Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti ratok irtak mar ismeretlene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ratok irtak mar ismeretlenek, hogy jobban meg szeretnenek ismerni?

Figyelt kérdés
Akar fiu lanyra akar forditva, vagy ti irtatok ra ismeretlenre hogy meg szeretned ismetni? Akar falubelire vagy masra. Nektek mit irtak, vagy ti mit irtatok?
2016. máj. 11. 20:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De nem tudom mit irjak, hogy folytassam. Kicsit zavarba fog jonni ő is sztem ha rairok
2016. máj. 12. 16:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem írtak még rám. Bár jólesne azért.

De nyugodtan írj rá a kiszemeltedre!

20/F

2016. júl. 25. 19:00
 13/17 $pumika$ ***** válasza:
nekem már volt elég sok féle.. egyszer olyat írtak hogy nagyon aranyos a mosolyom... talán ez tetszett legjobban :))
2016. júl. 25. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Én már sok ismeretlen lányra ráírtam, de egyik sem írt vissza. 😞😔

Talán túl csúnya volnék?

2016. júl. 25. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Írtak már rám ismeretlenek ezzel a szöveggel, de nagyon nem jött be, mondjuk már csak azért sem, mert egyik sem volt szimpatikus a képei alapján, és fogalmam sem volt róla hogy ki az. Úgy jobban szeretek ismerkedni, ha legalább látásból ismerek valakit és úgy írna rám ezzel, és ha tetszik a srác akkor örülök egy ilyen üzenetnek, amúgy nem.

17/L

2016. júl. 25. 21:22
 16/17 anonim válasza:
Hmm töbször is. Másnap már baszni akart a csaj.:/
2016. júl. 25. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, pedig sokszor unatkozok ám:D
2016. szept. 13. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!