Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tényleg ennyire csak a külső számít nektek?
genetika? az a neve a fagyinak amit kiloszamra eszel esetleg? ne hulyéskedj már...ne álltasd magad...ez nem genetika...lehet azt örökölted tehát ha ugyan annyit eszel mint mindenki más akkor kövér leszel velem ugyan ez van...csak hogy én eszek kevesebbet edzek sportolok napi 8 órát és igy jól nézek ki...és ezért jogosan várom el hogy a barátnőm is adjon magára...szóval ahelyett hogy a genetikára fogzs mindent fogyjál le...lehetséges...nekem ment...
2016. jan. 26. 21:20
Igen a szülők ezt szokták mondani, hogy genetika. Olyan emberek szokták ezt mondani, akik nem képesek megmozdulni, sportolni.
Gondolom anyukád és nagyszüleid is minden nap 2-3 órákat edzenek és amellett "husik".
2016. jan. 26. 21:20
33/62 A kérdező kommentje:
Ők se,sportolnak de elfogadnak.
Na látod, így könnyen mondják, hogy genetika. Ők se tesznek ellene.
2016. jan. 26. 21:23
35/62 anonim válasza:
Kissé nehezemre esik elképzelni, hogyha ténylegesen tenni akarnál egy jobb alak megszerzéséért, akkor nem járnál sikerrel. Hidd el, hogy menne. Vagy ne hidd, valójában csak magaddal szúrsz ki.
És ezt közel sem piszkálódásnak szántam, inkább ösztönzésnek. Máig pozitívan gondolok vissza azokra az emberekre, akik anno motiválni tudtak. Pedig nálam nagyobb genetikai hulladékot keresve is nehéz találni. :)
2016. jan. 26. 21:23
A kérdezőnek van igaza, mert a genetikán is sok mullik
2016. jan. 26. 21:30
De balf.aszok vagytok már bocsássatok meg srácok! De aki a külső alapján ítél, az nem érdemel normális barátnőt bagának, max 1 re.tkes vékony rib.ancot. Hát gratula XXI. századi fiuk. Gratula. Ha nem értitek meg hogy genetika, akkor veletek nem lehet mt kezdeni. Sajnállak titeket.
2016. jan. 26. 22:17
Valamilyen szinten mindenki külső alapján ítél, kedves utolsó.
Mondjuk, ha van egy csöves, igénytelen, rohadó fogú nő az aluljáróba, nehogy azt mondd, hogy összejönnél vele...pedig lehet amúgy meg tök kedves.
Mindenkinek van egy ideállja...bár lehet neked pont az ilyen csövesek tetszenek.
2016. jan. 26. 22:28
Van ilyen genetikai elváltozás, mikor a szervezet egyeseknél roszul oldja meg az emésztést és a kiválasztást, így egy bizonyos szint alá nem tud lefogyni. Én egy vékony fiú vagyok, de a bioszhoz jól értek úgyhogy higgyetek nekem.
2016. jan. 26. 22:31
Lakatos hozamer vagy f**om tudja mi a neved nem tudom mire fel vered itt magad es mondod egy molettebb lanynak hogy lusta tehen!nezzel mar magadba te se vagy tokeletes soha nem is leszel!azert irt ide mert erdekelte a tema talan o is ember es szeretne ha a fiuk magaert szeretnek es nem masert de te csak beszologatni tudsz mert te maga vagy a "tokely"!amugyis szamtalanszor lattam h egy duci lany egy vekony sraccal kezen fogva setal az utcan ugyhogy siman osszejohet neki!alapbol genetikailag is orokolheto te IQ bajnok.
2016. jan. 26. 22:42
Kapcsolódó kérdések: