Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik várni szeretnének házasságig?
# 14 vagyok.
A baj az hogy olyanok adnak itt tanácsot, egy a szerelem tisztaságában hívőnek, akik az életben nem fogják megélni azt a csodát, (szerelem) amire te vágysz! Tény hogy nagyon pofára lehet esni, (velem is előfordult) de az az érzés sok mindenért kárpótol. A lényeg az, hogy úgy éld az életed, hogy Te büszke légy magadra, hogy jól csináltad! Azt hogy ez a gátlástalan élvezethajhászást jelenti, vagy a középutat, esetleg a túlzott visszafogottságot, senki sem róhatja fel Neked. Én 20 évesen sem tudtam hogy mit szeretnék az élettől. Miért kellene Neked ezt 16 évesen tudnod? Jogod van élni, szerelmesnek lenni, várni, lefeküdni valakivel. És mindig marad olyan srác aki nem ezek alapján fog értékelni! Mert a szex tényleg roppant élvezetes dolog! És ha tanulgatod, csak jobb partner leszel, nem pedig "rosszlány"! Olvastál már eleget róla, most itt az idő, hogy tojj az egész hozzászólásra, és Te dönts az életedről!
(F/60)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!