Falvédőt és a kályha mögé szeretnék valamilyen védőanyagot. Mit használjak hozzá?
Figyelt kérdés
Falvédőként szeretném használni a konyhában a konyhabútor mögé és az étkezőben az étkezőasztal mögé. Amiket a neten találtam valamilyen parafa lenne. Nem tudom megfelelő e és egyszerűen lehet e tisztítani. Illetve a kályha mögé díszként és védőelemként is valamilyen műkőre gondoltam. Aki jártas ebbe tudna segíteni hol tudom beszerezni és mik ezek az anyagok pontosan. Budapesten és környékén. Köszönöm2015. szept. 6. 13:21
1/4 anonim válasza:
Milyen kályha mögé, milyen távolságra akarsz éghető anyagot tenni?
2/4 TappancsMancs válasza:
Alatta és mögötte valamilyen kőnemű burkolat lenne tűzvédelmileg. Hogy neked mi tetszik azt nézd meg.
3/4 anonim válasza:
A konyhabútor mögé minek bármi is?
Az asztal mögé rakhatsz akár lemosható tapétát is.
A kályha mögé meg valamilyen követ. AMi neked tettszik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A konyhabútor mögött az egyik falon nincs csempe és emiatt kell valami. Csak nem tudtam pontosan mi a neve amiket oda lehet tenni. A kályha mőgé pedig hasított kő lesz téve. Szép és nem kenődik össze a fal.
2015. szept. 7. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!