Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk tényleg ennyire csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg ennyire csak a külső számít nektek?

Figyelt kérdés
Husis lány lennék,és amíg képet nem küldök valakinek addig minden rendben van.De van olyan amikor meglátják a testalkatom és elkezdenek piszkálni vagy nem írnak vissza.Vannak nálam sokkal husisabbak is.De attól még,hogy a vékonyak az esetei nem kéne piszkálni a husisabbakat nem?Tudom számít egy kicsit a külső is de ha már kedvelitek a belsőjét egy pici husitól miért riadnak vissza? Volt már barátom nem itt akarok ismerkedni csak érdekel a téma.!
2016. jan. 26. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogok neked hazudni, de igen számít a külső. Én sajnálom ha megbántalak, de nem jönnék veled össze mert nekem a nagyon sovány lányok az ideálom. Mindenkinek más és van olyan fiú akinek az olyan lányok jönnek be mint te.
2016. jan. 26. 20:42
 12/62 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj azzal hogy van rajtad túlsúly, csak ne várd hogy a vékony srácoknak kelleni fogsz, mert nem. Max amelyiknek ilyen kövér lány fétise van.
2016. jan. 26. 20:46
 13/62 anonim ***** válasza:
A kedved kérdező 16,5 éves!
2016. jan. 26. 20:47
 14/62 anonim ***** válasza:
annyira nem ! de mivel én mindent megteszek hogy tetszek a csajoknak edzek keményen akkor én is elvárom hogy a barátnőm sportoljon és vékony legyen! ha akarsz pasit akkor sportolj tégy érte ne a fiúkat szidd itt
2016. jan. 26. 20:49
 15/62 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem varja el hogy vekony fiuknak kelljunk es hogy ossze jojjenek velunk..ezt a kerdezo nem mondta hogy o elvarna azt hogy vekony fiu erdeklodjon iranta..
2016. jan. 26. 20:49
 16/62 anonim ***** válasza:
Egyetlen feltétel van nálam, hogy ne legyen csúnya az arcod. ez az egyetlen.
2016. jan. 26. 20:52
 17/62 anonim ***** válasza:

Nem csak az, de igen, sokat számít...

Te sem jössz össze egy 30 kilós vagy egy 110 kilós fiúval szerintem...

A #7-esnek pedig igaza van, én is így gondolkodom.

Ha átlagos alkatú vagy kicsit vékonyabb vagy, sokkal könnyebbek az életben bizonyos dolgok, a csajozás/pasizás is szerintem...szomorú, de így van.

2016. jan. 26. 20:53
 18/62 A kérdező kommentje:
Amugy meg,ha kicsit fogynék attól még husis lennék mivel ezt a testalkatot örököltem nagyszülőktől.Anyum is husisabb testalkat,genetika.
2016. jan. 26. 20:54
 19/62 anonim ***** válasza:
a kövérek senkinek nem kellenek csak azt hiszitek...nem egy kaliber..a jo pasinak jo csaj kell...és több jo pasi van mint jo csaj...és nekünk sem könnyebb formában tartani magunkat...nektek elég ha soványok vagytok amihez nem kellene annyit zabálni...nekünk izmosnak is kell lenni ami plusz munka...csak ebbe sosem gondoltok bele...
2016. jan. 26. 20:56
 20/62 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy örököltem a dagiságot!én sovány voltam mindig is elkezdtem gyúrni 49 kiló voltam most vagyok 56 kiló! mindent lehet csak akarni kell
2016. jan. 26. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!