Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ratok irtak mar ismeretlenek, hogy jobban meg szeretnenek ismerni?
Figyelt kérdés
Akar fiu lanyra akar forditva, vagy ti irtatok ra ismeretlenre hogy meg szeretned ismetni? Akar falubelire vagy masra. Nektek mit irtak, vagy ti mit irtatok?2016. máj. 11. 20:31
1/17 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy ismertem, de csak látásból. Ráírtam, elkezdtünk beszélgetni, össze is jöttem vele :)
2/17 anonim válasza:
Igen,írtak már rám. De mivel nem volt szimpi a srác és nem vagyok a netes ismerkedés híve, ezért nem mentem bele.
3/17 anonim válasza:
Ram tobben is de mindegyikuk pont olyan volt amilyen :D
4/17 A kérdező kommentje:
Es nektek mi jot irtak? En is ezen gondolkodom hogy rairok vkire, de nem merek
2016. máj. 11. 20:44
5/17 anonim válasza:
Sajnos rám egy lány sem írt, nekem meg esélyem se lenne ha ráírnék valakire
6/17 anonim válasza:
Rengeteg lány rám ír, de később rájönnek, hogy nem érdemelnek meg. ;)
9/17 A kérdező kommentje:
Parazok rairni kicsit fekenkebb akire akarok nem jar bulizni es nem is igen latom hogy tudnek vele talalkozni vhol
2016. máj. 12. 12:10
10/17 anonim válasza:
Ne parázz, írj rá nyugodtan, nincs vesztenivalód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!