Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk tényleg ennyire csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg ennyire csak a külső számít nektek?

Figyelt kérdés
Husis lány lennék,és amíg képet nem küldök valakinek addig minden rendben van.De van olyan amikor meglátják a testalkatom és elkezdenek piszkálni vagy nem írnak vissza.Vannak nálam sokkal husisabbak is.De attól még,hogy a vékonyak az esetei nem kéne piszkálni a husisabbakat nem?Tudom számít egy kicsit a külső is de ha már kedvelitek a belsőjét egy pici husitól miért riadnak vissza? Volt már barátom nem itt akarok ismerkedni csak érdekel a téma.!
2016. jan. 26. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Nem zabálok folyamatosan mondom genetika nem eszek sokat.
2016. jan. 26. 20:57
 22/62 anonim válasza:

Őszintén? Ja, számít. Életem egyik legfontosabb részét teszi ki az edzés, nem tudnám elviselni ha a barátnőm képtelen lenne tenni a kinézetéért.

Ducis alkatot örököltél? Pontosan ilyet mond mindenki aki kifogásokat keres. :)

2016. jan. 26. 20:59
 23/62 A kérdező kommentje:
Nem kifogásokat keresek de az összes családtagom így szokta mondani,hogy ez genetika tehát ezt nem én találtam ki.
2016. jan. 26. 21:00
 24/62 anonim ***** válasza:
Etiópiában is keveset esznek még se látsz kövér embert! itt csak kifogásokat keresel mert lusta vagy lefogyni
2016. jan. 26. 21:05
 25/62 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy te jobban tudod mint én magam.
2016. jan. 26. 21:07
 26/62 anonim válasza:

Jajj ez aranyos. :)

De akkor is csak egy kifogás, hiába győzködöd magad.

2016. jan. 26. 21:09
 27/62 A kérdező kommentje:
Ha te mondod,de szerintem nincs igazad hiddj amit akarsz.
2016. jan. 26. 21:10
 28/62 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez a csaj pont önbizalmat jött ide gyűjteni, erre ti leoltjátok a g*cibe. Sajnálom a kedves kérdezőt, pedig szerintem ő pont egy értelmes személy. A témához sajnos túl sokat nem tudok hozzászólni vagy inkább nem is merek azok után, amiket az előttem lévőek írtak. (És tegyétek meg, legyetek szívesek, hogy nem pontoztok le azért, amit írtam, köszönöm!)
2016. jan. 26. 21:11
 29/62 anonim ***** válasza:
én nem vitázom veled! akkor sírd tele minden nap a gykt hogy kövér vagy genetikailag nem tudsz lefogyni! (csak lusta tehén vagy nem más) na csá további jó sír..
2016. jan. 26. 21:15
 30/62 A kérdező kommentje:
Mert te annyira ismersz.Látszik,hogy csak előítéletes ember vagy csak azt tudod,hogy husisabb vagyok mint mások semmi más de le tehénezzel hát gratulálok.10 évnél nem lehetsz több.
2016. jan. 26. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!