Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik várni szeretnének házasságig?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az osztályomból már majdnem minden lány elveszítette a szüzességét,de én várni szeretnék vele,mert szerintem úgy gyönyörű,hogy avval a személlyel veszítsd el,akit tényleg szeretsz. Az iskolában van egy fiú,aki azt mondta,hogy kedvel engem. Nagyon kedveltem őt és tényleg úgy gondoltam,hogy vele érdemes lenne foglalkozni. Egy nap egy lány elmondta nekem,hogy ez a fiú azt tervezi,hogy megkérdi,ha leszek-e a barátnője. Nem mondtam semmit neki,nagyon boldog voltam,nagyon tetszett nekem a fiú,de másnap, ez a lány elmesélte neki,hogy nekem még sosem volt egy barátom sem és,hogy én biztos nem fogok lefeküdni vele. Akkor a fiút nem érdekelte ez. Eljött velem beszélni és megkérdezte,hogy valójában akarok-e várni és én mondtam,hogy igen. Azt mondta,hogy szeret és,hogy őt nem érdekli ez,mégis a következő napokban kiderült,hogy evvel a lánnyal jött össze. Azt mondták,hogy azért,mert ő lefeküdt vele. Nagyon megbántott,de már tudom,hogy nem érte volna meg vele lenni. Mégis a kérdésem az lenne,hogy tényleg annyira nagy baj,ha egy lány várni akar az együttléttel?

2016. nov. 19. 18:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
22%

Szánalmas vagy szerintem...

Nem azt mondom h ne várj vele... De a házasságig?!?! Jo isten... -.-""

2016. nov. 19. 20:52
 22/51 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem hülyeség. Én amúgy se bírnék annyit várni, nem vagyok remete.
2016. nov. 19. 20:58
 23/51 A kérdező kommentje:
Én úgy értem,hogy a házasság a legszebb és legbiztosabb módja,hogy egy fiú megvallja,hogy igazán szeret egy lányt. Avval,hogy megkéred valaki kezét,azt is érted,hogy örökre vele akarsz maradni,mert szereted. És minek kellene egy fiú várjon évekig a szexre? Ha nem szeretnénk egymást nem lennénk együtt,de ha már szeretjük egymást,akkor örökre együtt leszünk. A szex szerelemről szól,nem szerethetsz valakit igazán,ha nem akarod vele az egész életedet tölteni. Azért mondjátok,hogy én mesevilágban élek,mert azt gondoljátok a szerelem csak annyi,hogy együtt vagytok valakivel,de ha igazán szeretsz valakit,összeházasodsz vele. A házasság persze nem annyiból áll,hogy most már papíron is együtt vagytok. Ha így menne,akkor mindenki papíron lenne együtt. A házasság azt jelenti,hogy összekötöd testedet,lelkedet és mindenedet avval a személlyel,aki kiválasztott téged és te elfogadtad őt.Én eleve a kérdést úgy értettem,hogy ha egy fiú szeret egy lányt,akkor vár a házasságig,nem muszály az évekbe teljen,de szerintem ti inkább csak rövid kapcsolatokra gondoltok.
2016. nov. 19. 21:05
 24/51 anonim ***** válasza:
19%

Mesélj még!Bár már öreg vagyok ehhez. :)

Mindenben igazad van a házassággal kapcsolatban, azért válnak el rengetegen.Nőj már fel!Járj már nyitott szemmel!Álomvilágban élsz, nem érted?Majd idővel rájössz.

2016. nov. 19. 21:10
 25/51 A kérdező kommentje:
Miért élek én álomvilágban? Ti tényleg nem hisztek a szerelemben?
2016. nov. 19. 21:14
 26/51 anonim ***** válasza:
33%
Nézd!Kislány vagy még.Majd meglátod idővel.Miért ne hinnék a szerelemben?Majdnem 5 éve élek boldog párkapcsolatban.Mondhatni tökéletes minden, de egyikőnknek sem fordul meg a fejében a házasság és az sem, hogy az az örökkévalóságot jelenti.Haha!Nincs ilyen, hogy örökké! :)
2016. nov. 19. 21:18
 27/51 A kérdező kommentje:
Te nem akarsz vele örökké együtt lenni? Amikor meglátod,nem jár az eszedben az,hogy "Ő az egyetlen,akivel együtt akarok lenni,senki mással!"
2016. nov. 19. 21:20
 28/51 anonim ***** válasza:
36%
csatlakozok a többiekhez, nem probléma ez hogy várni szeretnél, vársz fél évet, egyet, épp amennyit jól esik, de az hogy 5-10 évet vársz egy olyan dologra amit lehet nem is fogsz élvezni a rossz partner miatt, az abszolút felesleges...
2016. nov. 19. 21:25
 29/51 A kérdező kommentje:
Tudom,sosem várnék 5-10 évig. Épp ezt mondom,hogy ha szeretsz valakit,összeházasodsz vele. Nem kell ahhoz 5-10 év.
2016. nov. 19. 21:27
 30/51 anonim ***** válasza:
33%
Látszik, hogy kislány vagy még. :)
2016. nov. 19. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!