Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért szeretnének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretnének barátnőt? Mire használják?

Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy eszköz. Szeretném jólérezni magam, szeretnék boldog lenni, és boldogságot adni. Érezni, hogy valakinek fontos vagyok és fordítva. Amikor sérült, beteg és gyenge vagyok tudjam hogy van aki mellettem áll és még akkor is kitart mellettem és szeret.

22/F

Bunkóbbak kedvéért: Jó ha van és jó dugni is...

2015. szept. 6. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"mire használják"

??? nekem a barátnöm nem egy eszköz

2015. szept. 6. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint #1-es 15/F
2015. szept. 6. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is #1-es véleményét osztom.
2015. szept. 6. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretném ha lenne mellettem valaki amikor lefekszek, amikor felkelek, amikor szomorú vagyok, amikor vidám vagyok. Valaki akit megnevettethetek, aki megnevettet. Akivel bármikor bármiről elbeszélgethetek, aki mellett elfelejthetem a gondjaimat, és segíthetek elűzni a gondjait.
2015. szept. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!