy minden fiúnak a vékony lányok tetszenek. Persze a 15-20 éves kis szerencsétleneknek, akiknek a lábszára olyan vastag, mint másnak a karja nyilván ez tetszik. De elárulom nektek, hogy ismerek én olyan férfit, akit imádnak a nők és ő mégis egy husis nővel lett boldog, pedig választhatott volna sportosabbat is.. egy kérdésem lenne: Ha majd a feleséged megszüli a gyerekedet és nem lesz többé formás, ideje meg aztán végképp nem lesz edzeni, akkor majd neki is azt mondod, hogy dagadt anyakoca? Szánalmas, amit ti itt műveltek annak ellenére, hogy soha egy mondatot sem beszéltetek a kérdezővel. Megnézném azokat, akik itt ugatnak, hogy csak lusta lefogyni, ti aztán biztos szép példányok vagytok. Egyébként nem, nem azért írtam mindezt le, mert kövér vagyok, hanem azért mert gusztustalan az, ahogy viselkedtek egy olyan lánnyal aki azok ellenére se írt csúnyán, amiket mondtatok rá.
2016. jan. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!