Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan ismerked (het) nek mostanság a FB-on? Te ismerkedtél már onnan? Vagy Rád írtak már ismeretlenek? Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség köztetek? Kort, nemet is írjatok!
Orcakönyv xddd
Nem. A face nem ismerkedésre való.max 13 évesek de följebb biztos nem
Mégis ismerkednek tonnaszám ott emberek! :)
Te nem olvasod a gyakorit? :D
De egynél azért sokkal több válaszra számítottam.
Régebben ismerkedtem ott, mostanában csak ritkán, és igen,írnak😁
A legidősebb 2x annyi idős volt mint én.
14L
Kategorikusan kijelented, hogy (szerinted...) ez zavaró.
Ugyan mi gond lehet azzal, ha (tegyük fel épp egy leányzónak nincs akkor kapcsolata) kapsz egy kedves, szépen, választékosan megfogalmazott levelet egy idegentől. Aki csak példánknál maradva nem is egy egyképes kamureg. Nem hiszem el, hogy egy normális stílusú, bőbeszédű levél után, melyet egy létező férfiú írt, azt helyből megválaszolatlanul elutasítanád.
Ez lenne inkább a bunkóság, nem pedig egy próbálkozó őszinte, kedves kezdeményezése.
Volt oda- és visszaírogatás is úgy, hogy nem ismerem a másik felet.
Ha én írok rá egy lányra, akkor vegyesek az eredmények. Volt már példa arra is, hogy ráírtam, de nem írt vissza. Olyan is volt, akire ráírtam, de tőmondatokban válaszolt. Olyan is megesett, hogy írtam neki, volt beszélgetés, de nem lett belőle semmi több.
Viszont az elmúlt időkben valamit finomodhatott a technikám, mert az elmúlt időkben egyre gyakoribb az, hogy a Facebook-on megismert lány élőben is szeretne megismerni, szilveszterkor pl. így ismertem meg jobban egy lányt élőben.
Amikor egy lány dönt úgy, hogy rám ír, akkor annak igen sokszor hátsó szándék az oka. Szerencsére akadnak rendes kivételek is :-)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!