Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú között sok a korkülönbség?
Figyelt kérdés
A kérdésem rövid és tömör én 14 vagyok ő 18 elhívott randizni mert már 1 hónapja beszélgetünk és nem tudom hogy a szüleim mit szólnának hozzá. Szerintetek sok a korkülönbség? Minden válasz nagy segítség a számomra :)2016. jan. 1. 15:36
2/16 anonim válasza:
Szerintem négy év.
Ez évben is annyi mint gombócban: van akinek sok, van akinek kevés.
Ha te vagy a fiú, akkor ki nem hagyj egy 18 éves csajt!:-)
Ha te lány vagy, akkor azért óvatosan, mert egy 18 éves fiú vagy többet akar mint te, vagy nem 100-as, hogy kislányokkal kezd.
4/16 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd nekem? :)
2016. jan. 1. 15:44
5/16 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit sok, de ez attól függ, hogy a fiú mit szeretne a lánytól...Én még 15 évesen is meggondolnám, hogy összejöjjek-e egy 18 évessel.:/
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) még gondolkodom.
2016. jan. 1. 15:46
7/16 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor nyomulj apád büszke lesz rád
Ha lány akkor meg emárolj vele egyet oszt csá
8/16 A kérdező kommentje:
Lefeküdni nem fogok vele nagyon sokáig. Ha megérti meg ha nem akkor meg így járt :D
2016. jan. 1. 15:48
9/16 anonim válasza:
*Equestrian Legacy*§ !
Nem unod még az észosztást?
10/16 anonim válasza:
Ha elég türelmes vagy, működhet. Viszont számíts rá, hogy a barátaid és a családod többsége nem fogja elsőre elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!