Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tényleg ennyire csak a külső számít nektek?
Figyelt kérdés
Husis lány lennék,és amíg képet nem küldök valakinek addig minden rendben van.De van olyan amikor meglátják a testalkatom és elkezdenek piszkálni vagy nem írnak vissza.Vannak nálam sokkal husisabbak is.De attól még,hogy a vékonyak az esetei nem kéne piszkálni a husisabbakat nem?Tudom számít egy kicsit a külső is de ha már kedvelitek a belsőjét egy pici husitól miért riadnak vissza? Volt már barátom nem itt akarok ismerkedni csak érdekel a téma.!2016. jan. 26. 20:32
51/62 anonim válasza:
Lakatos gyerek szerintem injabb a fejedbe tegyel rendet mielott masokat probalsz lelkileg terrorizalni!lehetsz kigyurva,lehet sok penzed viszont te egy lelki szegeny ember vagy!es elarulok valamitmi lanyok nem szeretjuk ha egy ferfi egy egoista kisebbsegi komplexusban szenvedo senki!csak megsugom dragasagom ugyhogy gondolkozz el!
52/62 anonim válasza:
Dehogynem, aki kövérnek született, annak kur.va sok munka lefogyni, az eleve vékony meg csak röhög rajta. Ez bizony genetika! Nekem 2 évbe tellett mire lefogytam, és csak utána kezdhettem el szálkássá edzeni magam. Egy vékony ember pedig már eleve a szálkássítással kezdheti, nem kell lefogynia hozzá.
53/62 anonim válasza:
még én vagyok leugatva? nem ez a kövér anyakoca aki nem képes cipzárt tenni a szájára!
54/62 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, csak néhányat, de a duciság nagyon kevés embernél van tényleg a genetikából. Könnyebb erre fogni, mintsem dolgozni ellene. Amennyi sok mocskot eszik egy átlag európai (nem beszélve a magyarokról - sajnos), még csoda, hogy nem mindenki kövér. Akaraterő kell hozzá meg némi tudás és hipp-hopp le lehet fogyni. Ha van eszed, még mozogni se kell hozzá, és EGÉSZSÉGESEN le lehet fogyni.
55/62 A kérdező kommentje:
Okoskodj màshol màr nem akarok fogyni ,hogy megfeleljek annyian sėrtettek már meg,hogy nem izgat azt eszem amit akarok.
2016. jan. 27. 10:29
56/62 anonim válasza:
Nem tudom h itt mi van mert lusta voltam vegig olvasni ezt a 6 oldalt, csak bele pillantgattam, De ... En nem tudom mi van evvel a genetikaval merr rokonaim 1-1 ig koverek en meg lassan fel eve mekis kajan elek es alig hiztam...Pedig nem is sportolok
57/62 anonim válasza:
Remelem draga kerdezo hogy mielobb feltalaljak az idogepet hogy vissza vigyenek a kozepkorba ahol a dagadt disznokra buktak a pasik ;-)
58/62 A kérdező kommentje:
Azta de nagy pofája,van valakinek azt se tudod,hogy nézek ki csak ítélkezel.
2016. jan. 27. 13:15
59/62 anonim válasza:
Lakatos..es #57 ti egy senkik vagytok egy nullak!!!!!
60/62 anonim válasza:
Szerintem a külsőnél ezerszer fontosabb a belső.Lényeg hogy te jól érezd magad a bőrödben,ne akarj megfelelni másoknak,főleg ne ilyeneknek.Most mindenki keresi a tökéletes testet de egyszer úgyis megváltozik,ráncosodik s akkor mit fognak csinálni?Keresnek egy 30 évvel fiatalabbat?Nem érdemes foglalkozni az ilyenekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!