Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tényleg ennyire csak a külső számít nektek?
Figyelt kérdés
Husis lány lennék,és amíg képet nem küldök valakinek addig minden rendben van.De van olyan amikor meglátják a testalkatom és elkezdenek piszkálni vagy nem írnak vissza.Vannak nálam sokkal husisabbak is.De attól még,hogy a vékonyak az esetei nem kéne piszkálni a husisabbakat nem?Tudom számít egy kicsit a külső is de ha már kedvelitek a belsőjét egy pici husitól miért riadnak vissza? Volt már barátom nem itt akarok ismerkedni csak érdekel a téma.!2016. jan. 26. 20:32
1/62 anonim válasza:
Csak úgy kíváncsiságból:
Te összejönnél egy sovány vagy kövér fiúval, vagy neked is izmos fiú kell?
2/62 anonim válasza:
Háát akkor én a kivételek közé tatozom, mert engem totál nem érdekel a külső ha az adott illető szerethető.
3/62 anonim válasza:
őszintén....te tudnál szeretni egy ronda fiut? tiszta szívből? biztosan nem...szoba sem allnal vele... mi teszunk azért hogy jol nézzünk ki hogy tetszünk a lányoknak te tegyél azért hogy tetszéla fiuknak...én is számtalan embert ismerek aki emberileg tökéletes de nem fogok járni vele mert szégyellném hogy nehezebb mint én...
4/62 eznemlényeges válasza:
Mert a legtöbb fiúnak az álombarátnője vékony. S nem tudja elviselni, hogy nem vághat fel a barátainak a csajával.
5/62 anonim válasza:
Próbálkozz kövér srácoknál...Ja hogy az neked nem jön be? Na látod, más meg úgy van a kövér lányokkal.
6/62 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy nem jönnek be a mackós alkatú srácok.(:
2016. jan. 26. 20:38
7/62 anonim válasza:
A fiúknak a vékony lányok kellenek. Nekem is! Hogy miért? Mert, ha lehetne barátnőm, akkor én vinném mindenhová! Hegyekbe, úszni, biciklizni, gyalogtúrákra és ne is haragudj, de nincs kedvem két km után visszafordulni, mert meg akar halni. Kicsit nyers voltam, de én így látom a dolgokat.
8/62 anonim válasza:
Velem pont ugyan ez van mint veled kerdezo csak nekem nem volt meg baratom.. Hany eves vagy?
16/l
10/62 anonim válasza:
#7 en duci vagyok es minden sportot amit leirtal imadom csinalni kiveve az uszast mert azt nem tudok..de azon kivul mindent csinaltam es szeretem csinalni es nem halok meg 2 km utan akarmilyen hihetetlen is (M)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!