Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan tizenéves lányokra lelni, akiknek nem, vagy csak nagyon minimálisan számít a külső a társkeresésnél?
Sehol. Bármennyire is tagadjuk, a külső mindenkinek szamit (nem igazságos, de ez van).
A jo hir, hogy ez nem a kizárólagos faktor, az önbizalom pl növeli az eselyeidet (ne pörögj azon, hogy "jajj szerintem csunya vagyok", hanem fedezd fel a jo tulajdonsagaidat).
Próbálkozhatsz a kulsod megváltoztatásával, ha ugy érzed, segitene az onbizalomhianyon, próbálkozz pl szakállal vagy ujits a ruhataradon, ha attol jobban erted magad. Eljarhatsz sportolni, ha most epp nem sportolsz, egyreszt ismerkedesi lehetoseg, masreszt izmosabb leszel, ami neked is teszik, vagyis jobban fogod szeretni magad, meg a lányoknak is, vagyis jobban fognak szeretni teged. Annyi a titok, hogy nem szabad elmerulnod az onsajnalatban, mindig tekints elore, ha valamit nem szeretsz magadon, valtoztasd meg!
igen, egyetértek az előttem szólóval. sajnos mindenki külsőről itél. de mindenkiek más tetszik. szoval nem tudhatod, hogy végül milyen lány fog majd beléd szeretni.
de ha pl gyakorin ismerkedsz valivel, akkor szerintem előbb ismerjétek meg egymást, és ha egy hullámhosszon vagytok, utána küldjetek képet magatokról, és ne azzal kezdjétek. Mert mondjuk meglátod az illető képét, és már első rnézésre nem lesz szimpatikus. Pedig kitudja. Lehet hogy ha csak 1 hónap múlva cseréltek képet, és addig sikerül megismerned, utána már nem a 'külsőre unszimpatikus' embert látod benne, hanem azt, amimiatt megkedvelted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!